Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
LadyVé | 136923 |
30.12.2015 16:02:34
Moje milé internetové přítelkyně.
Přeji vám a vaší celé rodině v novém roce mnoho zdraví, neboť je vzácné, mnoho štěstí, neboť je krásné, mnoho lásky, nebo ť je jí málo, a vše, co by za to stálo! A děkuji vám za vaší podporu v předchozích letech! Beátka v prosinci oslavila 8 měsíců. Momentálně všichni marodíme, tak je to boj. Ale za pár dní budeme jak rybičky a bude dobře. Opatrujte se a všem jen to nejlepší! I když není moc času sem psát, myslím na vás! |
zaba + 3 | 64617 |
24.12.2015 9:25:05
To číslo byl pokus o smajlík, nepovedlo se. Jinak hlásím, že jsem stála 2v1, končím 35. týden.
|
zaba + 3 | 64617 |
24.12.2015 9:23:51
Všem přeji krásné a pohodové Vánoce a hodně štěstí, zdraví a lásky v novém roce :408:
|
třešničkaA,Tom 09+David 13 | 119170 |
9.10.2015 13:53:46
Ahojte je super,že to tu ožilo.
Zabo gratuluju moc moc a at vše probíhá jak má až do konce. Hani super,že se Lucince ve škole líbí,hlavně at ji to co nejdéle vydrží. Ajko jak někdy pojedete kolem stav se na kafe ,kontakt si můžem případně dát přes Hanku,pokud bude tak hodná a dá ti na mě kontakt. |
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
7.10.2015 16:01:18
Jééé, dlouho jsem nenahlídla a hned na této straně tolik známých příspěvků...
Zabo, tak to je tedy novinka....gratuluji a už jsi pěkně daleko, 23.týden Adélka má odklad, z důvodu logopedie a navíc stále pendlujeme mezi domečkem a Ostravou....je strašně tvrdohlavá a občas pochybuji, jestli bych neměla zajít k psychiatrovi, protože její výkyvy v chování opravdu stojí za to....psychologií jsme prošly, jako předškoláci s odkladem, ale stejně někdy pochybuji....jinak je celkem zdravá, od počátku roku školního ....Markét byla do včera v nemocnici s migrénama, bylo to už neúnosné, navíc letos maturuje, tak to bylo třeba řešit...EEG má v normě, dnešní magnetický rezonance proběhla v pohodě a výsledky budou v pátek, uvidíme....Kuba zatím seká latinu, chodí do práce ...bydlí s přítelkyní....tož krátké hlášení od nás... |
Romana32 | 27719 |
6.10.2015 10:24:53
Ahojky všem.
Především moc gratuluji Žabě . Přeji ať je nadále všechno v pořádku a dětičky ať Tě moc nezlobí. Hani, jsem ráda, že Lucinka školu zvládá bez nemocí. Určitě to už bude lepší. Leontýnko, super, že máš práci. Ale určitě to je dost velký kolotoč se 3 dětmi. Marru, k té alergii malinké na kočku - bohužel mi můj alergolog vysvětlil, že za některé alergii (stejně jako dědičné nemoci) mohou geny. Dost dlouho totiž řešil moji alergii na ambrozii, která tady v horách neroste. Nakonec jsme se dostali k tomu, že prarodiče oba pocházejí z Polabí a já si tu alergii přinesla v genech. Jestli to je fakt nebo jen výmluva netuším, ale tu alergii prostě mám. |
zaba + 3 | 64617 |
2.10.2015 20:08:24
Holky, díky.
Hani, bylo to neplánované. Všechno je v pořádku. Byla jsem na plodovce kvůli podezření na Downův syndrom, ale to se nepotvrdilo. Bude to překvapení To jsem ráda, že se Lucince ve škole líbí. Tak ať jí to nadšení dlouho vydrží. Se svačinou neporadím. Oli většinou chce jen rohlík s pomazánkovým máslem a malým salámkem (vysočina). Zeleninu mi nosil pořád domů, tak už mu ji do školy nedávám. Do družiny mu svačinu nedávám, chodí domů o půl třetí, tak se tam nasvačit nestíhá. Leontýnko, je fakt, že bych taky ráda mezi dospěláky. Už mi z toho taky někdy hrabe a manžel kolikrát nestíhá, když si potřebuji vymluvit svoji denní dávku slov |
*Hanka* & Lucinka | 16914 |
1.10.2015 21:14:22
Ahoj holky
tak jsem ráda, že to tu zase trochu ožilo. Lucka ve škole spokojená, moc se jí líbí. Zatím sbírá jen samé jedničky, hvězdičky a razítka. No samozřejmě si tam obstarala i tu rýmu, takže poslední 3 týdny jsme bojovaly s rýmou, ale ustála to za pochodu jako všechny "normální" děti. Snažila jsem se jí nenechávat moc dlouho v družině, aby aspoň odpoledne měla trochu klidový režim. Vypadá to, že rýma končí, tak snad to bude dobré, ale byly dny, kdy jsem se bála, že to nedáme. Máme pana učitele a musím říct, že ač jsem se trochu bála, tak jsme moc spokojení. Zabo moc gratuluju . A co? Všechno v pořádku? Víte co to bude? Vsadila bych se, že jsi otěhotněla ani nevíš jak Doufám, že se ozvou i další holky a zase to tu trochu ožije. Leontýnko, nakonec jsme vybraly Topgal a jsem moc spokojená. Jedna kapsa na učení, druhá na oblečení na kroužky, věci do družiny atd. a třetí na svačinu. Je úplně super . Máme s motýlkama Holky, nějak mi docházejí nápady co k svačině. Dávám na dopoledne celozrnnou housku nebo i bílou s něčím (Almette, Gervais, šunka nebo nějaká pomazánka, pokud je den předtím k večeři...) k tomu směs (paprika, mrkev, cherry rajčátka, mandarinka, jablko... prostě doplním krabičku) a na odpoledne do družiny zase nějakou směs - jablko, banán, mandarinka, nektarinka, hroznové víno. Zítra dopol bude mít bílý jogurt, loupák a mandarinku a odpoledne zase nějakou směs + plus jí předpokládám zbyde 1/2 toho loupáku. Ale tak nějak mi to přijde pořád dokola to samé. Jednou jsem do skleničky od přesnídávky dělala puding. A v tašce má vždycky musli tyčinku, kdyby snědla všechno a ještě měla hlad. Zatím na ní došlo jen 2x. Nejde ani tak o to, že by měla hlad, ale spíš bych uvítala tipy na nějakou změnu, abych rozšířila nabídku. Lucka na nabídku nestěžuje, ale tak nějak bych uvítala jestli nejsou i další nápady, které mě prostě zatím nenapadly. Ptala jsem se jedné maminky a ta dává buď housku s něčím, nebo prý řízečky obalené v corn flakes no tak smažit k svačině řízky fakt nehodlám. Lucka říkala, že hodně mívají děti sladké koláče, koblihy apod. to se mi taky moc nechce :-( Dneska jsem koukala odpoledne v družině, že tam měla holčička nějaké bonbóny??? nebo tak něco jako želatinoví medvídci. Loupák bude mít Lucka podruhé. Dohodly jsme se, že sladké svačiny budou jen občas s bílým jogurtem |
Stáňa * | 7932 |
1.10.2015 14:13:46
Zabo,
super zpráva Tak až pak uvidím v zimě maminku s kočárka a dvěma dalšími prcky, tak si budu říkat, jestli to nejsi ty |
Leontýnka+3 | 26083 |
30.9.2015 20:31:14
Jeee Zabo, to je krasna novina! Moc gratuluju k miminku a preju jemu i tobe hlavne zdravi.
V praci je to nekdy sila, na rezim jsem si zvykla, spis me nekdy drti manyry vedeni, ale to je asi vsude neco. Ja uz jsem se do prace tesila, posledni rok jsem pracovala jako chuva a uz jsem fakt chtela mezi dospelaky. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.