| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Harry Potter

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1652  [Dalších 1452 >>]
Snapeová 81388
15.8.2011 20:16:58
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.133569563403911.29241.100002526054644&l=503dd3bb81&type=1

Holky, jestli chcete mrknout na pár fotek :-)
1.3Magráta13 36870
12.8.2011 22:15:29
Teda, Snapeová, vy jste se měli. Já teda radši výlety, válení na pláži mě moc nebere, pořád musím něco dělat. Ale jela bych hned. No, pár let si ještě počkáme. Byli jsme v Chorvatsku jen jednou, ostrov Rab, hotel Eva. Super ubytování, výborné jídlo, kterého bylo mraky a pěkné klidné pláže. Ostrov je malý, takže za 10 dní ho poznáte skoro dokonale.

S tou čtyřicítkou to byl vtip, samozřejmě ~t~ I když už je za zatáčkou, no ~t~
A jak tak o tom přemýšlím, měly ty domluvené sňatky něco do sebe, ne? Když koukám na tu naší kobylu bláznivou (mou milovanou dceru), říkám si, jestli ona důvěřivá dušička nenaletí nějakýmu pitomci. Radši bych jí vybrala někoho prověřenýho ~t~ Ale Vojta včera říkal, že si vezme Elišku za nevěstu a budou bydlet u maminky. Když už si maminku vzal tatínek... Tak nevim. ~t~
Jako pokud bude 3. dítě holčička, pravděpodobně bude Zuzanka. Ale o klučičím jménu se teda pořád hádáme. Manžel nechce povolit mého vysněného Václava. takže je ve hře Kryštof nebo Albert. Možná bych radši toho Alberta, když už.
popice+2kluci (08,10) 80415
11.8.2011 22:22:47
Holky, vy tu teda "kupčíte" s dětma ~t~. Jsem na to zvědavá, jestli Magráta bude mít Harryho nebo Hermionu ~t~ (mně se to moc líbí, jak jsi miminko "pojmenovala").

Snapeová, já byla v Omiši na sportovním kurzu z VŠ. Takže každé ráno a večer aerobic. Jsme byly tři skupinky bab a na tu podívanou (některé manekýny v těch hyper super oblečcích ~8~ )se sjížděli místní mladíci ~t~. Ten raft byl taky super. Jinak já tam byla až ke konci září, takže ve městě byl klid, žádné stánky, jen ty kamenné obchůdky ~R^

Takovou paní domácí bych taky brala ~R^. Užili jste si to tam skvěle, to je moc fajn ~R^.
Snapeová 81388
11.8.2011 17:05:48
Magráto, 3.11. je Daneček :-) Bude to sedět? I když já osobně jsem přístupná a tolerantní i k registrovanému partnerství ~t~
Počkej, jak se čtyřicítkou v dohledu? Vždyť jsme stejný ročník, mladé holky. A čtyřicítku na dohled ještě rozhodně nemáme ~t~

Popi, raft ... ani nápad ~t~ Ne, my jsme vyloženě válecí. Odpočinula jsem si tam, užila sluníčka, užila rodinky. Na výletě jsme nakonec jeli jen do NP Krka a do Trogiru. Jo a v Omiši jsme vylezli na ten hrad - stálo mě to jen asi 3 infarkty ~t~ a mou ségru obr modřinu na ledvinách, protože spadla na skálu, naštěstí to nebylo nic vážného. Danek se naučil plavat, ale počítám, že ve sladské vodě mu to zase tolik nepůjde.
Jinak Omiš mě zklamal. Nádherné staré město naprosto sprzněné stánky s příšernejma suvenýrama, úžasné kamenné uzoučké uličky přecpané ládujícími se turisty. Příště budem muset vybrat něco méně komerčního. Na Hvaru tohle nebylo :-) To samé Trogir, tam mi přišlo, že ta pevnost tam snad ani nepatří :-) Jo a v Omiši říkají písek ostré škváře, to se mi moc nelíbilo, ale to je detail.
Největší průser na celé dovolené byl, že jsem hned po příjezdu v pondělí musela do práce. Takže si ještě dneska těžko zvykám na chladné počasí a vstávání ve 4:30 grrr.
Jo a veliké plus a velikou zásluhu na naší dovolené musím připsat majitelce našich apartmánů. Ubytování super, ale hlavně paní Smiljana byla celá divá se o nás postarat. Uspořádala nám grilovačku - úžasné čerstvé ryby. Nosila nám horké koblihy skoro do postele. Nakládané ryby v olivovém oleji, citronu a rozmarýnu - úžasné. Dovlekla mě na svou zahrádku a nechala mě oholit její rozmarýnový keř ~t~ a ještě nám dala nám i ségře litr a půl domácí ořechovky - jak to moc nemusím, tak fakt výborné :-) Strašně nás mrzelo, že se nemáme jak revanžovat. Ale moje ségra ji dala krabičku mentolových cigaret a Snape lahev zelené a Smiljana byla spokojená ~t~ Chystáme se se ségrou poslat ji děkovný balíček s českým vínem, mentolovejma cigaretama a svíčkama :-)
Jinak cesta pohoda. Cestou domů jen čekačka půl hodinky na mýtnici a hodinku na hranici Chorvatsko - Slovinsko, ale dalo se to. Jo a jako suvenýr jsem si přivezla krásnou mušli za v přepočtu 20 Kč ~t~

Fotky dodám. Zatím jsou uložené někde na disku a ten nevím kam ho Snape zašantročil :-)
popice+2kluci (08,10) 80415
9.8.2011 21:02:15
Ahoj holky,
Snapeová, taky jsem zvědavá, jak jste se měli na dovči. Ale počkám, až budeš mít více času. Ještě mně pak napadlo, že se tam dá v Omiši jet rafting po Cetině, nejeli jste? Teda, ono se jede někde z hor, ale dojede se do Omiše. A je to super.

My jedeme do Chorvatska 24. srpna. Těším se, ale zároveň mám strach, co na to prcek. Já doufám, že mi to zase pomůže na atop a budu mít chvíli klid.
1.3Magráta13 36870
9.8.2011 19:31:20
Ty máš dítě narozené v tomhle datu? To je super. A které? Já jen, aby to sedělo pohlavně ~t~
Napiš nám, jak jste se měli na dovče. Já byhc jela hned někam do tepla, ale doděláváme barák, tak jsme pořád na maltě a mám smůlu ~;) Ale zas budu ráda, až se konečně, se čtyřicítkou nadohled, přestěhuju do vlastního a opustím rodičovské hnízdo ~t~
Snapeová 81388
9.8.2011 18:46:04
Jo ahá, já myslela, že jsi na rozpadnutí :-) Jestli se prcek narodí 3. 11. pak budem muset chtě nechtě naše děti zasnoubit ~t~

K tomu strachu ... mě to v knížce přišlo takové lidské, že se bál. Ve filmu mi to fakt chybělo. Mimochodem, kamarádka odmítla jít podruhé ~d~

A abych nezapomněla :-) jen informaci :-) V polovině září vyjde nová knížka Jiřího Kulhánka Vyhlídka na věčnost :-) Bude stát tuším kolem 350,- ale rozhodla jsem se, že si ji zasloužím ~t~
1.3Magráta13 36870
8.8.2011 19:47:32
Ahoj Snapeová, vítej z dovolené.
No, mě se právě ta slza líbila, že to bylo jinačí než u těch ostatních. Pochopila jsem to tak, že ho Nagini opakovaně pokousal, to bylo ale dobrý, za tím sklem, ne? Jak z hororu ~;) No a že na sobě nedal znát strach jsem zase vzala s povděkem, holt je to frajer ~R^
Ta slza mě právě přišla, jako že do ní vložil všechen ten žal za Lily a jeho lásku k ní. Můj muž si teda nenechal vymluvit, že Harry je Snapeův syn, že to prostě celý roky tajili ~;) Ale on ty knížky nečetl, no.
Mimochodem, jsem ještě pořád 2v1. Ale mám ještě dost času, jsem teprve v nějakým 27 týdnu. Termín začátkem listopadu.
Snapeová 81388
6.8.2011 13:53:02
Ahoooj, tak už jsme doma :-)
Mag, mě se teda první část líbila trochu víc. Přiznávám, že jsem nebrečela. U Severusovi smrti jsem si nebyla jistá, jestli ho Naginy umlátila nebo co to jako bylo. Vůbec mi to nepřišlo emocionální. A slza? No, nechápu, proč 6 dílů jsou myšlenky a vzpomínky něco jako kouřová stopa a najednou mu to tam nabrečí do lahvičky.
Taky mi tam chyběl ten strach, který Severus cítil, když se blížil jeho konec.
Film se mi celkově moc líbil. Dalších detailů si všimnu až to uvidím vícekrát :-) První část už mám doma.
Píští týden budu bezdětná, tak zkusím ukecat kamarádku, jestli by nešla ještě jednou ~t~
A jsem rozhodnutá siknížky dát pěkně znovu postupně :-)

Popi, o dovče se rozepíšu, ale přijeli jsme dneska v noci, tak mi dej chvilku na aklimatizaci. A jestli budete chtít,. tak sem hodím nějaké fotky, nebo do alba a mrknete :-)

Mimochodem Mag, ještě jsi 2in1?
1.3Magráta13 36870
21.7.2011 14:53:36
Ahoj,
tak jsme to už nevydrželi a včera večer vyrazili na závěrečný díl.Téda, bylo to famozní. Vůbec se to s tou utahanou první částí nedá srovnat.
Snapeová, já na tebe myslela. Brečela jsi taky tak, jako já? ~t~ Já bulela jak při romantickým filmu.~n~ Ten okamžik Snapeovi smrti byl snad ve filmu ještě lepší jak v knížce. A to s těma slzama. Fakt dobrý.
Manžel knížky nečetl, takže byl trochu zmatenej a dělal různý chybný závěry. Třeba mi tvrdil, že to je jasný, že Harry Potter je Snapeův syn ~t~
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 1652  [Dalších 1452 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.