Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Snapeová | 81388 |
31.5.2011 19:49:20
Hlavně k ní nepřistupujte jako, že je tlustá. Poradit, pomoct, ale hlavně neschazovat, neponižovat. Já vím, že to neděláte, ale stejně mi to nedá. Popravdě mám za sebou v 18 letech anorexii kvůli nevhodné poznámce, takže jsem kapku háklivá
|
popice+2kluci (08,10) | 80415 |
31.5.2011 9:30:32
Ahoj holky, stále čekám na 5. díl Harryho (nebo čtvrtý? ). Mám rezervačku v knihovně. Je to už cca měsíc. Ale je to ta nejtlustší kniha, tak se zase není čemu divit. Mně to taky bude trvat, než to přelouskám, jsem poslední dobou večer nějak ospalá. čtu komiks v angličtině, takže listuji hodně i slovníkem a nějak mně to uspává.
Dneska mám staršího ve školce, tak jsem si říkala, že jak mladší usne, budu si číst a lenošit. No, ale nějak mi to nedá a jdu "makat". Jsem si ráno vypsala na papírek, co všechno by bylo dobré udělat... |
1.3Magráta13 | 36870 |
29.5.2011 19:54:57
No, tak Eli má právě při stejné výšce 60kg. Bohužel, nabrala asi 5kg přes zimu. Ona teda má být po kom, a je o rok starší než Veru. Ale je to moc, má to usazené na bocích a břiše. Má teda už i prsa. Kamarádka mě taky uklidňuje, že nabrala kvůli hormonům. Má to se stejně starou hočinou stejně. Ale jí už to samozřejmě vadí, to je jasný. Takže teď maká denně na kole a chodí se psem běhat, tak snad něco půjde dolů a něco až přijde skutečně puberta a menzes.
Já teda byla taky v pubertě pěkná kulička, pak se to srovnalo, ale nechci jí nechávat v domění, že je to o.k., když vím, že není. navíc ona má bohužel po svých rodičích pěkný apetit My to jídlo prostě máme rádi, no |
Snapeová | 81388 |
29.5.2011 18:22:31
Prosím tě, zhubnout 10 kg? Kolik vlastně Eli(šce) je? Ona bude plus minus stejně jako Verunka, ne? Kolik měří a váží? Jestli dost přibrala, tak už ji asi pracují hormony. Verča se taky začíná zakulacovat a vyřadila jsem ji aspoň 10tery rifle
Byla jsem sVerčou na 11 leté prohlídce, pozvala nás nějak brzo. Veru má 150 cm a 36 kg. |
1.3Magráta13 | 36870 |
28.5.2011 14:31:18
Snapeová, ty naše holky by si rozumněly
Obě mají stejně trapné matky. Eli navíc přes zimu opět přibrala, potřebovala by schodit klidně i 10kg, takže začala sportovat, hlídám jí v jídle. No a včera neměla na sebe kalhoty. Fakt má asi 2 dlouhé a 2 3/4 který oblíkne. Pak jsem jí nabízela 1 džíny, který prej jsou strašný, tak jsem se naštvala a řekla, že odmítám kupovat co půlrok nový věci, že prostě bude nosit to co jí je, bez ohledu na to, jestli se jí to líbí. Já už z toho oblíkání šílím. A to jí nenabízím žádný děsný věci. Ale tohle je moc široký, tamto zase úzký, tohle má blbej pas, tamto tričko zase blbej obrázek.... No hele, my bychom si podebatily Prvňáček je úžasnej. To je dobře, že se těší. A brak si klidně čti. Já jak byla nedávno nemocná, přečetla jsem x krtá ohmatanou knihu ala červená knihovna od nějaké německé autorky. Ale uklidnilo mě to |
Snapeová | 81388 |
27.5.2011 19:50:53
Mag, to zvládneš. Nakonec jsi už zkušená matka, no ne? :-D
Daneček je doma, nadšenej. Příští rok prý jede zase A hlásím, že je přijatý do školy. Bude chodit do 1.B a je na to strašně pyšnej A puberta? Ani mi nemluv. Já jako trapná matka se snažím si šplhat a nějak jsem mimo. Veru potřebovala plavky. Objevila jsem moc pěkný s Hanou Montanou a bylo mi řečeno, že skoro 11 letá holka by se prostě znemožnila v něčem takovým Zato mi oznámila, že ji roste jeden chlup v podpaží a že touží po tom, aby už menstruovala. Prý to bude znamenat, že už je žena Co se týče knížek, čtu brak, ale brakovatější brak už není a líbí se mi |
1.3Magráta13 | 36870 |
12.5.2011 19:06:55
Jéje, na školce v přírodě? Tak to tě chápu.
Ta naše velká je zase zalezlá s pubertálně nafouklou hubou a malýho jsem teď uložila, protože po o. odmítal spát a teď už byl na roztržení vejpůl. Jinak ho vzali do školky, ale vzhledem ke vzdálenosti a tomu, že je "ještě malinkej" si ho nechám ještě rok doma a budu doufat, že ho za rok vezmou tady v místě. Jsem na sebe zvědavá,jak to budu nervově zvládat s miminem a 3leťákem |
Snapeová | 81388 |
12.5.2011 17:44:12
Mag, děkuji děkuji. Má zvědavost je uspokojena dokonale Já chtěla třetí dítě jen těsně po porodu Danečka. Asi hormony nebo něco. Brzo mě to přešlo. A před měsícem jsem manželovi oznámila, že za 5 let jde na přerušení chámovodů. Koukal na mě jako na blázna a počítám, že doufá, že na to během 5 let nějak zapomenu
Jinak my u Verunky taky pohlaví nevěděli. Okolí nechápalo. A když jsem někde řekla, že mám doma zalepenou obálku z genetiky, kde je pohlaví napsané nechápali už vůbec U Danečka jsem to nevydržela. Vylezla jsem z ultrazvuku v nemocnici a chlubila jsem se Snapeovi, že vím co budem mít. A on mi s klidem oznámil, že to ví taky, že holku, protože se doktor prokecl Tak jsem ho ujistila, že to bude holka s pindíkem Mimochodem ta naše holčička Daneček je poprvé v životě na školce v přírodě. Strašn moc se mi stýská |
1.3Magráta13 | 36870 |
12.5.2011 12:33:11
Mimochodem, Václavko, změnila sis ikonu, že? Působí na mě dost morbidně, co to je?
|
1.3Magráta13 | 36870 |
12.5.2011 12:32:25
Já na tom byla v kině a tayk jsem byla spokojená. DVD ještě nemám, počkám asi, až bude závěrečný díl a dám si to najednou. Já na ty filmy te´d stejně nekoukám,jednak není moc čas a jednak jsem přesycená asi
Ale na závěrečný díl v kině se těším moc, to je jasňačka |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.