| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Harry Potter

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1652  [Dalších 1422 >>]
Snapeová 81388
31.5.2011 19:49:20
Hlavně k ní nepřistupujte jako, že je tlustá. Poradit, pomoct, ale hlavně neschazovat, neponižovat. Já vím, že to neděláte, ale stejně mi to nedá. Popravdě mám za sebou v 18 letech anorexii kvůli nevhodné poznámce, takže jsem kapku háklivá :-)
popice+2kluci (08,10) 80415
31.5.2011 9:30:32
Ahoj holky, stále čekám na 5. díl Harryho (nebo čtvrtý? ~f~). Mám rezervačku v knihovně. Je to už cca měsíc. Ale je to ta nejtlustší kniha, tak se zase není čemu divit. Mně to taky bude trvat, než to přelouskám, jsem poslední dobou večer nějak ospalá. čtu komiks v angličtině, takže listuji hodně i slovníkem ~f~ a nějak mně to uspává.

Dneska mám staršího ve školce, tak jsem si říkala, že jak mladší usne, budu si číst a lenošit. No, ale nějak mi to nedá a jdu "makat". Jsem si ráno vypsala na papírek, co všechno by bylo dobré udělat...

1.3Magráta13 36870
29.5.2011 19:54:57
No, tak Eli má právě při stejné výšce 60kg. Bohužel, nabrala asi 5kg přes zimu. Ona teda má být po kom, a je o rok starší než Veru. Ale je to moc, má to usazené na bocích a břiše. Má teda už i prsa. Kamarádka mě taky uklidňuje, že nabrala kvůli hormonům. Má to se stejně starou hočinou stejně. Ale jí už to samozřejmě vadí, to je jasný. Takže teď maká denně na kole a chodí se psem běhat, tak snad něco půjde dolů a něco až přijde skutečně puberta a menzes.
Já teda byla taky v pubertě pěkná kulička, pak se to srovnalo, ale nechci jí nechávat v domění, že je to o.k., když vím, že není. navíc ona má bohužel po svých rodičích pěkný apetit ~o~ My to jídlo prostě máme rádi, no ~n~
Snapeová 81388
29.5.2011 18:22:31
Prosím tě, zhubnout 10 kg? Kolik vlastně Eli(šce) je? Ona bude plus minus stejně jako Verunka, ne? Kolik měří a váží? Jestli dost přibrala, tak už ji asi pracují hormony. Verča se taky začíná zakulacovat a vyřadila jsem ji aspoň 10tery rifle :-)
Byla jsem sVerčou na 11 leté prohlídce, pozvala nás nějak brzo. Veru má 150 cm a 36 kg.
1.3Magráta13 36870
28.5.2011 14:31:18
Snapeová, ty naše holky by si rozumněly ~t~
Obě mají stejně trapné matky.
Eli navíc přes zimu opět přibrala, potřebovala by schodit klidně i 10kg, takže začala sportovat, hlídám jí v jídle. No a včera neměla na sebe kalhoty. Fakt má asi 2 dlouhé a 2 3/4 který oblíkne. Pak jsem jí nabízela 1 džíny, který prej jsou strašný, tak jsem se naštvala a řekla, že odmítám kupovat co půlrok nový věci, že prostě bude nosit to co jí je, bez ohledu na to, jestli se jí to líbí. Já už z toho oblíkání šílím. A to jí nenabízím žádný děsný věci. Ale tohle je moc široký, tamto zase úzký, tohle má blbej pas, tamto tričko zase blbej obrázek.... ~q~
No hele, my bychom si podebatily ~;)

Prvňáček je úžasnej. To je dobře, že se těší.
A brak si klidně čti. Já jak byla nedávno nemocná, přečetla jsem x krtá ohmatanou knihu ala červená knihovna od nějaké německé autorky. Ale uklidnilo mě to :-)
Snapeová 81388
27.5.2011 19:50:53
Mag, to zvládneš. Nakonec jsi už zkušená matka, no ne? :-D
Daneček je doma, nadšenej. Příští rok prý jede zase :-) A hlásím, že je přijatý do školy. Bude chodit do 1.B a je na to strašně pyšnej :-)
A puberta? Ani mi nemluv. Já jako trapná matka se snažím si šplhat a nějak jsem mimo. Veru potřebovala plavky. Objevila jsem moc pěkný s Hanou Montanou a bylo mi řečeno, že skoro 11 letá holka by se prostě znemožnila v něčem takovým ~t~ Zato mi oznámila, že ji roste jeden chlup v podpaží a že touží po tom, aby už menstruovala. Prý to bude znamenat, že už je žena ~t~

Co se týče knížek, čtu brak, ale brakovatější brak už není a líbí se mi ~t~
1.3Magráta13 36870
12.5.2011 19:06:55
Jéje, na školce v přírodě? Tak to tě chápu.
Ta naše velká je zase zalezlá s pubertálně nafouklou hubou ~:-D a malýho jsem teď uložila, protože po o. odmítal spát a teď už byl na roztržení vejpůl.
Jinak ho vzali do školky, ale vzhledem ke vzdálenosti a tomu, že je "ještě malinkej" ~;) si ho nechám ještě rok doma a budu doufat, že ho za rok vezmou tady v místě.
Jsem na sebe zvědavá,jak to budu nervově zvládat s miminem a 3leťákem ~d~
Snapeová 81388
12.5.2011 17:44:12
Mag, děkuji děkuji. Má zvědavost je uspokojena dokonale ~t~ Já chtěla třetí dítě jen těsně po porodu Danečka. Asi hormony nebo něco. Brzo mě to přešlo. A před měsícem jsem manželovi oznámila, že za 5 let jde na přerušení chámovodů. Koukal na mě jako na blázna a počítám, že doufá, že na to během 5 let nějak zapomenu ~t~
Jinak my u Verunky taky pohlaví nevěděli. Okolí nechápalo. A když jsem někde řekla, že mám doma zalepenou obálku z genetiky, kde je pohlaví napsané nechápali už vůbec ~t~ U Danečka jsem to nevydržela. Vylezla jsem z ultrazvuku v nemocnici a chlubila jsem se Snapeovi, že vím co budem mít. A on mi s klidem oznámil, že to ví taky, že holku, protože se doktor prokecl ~t~ Tak jsem ho ujistila, že to bude holka s pindíkem ~t~ Mimochodem ta naše holčička Daneček je poprvé v životě na školce v přírodě. Strašn moc se mi stýská :-)
1.3Magráta13 36870
12.5.2011 12:33:11
Mimochodem, Václavko, změnila sis ikonu, že? Působí na mě dost morbidně, co to je? ~t~
1.3Magráta13 36870
12.5.2011 12:32:25
Já na tom byla v kině a tayk jsem byla spokojená. DVD ještě nemám, počkám asi, až bude závěrečný díl a dám si to najednou. Já na ty filmy te´d stejně nekoukám,jednak není moc čas a jednak jsem přesycená asi ~;)
Ale na závěrečný díl v kině se těším moc, to je jasňačka ~R^
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1652  [Dalších 1422 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.