Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
zaba + 3 | 64617 |
30.9.2015 19:45:17
Třešničko, je to možné, že to má psychické. Oli měl taky hned po týdnu ve škole hnusnou rýmu. Celé prázdniny byl zdravý. Tak jsem si taky říkala, že to má psychické. On je hodně živý a má problém vydržet tam sedět.
|
zaba + 3 | 64617 |
30.9.2015 19:41:19
Ahoj holky,
zdravím všechny po dlouhé době Mám pro vás novinu, čekáme miminko. Teď jsem ve 23. týdnu. Termín mám 28. ledna. Sandra jde zítra poprvé do školky, tak jsem na ní zvědavá, jak to zvládne. Oli už chodí do druhé třídy, někdy se mu tam nechce, tak jsou trochu boje. Leontýnko, věřím, že návrat do práce po tolika letech je náročný. Já už jsem doma osm let a ještě pár budu a návrat do práce se třema dětma si nedokážu představit. |
třešničkaA,Tom 09+David 13 | 119170 |
29.9.2015 23:05:22
Ahoj už jsem si říkala,jestli tu vůbec ještě někdo ze známých chodí.My letos jak jsem psala máme odklad,takže příští rok to bude pro nás docela velká změna hlavně teda pro děti.Tomášek půjde do první třídy a Davídek do školky.Už by snad mohl mít šanci se dostat,když bude mít tři roky v dubnu.Nicméně mě čeká Leontýnko taky návrat do práce za pár měsíců půjdu po 6 letech,takže sice né tak velký šok jak u tebe,ale určo to bude změna.Zatím nevím kam,na místo mě vzít musí a určo vezmou,jelikož začli lidi odcházet sami od sebe,tak zvažuju co bude pro mě lepší,jestli radši nastoupit někde na nové místo,fakt nevím,protože pak jak by se naskytlo něco lepšího,tak mě určo nepustí a dělali by problémy.
Jinak od nás stále už 4 rok co chodi Tomášek do školky vždy něco lapne hned z kraje a vždy to má rychlý průběh.Na začátku září jsme se vrátili z dovči v Turecku bylo tam moc fajn,pak na druhý den zpátky do reality v pátek odpoledne si začal stěžovat na ucho,tak jsme jeli na pohotovost a zánět zvukovodu.Nikdy s ušima nic neměl,tak si prodloužil prázdniny o další týden,vydržel tam 5 dní a angína bez jakékoliv předchozí rýmy,kašle či teploty řekl,že ho boli v krku a angína jak vyšitá.On pokud onemocní,tak poslední roky to skončí vždy hned antibiotikama už nevím co mu na imunitu dávat.Ted nám předepsala bronchovaxom na tři měsíce tak uvidíme.On toto má vždy od září do unora brezna a pak do září je zdravý jako rybička nic mu celé měsíce není.I nás napadlo,že to může mít i psychického rázu,prostě se netěší do školky a tělíčko se oslabí.Nevím.Davídek naštěstí mimo antibiotika na močák jak byl miminko a pak kvůli doktorce,ke které už rok nechodíme několikátery zbytečné antibiotika,je zdravý a žádné jiné neměl. Jinak manžel je na tom zdravotně ted dobře už ho to nebolí na dovči mohl vesměs jíst všechno některé jídla vynechal a zatím se drží.U něho tam asi hrál velkou roli i stres,akorát si to prostě nepřipouštěl. Tak to je od nás.Doufám,že všichni školáčci zvládají vše na jedničku. Mějte se. |
Leontýnka+3 | 26083 |
22.9.2015 23:02:47
Ahoj, jdu jenom pozdravit, chtěla jsem se zeptat jak zvládají prvňáčci školu, co Lucka od Hanky, snad je zdravá. U nás škola v pohodě, paní učitelku známe už tři roky, takže vpodstatě jedeme to stejné co u Bořka jenom s o něco větším nadšením. Holt holčička.
A co nějaké miminko, nerýsuje se tu? Já jsem začala chodit do práce, je to celkem šok po deseti letech, ale snažím se. Když u nás vidím ty čerstvé tříleťáčky, říkám si, jak to ty moje děti zvládly |
-Commer- | 147259 |
8.9.2015 6:38:19
má to klesat cca o půlku za 48 hod., takže to ti vychází, ne?
|
jana | (IP adresa: 176.107.123.6) |
• |
8.9.2015 6:35:11
Již si nepamatuju,o kolik mi hcg klesalo,ale vím,že jsem chodila asi měsíc na odběry než hcg uplně kleslo.
|
Saamajna | 115449 |
8.9.2015 2:33:11
•Der HCG-Wert verdoppelt sich circa ab der 7. SSW etwa alle zwei bis drei Tage – gemessen nach Ausbleiben der Regel.
•Der höchste HCG-Wert findet sich im Blut etwa in der 10. bis 12. SSW oder grob zwischen dem 60. und 90. Tag der Schwangerschaft. •Der HCG-Wert liegt dann bei circa 50.000 bis 100.000 IE/l Blut Kratce: Od 7. ttydne se zdvojnasobuje kazdy 2-3 dny, nejvyssi je mezi 10. - 12. tt - a sice 50 000 - 100 000 IE/l. Takze kdyz Ti pada, tak logicky taky tak rychle a ty hodnoty by uplne presne odpovidaly. |
Lucrezia | 113280 |
8.9.2015 0:27:27
chtěla bych se zeptat, zda má někdo podobnou zkušenost. zhruba v 10 tždnu mi bylo zjištěno Zamklé těhotenství a podstoupila jsem revizi dělohy. V den zákroku mi bohužel nebyla výše hormohu měřena. Čtyři dny po zákroku jsemv pátek navečer pro bolest břicha jela na pohotovost a hladina hCg byla téměř 11 tisíc, trochu mě to vyděsilo a tak jsem v pondělí ráno šla na další odběr, a hladina klesla na 6000. Je to normální pokles, neklesá to pomalu? všude čtu, že ženy mají po zákroku poměrně nízké hodnoty, takže mě to trochu znepokojuje.
|
Blanka, syn | 3137 |
7.9.2015 15:40:09
:-( Stalo se mi něco podobného před 4 lety, jen ve 14. týdnu, ale nedopadlo to a bylo to potřetí a věděla jsem, že další už nedám ani psychicky ani fyzicky, sesypala jsem se na půl roku :-(
Moje ségra tehdy onemocněla schizofrenií, bylo to šílených 3/4 roku, do toho jsem neplánovaně otěhotněla, moc jsem se těšila, byla to hvězdička na konci tunelu... No, nevyšlo to...ale zjistila jsem, jak skvělou mám rodinu, perfektně se o mě starali, když mi bylo nejhůř---Prostě to tak asi mělo být... Držím palce, ať se z toho co nejdřív dostaneš a mimi se vám podaří... |
Monika | 123907 |
3.9.2015 21:39:36
Žádná vyšetření která "100% zaručí, že jsi ty i manžel v pořádku" neexistují a už vůbec nejde zabezpečit, že bude v pořádku dítě, které zplodíte. I dva dokonalí jedinci mohou zplodit dítě s genetickou vadou, různými mutacemi atd., o dítě můžeš přijít i ze spousty dalších důvodů. Po jednom zamlklém těhotenství Ti nejspíš nedoporučí vyšetření žádná, považuje se to za zcela normální. Možná časem zjistíš, že podobnou zkušenost má spousta tvých známých, aniž "by se to vědělo". Právě proto, že většinou se to děje v 1. třech měsících, kdy se lidé o těhotenství tolik nešíří a hlavně teda v situacích, kdy rodina už dítě nebo děti má, tak už se to okolí dozví málokdy, spíš tak jen ti nejbližší. Samozřejmě to Ti nepomůže proti smutku, vědět, že nejsi jediná, ale zase není třeba to dramatizovat víc než je nutné. Příště už to snad klapne, drž se.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.