Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
jenny1024 + 2015 + 2017 | 114714 |
14.6.2017 23:09:50
Jestli promuje na čzu, tak bych nic v suchdole nehledala, všechno bude plné a nic dobrého tam beztak není. Fajn je statenický mlýn a únětický pivovar, příp. na Okoři mají nějaké restaurace.
|
Juillet | 21450 |
14.6.2017 8:34:29
Mlyn ve Statenicich,ale i treba pivovar ve Uneticich...zrovna v sobotu tam byla svatba...Burger bar ci jak se to jmenuje..v Nebusicich...ac nemam zkusenost tak dobre vypada i U houslicek na Kopanine..no s nebo Dejvice...Pod Juliskou,Grosseto,Argument...jo a nove otevrena Na Bretislavce,maji krasnou zahradku
|
Kaipa | 98564 |
13.6.2017 17:12:27
Na ty Statenice jsme tip taky dostali.
|
Pole levandulové | 23006 |
13.6.2017 16:58:12
V Suchdole je fajn tohle, maji peknou zahradku http://www.cafegirafe.cz/, pripadne pak o kousek dal ve Statenicich http://www.detaillo.cz/statenice.html
|
Kaipa | 98564 |
13.6.2017 16:53:43
Promuje neteř a ségra shání nějakou restauraci - Suchdol a přilehlé okolí, popř. i něco kousek za Prahou. Přiměřené ceny, slušné prostředí. Event. něco v Praze, co by stálo za to.
|
Lenicka z Nivey | 51163 |
23.5.2017 20:16:20
No, u nás na pití dostáváme proti podpisu očíslováné "konzumačky" s limitem třeba 300 Kč a každé objednané pití se tam zaznamenává, takže se to pití pak (asi?) účtuje proti tomu - každý ví limit a při objednání si každý hlídá, že mu tam odečetli jen to dané pití...
|
Fren | 117315 |
23.5.2017 17:35:12
kašli na to,svůj úkol si splnila a o tvoje prachy nejde,apropo řešíš takhle úporně i svoje výdaje,náklady?
|
susu. | 129001 |
23.5.2017 14:27:29
"Problém s pitím je vždycky - nejvíc se mi osvědčil koncept "nápojový švéďák" - tj. sjedná se předem, kolik lahví čeho chceme připravit (alko i nealko), tvrdý alkohol nepodáváme, z alkoholu jsou tam láhve vína a pivo. Pak při převzetí prostor (přijdeš dřív) to "od oka" spočítáš, zda je tam to, co bylo domluveno. Hostí si pak berou sami z toho švéďáku, když něco dochází, tak "doobjednáš", zase tedy konkrétně, třeba - přidejte ještě 20 lahví vody..."
Toto se mi líbí, jednoduché, přehledné. |
Katka a 2 výrostci | 141251 |
23.5.2017 13:58:26
My čelíme šizení na firemních oslavách takto :
1. Raut - dohodnutá skladba, průběh načasování (kdy se co donese)a cena samozřejmě. 2. Pití - hradíme víno, pivo, nealko. Nehradíme tvrdý alkohol, koktejly.Každý účastník obdrží sadu lístků (takových šatnových, orazítkovaných firemním razítkem). Nápoj mu hospoda vydává proti lístku. Lístky nám pak hospoda při vyúčtování předloží a na počet naúčtovaných vypitých nápojů by to mělo plus minus sedět. Jako samozřejmě nám můžou naúčtovat víc vína než piva nebo nealka, ale je alespoň jakás takás kontrola. Kdyby se chtělo být důsledný, tak budou 3 druhy lístků - pivo, víno, nealko. To ale neřešíme.Zaměstnancům dáme na začátku akce po 5 - 10 lístcích, když dojdou, přijdou si nafasovat další. Nechceme kontrolovat je, ale hospodu Tak se zkuste takhle v hospodě dohodnout.. |
Z+2 | 109449 |
23.5.2017 11:54:10
To je samozřejmě nepřijemné, nevědět je daleko pohodlnější a přijemnější. o tom žádná.
Já s tím počítám, pokud mám pocit, že to přesáhlo mez, nedám dýško. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.