| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Harry Potter

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1652  [Dalších 1432 >>]
Jahala. 89330
4.7.2011 22:18:23
Ahoj, tak u nás v neděli dávaj první část tak si ji před 14 zopáknu a budu se těšit na 14 ve 3D to bude opravdu síla.
popice+2kluci (08,10) 80415
27.6.2011 21:36:46
Ahoj Snapenová, díky za optání. Naštěstí to dopadlo dobře. Do knihovny jsem pak ještě jednou volala a paní mi sdělila, že moje konto je prázdné ~R^. Mám tam pouze tu rezervaci na Harryho.
Snapeová 81388
26.6.2011 0:17:07
Popi, tak jak to dopadlo s knížkama?
1.3Magráta13 36870
7.6.2011 18:42:13
Popice, zajímevé je, že co jsme začali skutečně stavět, o akvárku nepadlo ani slovo. Navíc je to domeček malinký, takže tam bude místo jen na klasické akvárko. Al evejde se. Možná byhc mohla manželovi udělat překvápko a nějaké mu pořídit po kolaudaci ~;)
7.6.2011 12:05:07
Ahoj Magráto, já tak nějak doufám, že dotyčný čtenář knížky vrátí a tím se to vyřeší. Myslím, že knihovnice opravdu nevyjela z mého "konta" a načetla tam někoho jiného.

My se letos chystáme autem k moři. Těším se, že mi to pomůže na můj atop ekzém a klukům na průdušky. Akorát z té cesty mám strach.
Se stavbou držím pěsti, ať to jde podle vašich představ. Máte v plánech místo na akvárko? ~;) Manžel si náš barák navrhoval sám, tak máme pod akvárkem i zesílené základy ~t~. Rybkám se asi daří, množí se jak divé.
1.3Magráta13 36870
7.6.2011 10:49:35
Ahoj Popice a ostatní.
To je teda zajímavé, s tou knihovnou. To se mi ještě nikdy nestalo. Ale snad to vyřeší, knihovnice bývají rozumné osoby ~;)
Jinak se máme dobře, užíváme sluníčka a já se těším na červencovou premiéru a zároveň závěrečný díl HP. Je to pěkně načasované, krásně to stihnu než se narodí mrně.
Co vy, chystáte se někam na dovolenou? Já bych tak jela někam k moři, nebo i tady k vodě, ale bohužel letos se vše podřizuje stavbě domu, tak to musíme vydržet. příští léto už to snad bude lepší.
Mějte se krásně.
6.6.2011 21:01:04
Ahoj holky, jak se máte?
Dneska mi na mail přišla předupomínka, že koncem týdne mi končí výpujční doba. Prý mám půjčené dvě knihy. Jenže já si posledně nic nepůjčovala. Vrátila jsem HP4 a nic nepůjčovala. Jen jsem poprosila paní knihovnici, ať mi blokne HP5. Tak si myslím, že mi tam pak načetla omylem knihy od dalšího čtenáře. No, volala jsem tam, tak prý se na to podívají a jestli ty knihy budou vypůjčené (jako že jsou, dívala jsem se potom do katalogu), tak prý až tam příjdu si něco půjčit, tak to budem řešit. Asi tam ale koncem týden zajedu, protože jsem z toho trošku nervózní. Budu doufat, že mezitím ten čtenář knihy vrátí nebo požádá o prodloužení. Nebo jak dokázat, že je opravdu doma nemám? Ale snad to bude dobré.
1.3Magráta13 36870
1.6.2011 15:35:09
Vampyrulo, to vypadá zajímavě. Já knihy HP mám, ale třeba dětské, syn miluje Mašinku Tomáše. A já odmítám kupovat ty předražené knihy o Tomášovi na rok xy. Tady jsou fakt za babku, a že jsou naražené nebo poškrábané mi nevadí. Po 1 dni se synkem by byly stejně. takže díky, ukládám a určitě něco objednám.
1.3Magráta13 36870
1.6.2011 15:32:26
Snapeová, já jí samozřejmě neschazuju, ale ona zdědila po manželovi nádherně flegmatickou povahu, takže je jí to fuk.
Teda, ne tak docela, to víš, je to holka, takže to řeší víc, ale ta láska k jídlu je silnější.
takže já jí denně honím do pohybu. Má na starost psa, takže s ním musí denně. No a pak se jí snažím přimět k tomu, aby běhala, jezdila na bruslích, kole. Problém je, že já s ní teď nemůžu, takže musí sama nebo s nějakou kamarádkou. Ale ta taky nemůže nebo nechce vždycky. Vím jen, že jsme měli prosadit nějaký sport už odmala. Jenže tady na vsi žádný sport není a někam jí vozit je časově dost náročné. Všechny sportovní kroužky mají program až po večerech.
Asi to dopadne tak, že až porodím, začneme chodit cvičit spolu. Chodila jsem na bodystiling, což bylo super a i by to se mnou určitě zvládla. Jenže samotný pohyb nepomůže. Ona si prostě potřebuje uvědomit, že musí změnit stravovací návyky. Ale znáš to. V tomhle věku nerada slyší, když jí matka říká, co má jíst. Takže to dělám tak, že některé věci zkrátka nekupuju radši vůbec. Pak teda přijede tchýně a prdne jí čokoládu a kindervajíčko k tomu.
No, snad z toho vyroste.
vampyrula (IP adresa: 193.179.253.18)
  • 
1.6.2011 15:26:54
Ahoj, objevila jsem knihy Harryho Pottera za super ceny. Je to antikvariát, ale knihy v nějm nejsou staré, jsou nové, jen mírně poškozené manipulací ve skladu (viz vady knih). Tady je odkaz na knihy http://www.knihcentrum-antikvariat.cz//search.aspx?exps=harry+potter&SearchType=Fulltext
Slevy tam mají 40-90%.
Však se koukněte.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1652  [Dalších 1432 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.