| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Harry Potter

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1652  [Dalších 1462 >>]
Snapeová 81388
15.10.2011 23:17:54
A co se týče laringitid, to mi ani nemluvte. Verunka měla do roka 5x antibiotika na laringitidu. Musím říct, že po 6 roce se jí to hodně spravilo. No a pro změnu ji bylo diagnostikováno astma. Takže si moc nevyberem :-)
Momentálně má týden po angíně a já bojuju s první letošní dost hnusnou rýmou :-)
Snapeová 81388
15.10.2011 23:15:19
Ahoj :-) Holky, já na vás s tím prvňáčkem nějak zapomněla ~f~

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.141599679267566.31438.100002526054644&type=1&l=18ba35c1b5
Tady je odkaz na album :-)

Magráto, jojo, už je školák. Zrovna nedávno jsem si vzpomínala na to, jak jsem ještě s porodníma bolestma drbala na Rodině.cz a dneska už máme prvňáčka :-) Danovi se ve škole strašně líbí a musím říct, že ho to fakt baví. Mám z něho pocit, že nemožnost čtení ho fakt omezovala :-) Doufám, že bude tak chytrej, jak na mě působí :-D

Mimochodem, víte co si Dan přeje od Ježíška? Zlatou cihlu ~t~~t~~t~
1.3Magráta13 36870
29.9.2011 21:56:36
Popice, to já měla taky. Jako malá tak 3x do roka angínu nebo zánět průdušek. Pak se to v pubertě nějak zlomilo a tak od 17 let jhsem měla pokoj. Angínu jsem neměla celý ty roky, až letos 3x za sebou od začátku roku, k tomu 2x už jako těhotná. Přitáhla to dcera, zjistili jí bacilonosičství, takže mě 2x nakazila, z toho 1 to byla spálová. Doufám, že teď už zas budeme mít pokoj.

někde jsem četla, že čím víc takových nemocí děti prodělají v útlém dětství, o to odolnější pak jsou. Tak nevím.
Každopádně hodně zdraví ~;((
popice+2kluci (08,10) 80415
29.9.2011 21:28:23
Magráto díky. No, nemocnici máme cca 15-20min. Čípek na to je - kortikoid a dr. ho neradi dávají rodičům domů (doktor na ORL říká, že takové léky rodičům domů nepatří). Když jsme tam přijeli poprvé, tak ho synovi hned dali (dětská pohotovost). Tentokrát mu ho nedali.
Já ho mám i doma (naše doktorka mi věří, že bych toho nezneužila), jenže on by měl dostat správně jen půlku. Jelikož teď chrčel fakt dost, tak jsem byla rozhodnuda, že tentokrát mu ho dám (pořád mi to v hlavě šrotí, jestli dát nebo nedát, přece jen to je silný lék, mám z toho strach). Jenže když jsem to krála na půlku, tak se mi to rozpadlo, tudíž to nešlo použít a celý bych si netroufla mu dát.

Kluci mívají naštěstí jen virózy (klepu) - kašel a rýma. Akorát co syn začal chodit do školky, tak to tam chytal častěji ~:(

Zdravé děti "závidím", ale když si vzpomenu na sebe, tak já mívala jako malá často angíny a manžel trpěl na průdušky. Pak jak když utne a byli jsme pořád zdraví. Tak snad si to kluci brzo odbudou.

1.3Magráta13 36870
28.9.2011 22:40:36
Popice, to je mi líto. Takovej brouček malej. Tak se poraď s doktorkou, ať máte doma čípek nebo lék nebo co se na to dává. Nějakej čípek, že jo? Já už si to tak nepamatuju. Eli jí měla fakt asi jen 2-3x a to paradoxně až jako 5-6 letá. Přitom říkají, že tím trpí nejvíc děti do 3 let.

Přeju vám hlavně hodně zdraví a ať z toho brzy vyroste a máte klid. Doufám, že to alespoň nemáte daleko do nemocnice. Vím,jak se pak zdá i pár kilometrů nekonečných.
28.9.2011 21:53:54
Magráto, mladší má 16měs. Laringitídu měl už po 5té ~:( Poprvé v 9měsících a to jsme taky jeli do nemocnice. Pak to měl ještě 3x a to jsme zvládli doma. Teďka to bylo ok, kašlal v noci, pak usnul a spal klidně. K ránu se probudil na Sunar a potom začal tak chrčet a špatně dýchat, že jsme radši jeli. Jindy kašlal v noci, k ránu dobré a ráno odkašlával a teď to měl takové škaredé a pořádně neodkašlává ještě dneska ~d~.

No, už bych si na to měla zvyknout. Začne to tak, že starší příjde s rýmou. Druhý den začne pokašlávat. Další den dostane rýmu mladší, druhý den na to začne přes den pokašlávat, ale úplně obyčejně a v noci se to rozjede (stejně ale doufám, že tentokrát bude kašlat jen obyčejně). Ikdyž zvlhčuji, větrám, tak stejně začne "štěka". Musím se s dr. poradit, co dělat, aby se to nespustilo.

1.3Magráta13 36870
28.9.2011 18:09:09
Cože, Snapeová? Daník už je prvňáček? Vždyť jsi nedávno šla po mateřské do práce ~t~ To je hrůza. ale vidět ho chci, samozřejmě. Určitě je náležitě hrdý.

Popice, to je chuděra, kolik mu je? Laringitida je svinstvo, dcera jí měla asi 3x naštěstí nijak závažný průběh, chytli jsme to v začátku a hned jeli do nemocnice. Jinak moc nemocná nebývá. A syn jí naštěstí neměl ještě nikdy. Vlastně měli letos poprvé oba atb. Oba měli angínu. Takže dcera v 11 a syn skoro ve 3 letech. Kéž by jim ta odolnost vydržela a podědil to i ten nejmenší, co se má během měsíce narodit.

Mějte se krásně ~x~
28.9.2011 14:46:38
Ahoj holky,
jak se máte? já se před chvíli vrátila s prckem z nemocnice. Opět ho skolila laryngitída, ale teď to měl zase nějak hodně. K tomu mu na Orl zjistili zánět uší, takže mu je i píchli ~:( Z toho jsem byla překvapená, protože ho nijak nebolely, teplotu neměl, i crp měl ok, tož nevím no.
Jsem šla platit regulační poplatky, ale banka má dneska bankovnictví mimo provoz, tak jsem nakoukla tu.

Snapeová, ukaž fotku prvňáčka ~;((, Přeji, ať se mu ve škole líbí. Můj starší začal chodit do malé školky, je tam spokojený, tak jsem ráda.

Pěkný den.
Snapeová 81388
22.9.2011 18:02:15
Holky, chcete vidět našeho prvňáčka? :-D
15.8.2011 21:54:38
Snapeová, moc vám to sluší ~R^ Krásné fotky. Jéééé, já už se táááák těším.

Ten pohled z hradu na Omiš je nádherný! Na ten si pořád pamatuji. A do NP Krka se taky chystáme. Ty vodopády vypadájí taky skvělě.

V pátek jsem byla v knihovně. Jela jsem si vyzvednout rezervovanou knížku. Myselal jsem si, že jedu pro Harryho 5 díl, ale byla to jiná kniha. Při půjčování dalších knih jsem přemýšlela, co s tou mojí rezervací, když jedem na dovču. Jedem na 14 dní a rezervace je jen 10 dní. Navíc před ani těsně po dovlené se do knihovny nedostanu, takže jsem to zrušila ~n~. Bavila jsem se s knihovnicí a už jsem byla první v pořadí. Takže po příjezdu z dovči si zase "stoupnu" do fronty.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1652  [Dalších 1462 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.