Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Vaclavka | 34188 |
12.5.2011 12:21:53
Jé Margráto, gratuluji, koukala jsem, že diskuze svítí žlutě a tady takové překvapení .
Jinak zakoupila jsem HP7, tedy film a můžu říct, že mne příjemně překvapil, oproti šestce, která byla děsně zhuštěná a řekla bych že pro ty, kteří nečetli knihu dosti nepochopitelná. Anebo spíš k naštvání pro ty, kteří knihu četli . |
1.3Magráta13 | 36870 |
11.5.2011 14:09:27
Popice, Harryho nebo Hermionu jsem používala už u Vojty, na zvědavé drbny vesnické, co pořád řešily, proč si nenecháme říct pohlaví mimina
Jinak máš pravdu, manžela jsem ukecávala, ale paradoxně změnil názor až ve chvíli, kdy jsem to vzdala a začala se připravovat na návrat do práce. asi si uvědomil, že mu skončí pohodlíčko zajištěné domácnosti Já jsem s těmi 2 taky občas nervní, ale to je normální. 2 nebo 3, to už není takový rozdíl. I když občas mám takové myšlenky, jako "Máš to holka zapotřebí? A zvládneš to?" A pak si řeknu, co bych to nezvládla. Nejsem první ani poslední, takhle jsem to chtěla, pán Bůh nadělil, tak ber, co ti dává a nefňukej. Tak snad to všechno dobře dopadne. Máme se do toho ještě bu´d na podzim nebo na jaře stěhovat, tak to bude zajímavý |
popice+2kluci (08,10) | 80415 |
10.5.2011 21:22:42
Magráto, Hermiona nebo Harry, to jsi trefila fakt skvělě
My se taky u obou nechávali překvapit a ostatní nám nechtěli věřit, že to nevíme Jj, já jsem to už nějakou dobu věděla, nakukuji na látkovky (občas tam chodím pro rady) a taky jsem si pamatovala (ani nevím proč), jak jsi jednou psala, že manžela ukacáváš, tak jsem byla ráda, že se Ti to povedlo. Já taky obdivuji matky více dětí. My nad třetím uvažujeme, jenže já nevím jestli bych to zvládla. Jsem celkem nervní i se dvěma |
1.3Magráta13 | 36870 |
10.5.2011 20:27:56
Jo a manžel je roztomile rozněžnělý, al enemám strach, ono ho to zas přejde
Eli se těší nesmírně, Vojta hladí miminko a říká "Taky jsem byl včera v bříšku u maminky, ale teď je tam zase jiný miminko" Víc zatím neřeší, ale nedělám si iluze, že ho to nezaskočí. |
1.3Magráta13 | 36870 |
10.5.2011 20:26:23
Snapeová, bacha na formulaci, na některý otázky jsem háklivá
Ne, dělám si srandu, ale je fakt, že první se mě lidi ptají "A to je plánovaný?" a za druhý "A co to bude?" Plánované to je, jen chvíli trvalo přesvědčit manžela a pak to teda byla dost dřina. U prvních 2 stačilo se jen otřít o trenýrky , zato tohle zlatíčko trvalo pár měsíců. 3 děti jsem chtěla odjakživa, takže jsem ráda. navíc Vojta nemusí čerstvě 3 letý do školky, tak to je taky super, on je trochu nekolektivní mamánek. Těhotná jsem 3 měsíce a pohlaví nevím a ani vědět nechci. zachováme s manželem tradici překvapení. Tááák, uspokojila jsem tvou zvědavou duši? Jsem ráda, že v červenci krásně stihnu posledního HP. Jen nevím, co na to mimino, jestli se nebude bát. Tak na mě myslete, dám vám pak vědět, jestli máme Harryho nebo Hermionu |
Snapeová | 81388 |
8.5.2011 21:11:20
Páni a mě se nepochlubíš Ty si to vzala pěkně ve velkém Moc gratuluju. A teď se koukej přiznat - jak moc jsi těhotná. Plánovaně? Co na to děti, co manžel
Já už bych se do třetího nehrnula, ale o to víc tě obdivuju |
1.3Magráta13 | 36870 |
6.5.2011 19:59:08
No jo , už je to tak.
Popice mě vyhmátla v jiné diskusi, tak to ví. |
Snapeová | 81388 |
6.5.2011 18:43:28
Tak jsem zas jednou nakoukla Já mám momentálně rozečtenýho (už po 3 ) Kulhánka - Noční klub
Mag, ty jsi těhotná? |
1.3Magráta13 | 36870 |
6.5.2011 13:28:56
No, je to trapný, ale zase Pratchetta
Já si neprověřený knížky nerada kupuju. Spíš chodím do knihovny, a když mi něco učaruje, chci to pak mít doma. Takže ze Zeměplochy jsem si pořídila "Nadělat prachy" a pak od dvojice Pratchett-Gaiman "Dobrá znamení" Super úžasná parodie na téma apokalypsy, aneb co se stane, když v porodnici vymění novorozeňata, z nichž jedno je satan. Aneb vše záleží na výchově Je to úžasná knížka, vždycky se u ní chechtám. Četla jsem jí, když jsem čekala syna, takže si jí přečtu i teď |
popice+2kluci (08,10) | 80415 |
5.5.2011 21:42:24
Magráto, jaké knížky jsi si koupila? Já teď Zmizet od Petry Soukupové a od Murakamiho Po otřesech
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.