| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Harry Potter

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 1652  [Dalších 1412 >>]
Vaclavka 34188
12.5.2011 12:21:53
Jé Margráto, gratuluji, koukala jsem, že diskuze svítí žlutě a tady takové překvapení ~;((.
Jinak zakoupila jsem HP7, tedy film a můžu říct, že mne příjemně překvapil, oproti šestce, která byla děsně zhuštěná a řekla bych že pro ty, kteří nečetli knihu dosti nepochopitelná. Anebo spíš k naštvání pro ty, kteří knihu četli ~f~.
1.3Magráta13 36870
11.5.2011 14:09:27
Popice, Harryho nebo Hermionu jsem používala už u Vojty, na zvědavé drbny vesnické, co pořád řešily, proč si nenecháme říct pohlaví mimina ~t~
Jinak máš pravdu, manžela jsem ukecávala, ale paradoxně změnil názor až ve chvíli, kdy jsem to vzdala a začala se připravovat na návrat do práce. asi si uvědomil, že mu skončí pohodlíčko zajištěné domácnosti ~t~
Já jsem s těmi 2 taky občas nervní, ale to je normální. 2 nebo 3, to už není takový rozdíl. I když občas mám takové myšlenky, jako "Máš to holka zapotřebí? A zvládneš to?" A pak si řeknu, co bych to nezvládla. Nejsem první ani poslední, takhle jsem to chtěla, pán Bůh nadělil, tak ber, co ti dává a nefňukej.
Tak snad to všechno dobře dopadne. Máme se do toho ještě bu´d na podzim nebo na jaře stěhovat, tak to bude zajímavý ~;)
popice+2kluci (08,10) 80415
10.5.2011 21:22:42
Magráto, Hermiona nebo Harry, to jsi trefila fakt skvělě ~t~~t~~t~~R^
My se taky u obou nechávali překvapit a ostatní nám nechtěli věřit, že to nevíme ~a~

Jj, já jsem to už nějakou dobu věděla, nakukuji na látkovky (občas tam chodím pro rady) a taky jsem si pamatovala (ani nevím proč), jak jsi jednou psala, že manžela ukacáváš, tak jsem byla ráda, že se Ti to povedlo. ~g~ ~g~

Já taky obdivuji matky více dětí. My nad třetím uvažujeme, jenže já nevím jestli bych to zvládla. Jsem celkem nervní i se dvěma ~f~

1.3Magráta13 36870
10.5.2011 20:27:56
Jo a manžel je roztomile rozněžnělý, al enemám strach, ono ho to zas přejde ~;)
Eli se těší nesmírně, Vojta hladí miminko a říká "Taky jsem byl včera v bříšku u maminky, ale teď je tam zase jiný miminko" Víc zatím neřeší, ale nedělám si iluze, že ho to nezaskočí.
1.3Magráta13 36870
10.5.2011 20:26:23
Snapeová, bacha na formulaci, na některý otázky jsem háklivá ~t~~t~~t~
Ne, dělám si srandu, ale je fakt, že první se mě lidi ptají "A to je plánovaný?" a za druhý "A co to bude?"

Plánované to je, jen chvíli trvalo přesvědčit manžela a pak to teda byla dost dřina. U prvních 2 stačilo se jen otřít o trenýrky ~t~, zato tohle zlatíčko trvalo pár měsíců. 3 děti jsem chtěla odjakživa, takže jsem ráda. navíc Vojta nemusí čerstvě 3 letý do školky, tak to je taky super, on je trochu nekolektivní mamánek.
Těhotná jsem 3 měsíce a pohlaví nevím a ani vědět nechci. zachováme s manželem tradici překvapení.

Tááák, uspokojila jsem tvou zvědavou duši? ~;)
Jsem ráda, že v červenci krásně stihnu posledního HP. Jen nevím, co na to mimino, jestli se nebude bát.
Tak na mě myslete, dám vám pak vědět, jestli máme Harryho nebo Hermionu ~t~
Snapeová 81388
8.5.2011 21:11:20
Páni :-) a mě se nepochlubíš :-) Ty si to vzala pěkně ve velkém ~t~ Moc gratuluju. A teď se koukej přiznat - jak moc jsi těhotná. Plánovaně? Co na to děti, co manžel :-)
Já už bych se do třetího nehrnula, ale o to víc tě obdivuju :-)
1.3Magráta13 36870
6.5.2011 19:59:08
No jo ~;), už je to tak.
Popice mě vyhmátla v jiné diskusi, tak to ví.
Snapeová 81388
6.5.2011 18:43:28
Tak jsem zas jednou nakoukla :-) Já mám momentálně rozečtenýho (už po 3 ~f~) Kulhánka - Noční klub :-)

Mag, ty jsi těhotná?
1.3Magráta13 36870
6.5.2011 13:28:56
No, je to trapný, ale zase Pratchetta~:-D
Já si neprověřený knížky nerada kupuju. Spíš chodím do knihovny, a když mi něco učaruje, chci to pak mít doma.
Takže ze Zeměplochy jsem si pořídila "Nadělat prachy" a pak od dvojice Pratchett-Gaiman "Dobrá znamení" Super úžasná parodie na téma apokalypsy, aneb co se stane, když v porodnici vymění novorozeňata, z nichž jedno je satan. Aneb vše záleží na výchově ~t~~t~~t~
Je to úžasná knížka, vždycky se u ní chechtám. Četla jsem jí, když jsem čekala syna, takže si jí přečtu i teď ~;)
popice+2kluci (08,10) 80415
5.5.2011 21:42:24
Magráto, jaké knížky jsi si koupila? Já teď Zmizet od Petry Soukupové a od Murakamiho Po otřesech

[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 1652  [Dalších 1412 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.