| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Klub starých paní a pánů

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 15517  [Dalších 15367 >>]
tinas (IP adresa: 80.188.73.109)
  • 
11.11.2011 13:09:06
Ahoj.
Sportovala a nedávala pozor.
Na golfu jsem si zvrkla nohu a bohužel je tam zánět šlach takže mám 3 týdny se sádrou. Fakt se mi to vůbec nehodí. Najednou zjišťuju jaké to je nemít možnost skočit do auta a odfrčet zařídit to či ono.Když mě někdo neodveze,tak prostě nikam nejdu. Na nohou mám takové ty gumové pantofle od vietnamců v obří velikosti,protože nic jiného neobuju.Manžel tvrdí,že je to model Yetti. :-D
Fakt je na mě výborný pohled. :-D
Hortensie 56767
11.11.2011 11:38:39

Tinas,
co jsi provaděla?
  • 
10.11.2011 15:35:01
Ahoj holky.
Mám sádru na noze a jsem tudíž pro rodinu nepoužitelná,tak budu teď častěji tady. Co je u vás nového?
Jana Z. 4110
9.11.2011 12:49:45
Dali,

jsem ti ted posilala mail zpatky a vratil se mi~d~, mas mezitim jinou mail adresu?

J.
Dali + 3 berušky 15122
7.10.2011 10:09:05
Ajko, napiš mi prosím tě mail.Dali
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094
3.10.2011 22:09:52
Dali, pošli to emailem, napiš, jestli mám vložit do diskuze nebo do deníčku...a přihlášení by mělo být stejné, jako na rodinu do diskuzí...

Tinas, o pubertě mi ani nemluv, narážíme s Maki někdy na sebe, až to jiskří, na mé lanaření, že Kuba byl hodný až do 18-ti let má odpověď, že ona si to zlobení prostě vybírá dříve a hodná nebude....
U nás je stále velké trápení s Kubou, Maki by měla máknout je v devítce, Adélka je strašně umluvená, na to, že vůbec do srpna nemluvila, jen pár slůvek, teď celé dny kecá a kecá...Manželovi začala škola, jezdím s holkama sama na víkendy do našeho domečku a užíváme krásné babí léto....
Dali + 3 berušky 15122
20.9.2011 8:50:12
jak je mohu vložit do diskuze?Dali
Dali + 3 berušky 15122
20.9.2011 8:47:06
Ajko, já nemohu najít náš deníček o hesle nemluvě:-))
  • 
7.9.2011 8:30:48
Dobré ránko.
Ajko,
máš naprostou pravdu chtělo by to do deníčku nějaké svatební-novomonželské foto. :-D

Zároveň s tím se musím přiznat,že jsem naprostý sklerotik a nepamatuji si heslo deníčku. Tedy myslela jsem si,že jo,ale nechce mě to tam pustit,tak ho asi píšu špatně. :-) Jo holt stárnu a co si nenapíšu to nevím.

S tím stárnutím dětí máte pravdu. Já jsem vnímala N. jako malou a teď najednou jsem si během týdne uvědomila díky zdejším tématům,že už malá není,že je v páté třídě a táhne jí na 11 rok.Dnes poprvé pojede ze školy sama až domů včetně přestupů MHD. Ona to určitě zvládne,ale já jsem z toho vyplašená už teď ráno. Navíc jsem si uvědomila,že už hrozí menstruace,první návštěva gynekologa aj. věci do,kterých se mi fakt v souvislosti s mojí "malou" holčičkou nechce. Jako malá slibovala,že nikdy nevyroste a teď tohle. Oblečení,které jsem jí koupila někdy v květnu je jí nad kotníky. Přes prázdniny se tak trochu žensky zakulatila v rámci svého hubeného drobného tělíčka a už jí začínají pomalu růst i prsa i zadeček. Ten má,ale spíš tvrdě vymakaný z bruslení stejně jako stehna,který má fakt tvrdý a vymakaný.Jo holt si musím zvykat na to,že za chvilku už nebudu mít malou holčičku,ale puberťačku-slečnu-dospělačku. Nedávno si hrála s poly pocketkama a teď je její nejmilejší zábavou česání,malování se,oblékání se a kreslení. Hračky už téměř nefrčej.

No a P. to už je klasickej puberťák se všemi doprovodnými jevy. Jeho nejlepší zábavou je ježdění na koloběžce v těch bazénech a rampách. Holky ho naštěstí ještě nezajímaji,ale je mi jasné,že se to taky jednou změní.

Jinak u nás asi není nového nic. Pomalu vklouzáváme do školních povinností a nikomu se do toho moc nechce. Naty letos asi bude zkoušet gympl,tak uvidíme,jak to dopadne.

Předpokládám,že u Jany to bude s K dost podobné,protože jsou s N. věkově stejně. No a Maki od Ajky je starší,tak ta už v tom asi jede. Myslím pubertu. :-D

A co je nového u vás?
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094
7.9.2011 6:31:07
Dali, vlož nějaké novomanželské foto do deníčku, myslela jsem na tebe v pátek.
A jak píšeš, že Adélka strčí oba kluky do kapsy, naše Adi je to samé, je ďáblík, oproti Maki a Kubovi, když byli v jejím věku..

Jani, strašně to letí, fakt se Maty nedávno narodil a už má 4 roky.

Měly bychom vložit nějaké aktuální fotky do deníčků všechny, já už tak učinila...~;)

[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 15517  [Dalších 15367 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.