Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
KvětuškaS | 91880 |
30.3.2013 19:35:23
Pobere to šestiletý? Neviděla jsem a tudíš nemám vůbec představu, jaký je...
|
1.3Magráta13 | 36870 |
19.4.2012 15:18:57
Ahoj Snapeová, nakukuju, nakukuju, ale je tu mrtvo.
Mrzí mě, že máš trable. Něco s maminkou a bráchou? Doufám, že aspoň v úzké rodině je všechno v pořádku. Tyjo, tablet ani nevím co je My jsme si naježili nový dům a konečně jsme přestěhovaní, do toho mě zaměstnávají děti. Vojtu čeká vyndání nosní mandle, tak jsem z toho trochu nervozní, ale doufám, že mu to pomůže a bude mu líp. Co je nového krásného ve vašem krajském městě? |
Snapeová | 81388 |
19.4.2012 15:13:43
Ahoj, chodíte sem ještě vůbec některá?
Já měla potíž s počítačem a ještě do toho rodinné problémy, tak nebyl čas. Nějak to u nás v poslední době nestojí za nic. Ale abych si nestěžovala, dostala jsem k Vánocům vysněný dárek - tablet, takže v tom mám nahranou hromadu knížek a už nedělám skoro nic jiného než jen čtu a čtu :-D |
1.3Magráta13 | 36870 |
23.12.2011 14:00:41
Ahoj Snapeová i Popice (případně ostatní, ale sem snad už nikdo nechodí)
Přeji vám také krásné a klidné vánoce. Popice, vidíš, příští rok tu sérii dočteš Nám Ježíšek tedy DVD s posledním dílem nenadělí, protože jsem mu zapomněla napsat. No, nevadí. Někde to časem určitě koupíme. U nás je blázinec na entou. To víte, puberťák, čerstvý školkáček a do toho novorozeně. Dneska navíc prostřední dostal neštovice, takže u nás budou opravdu veselé vánoce. Snapeová, teda, posledně v jiné diskusi jsem ti ani neodpověděla. Jak to, že Verče připadá Tomáš Klus divnej? Takovej chytrej krásnej kluk. Já si připadám trochu pedofilně, že ho tak obdivuju, ale...je sladkej, prostě |
popice+2kluci (08,10) | 80415 |
23.12.2011 8:12:09
Ahoj holky, tak co, jak se máte?
Já na začátku prosince dočetla 5tý díl. Půjčila mi ho nakonec švagrová z knihovny u nich ve škole. Byli jsme tam na návštěvě, nějak na to došla řeč (už ani nevím proč, myslím, že to čte taky) a za dva dny mi po tchýni poslala knížku . Snapeová, máš pěknou ikonu Holky, přeji vám i vašim rodinám klidné Vánoce a hlavně hodně zdraví v novém roce |
Snapeová | 81388 |
25.11.2011 19:38:50
Magráto, velikánská gratulace. Hodně zdravíčka a ať vám Adámek dělá jen samou radost.
Mimochodem, Adam je nádherné jméno |
1.3Magráta13 | 36870 |
22.11.2011 11:50:58
Ahoooj, jo,jo, máme už 14denního prince. Jmenuje se Adam a zrovna ho tu kojím a surfuju po netu
Díky, že jste na mě mysleli. Zvládli jsme to krásně a 3. porod byl bez chybičky, opět rychlý a hladký. |
Snapeová | 81388 |
17.11.2011 16:25:37
magráto, tak se nám pochlub. jsem napnutá jako kšandy Princezna nebo princ? Jméno. No táááák
|
1.3Magráta13 | 36870 |
2.11.2011 14:22:36
Ahoj holky,
daří se mi dobře, zítra mám termín porodu, tak doufám, že se už mimino brzo vykulí Popice, k tomu Pratchettovi. V obraze budeš, pokud budeš číst jednotlivé "linie". On rozdělil ty knížky do několika takových liniích. Mágové Čarodějky Městská stráž Smrť a jeho říše A pak knížky, které s tím nsouvisí,jsou o Zeměploše, ale vydal je jaksi mimo témata. To jsou třeba ty pohyblivé obrázky. Soudné sestry nejsou první knížkou ze série o čarodějkách, takže těma bych nezačínala. Ne že by to úplně vadilo, ale v některých chvílích nebudeš úplně v obraze. Před Soudnými sestrami je první kniha ze série o čarodějkách- Čaroprávnost. Doporučuju začít s ní. Jinak v té knížce hned na obalu zevnitř máš napsané knihy, jak postupně vycházely. Pokud tě Zeměplocha lapí, tak je stejně lepší číst je popořadě. Budeš se k nim stejně vracet Jinak toho spoustu najdeš na http://www.discworld.cz/ Přeju hodně zábavy při čtení a hlavně čas na čtení. |
popice+2kluci (08,10) | 80415 |
25.10.2011 14:27:13
ahoj holky, Snapeová, fotky jsou pěkné. To je moc dobře, že se Danečkovi ve škole líbí. Snad se bude líbit i těm mojím rošťákům, až tam jednou budou chodit.
Holky, v jednom e-shopu je dárkové balení Harryho za 1139 Kč - brožované a brožované knížky mám moc ráda, tak mně to hodně láká si je objednat. Akorát že teď děláme plot a "vyhodit" 1000Kč za knížky by byla velká rozmařilost (když už jsem vlastně 4 díly četla). Tož asi nic no Magráto, jak Tobě se daří? Jo a před 14dny jsem byla u babi, slavila narozky a byla tam sestřenka s přítelem. Bavili jsme se o knížkách a narazili na Pratchetta. Sestřenčin přítel pak musel na chvíli odjet a když se vrátil, přivezl mi tři knížky - Soudné sestry, Čároprávnost a Pohyblivé obrázky. Tož s čím mám začít? Budu pak v obraze, když nezačnu Barvou kouzel? Mějte se. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.