| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Klub starých paní a pánů

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 15517  [Dalších 15377 >>]
tinas (IP adresa: 80.188.73.109)
  • 
14.11.2011 10:25:06
Ahoj holky. :-D

Děkuji za útěchu. Za ty roky tady na Rodině si vybavuji vaše příspěvky o synech/dcerách a dochází mi,že došlo i na mě. :-D

Jano,
jako bys psala o mě. :-D
U nás je to úplně to samý. Už i hodná a mírná N. má potřebu diskutovat a snaží se o to obvykle v tu nejméně vhodnou dobu,kdy buď spěcháme nebo nemám na její argumenty absolutně náladu,protože vím předem,jak to sončí pokud udělá co ona zrovna chce. Bohužel některé zkušenosti jsou asi nepřenositelné a tak je potřeba někdy je nechat,ať si tu "hubu" natlučou a otlučou. :-D

S tím sportem ti taky rozumím. Na golfu potkávám jednu holku (které je už dost přes 50) a má dospělé děti. Ta popadne svůj těžký beg a běží sprintem i do toho největšího kopce. Já za ní sotva funím s begem naloženým na velkém vozíčku. Uf. Je neuvěřitelná. :-D
No a jak jsem dopadla po poslední hře už jsem psala. Taková blbá náhoda a já tu teď tři týdny budu kysat ze sádrou na noze a buhví co bude pak,když je tam ta voda. Nevím jestli mi to budou tahat ven nebo se to vstřebá,ale spíš to vidím na tu první variantu. Br.
Mám pocit,že to se mnou jde z kopce. :-D

Jinak N. je v pohodě. Letos bude zkoušet přijímačky na gympl,ale nevím jestli půjde i kdyby je udělala,protože sama není přesvědčená,že tam chce. No a jinak bruslí. Jde jí to a navíc jí to i hodně baví. Jsem moc ráda, i když to pro mě znamená být taxikářem na plný úvazek a pořád někde mrznout. Kéž by u toho přežila pubertu. V oddíle se sešla báječná parta holek,která se navzájem podporuje a nepanuje tam žádná taková ta "vytahovací" atmosféra já mám tohle a umím tohle atd,což je opravdu milé.
Jana Z. 4110
13.11.2011 21:36:08
Tinas,

trosku nam ty deti rostou, nebo co:)) a jsou husty :)))))).

U nas to zatim jeste jde, i kdyz uz puberta u Kacku klepe na vrata, tak jeste ma "svetle" chvilky, kdy si clovek uziva, ze ma vedle sebe diskutera.. Mene si to jeji diskutovani uzivam, kdyz to je na tema:" matka rekla a tak to bude" ;)), protoze obcas ma takove argumenty, ze nevim jestli se smat (obcas mne odzbroji a rozesmeje, jak tou drzosti argumentace nebo napaditosti ) nebo ji caknout (ze stejneho duvodu:).

Stara, no zrovinka dneska, po ranni hodine a pul joggingu v tempu me mnohem vice trenovane a pritom starsi kamaradky si fakt stara pripadam:)), malem jsem vypustila dusi... Ale jinak to jde;-))

Co se tyce deniku - tak priznavam, ze neznam nejen heslo a prihlasovaci jmeno, ja uz ani nevim adresu~f~~t~

J.
Lída,3 kluci a holka 25285
12.11.2011 18:14:35
Tinas, neblázni, nepoddávej se tomu ~6~ Podívej, moje nejmladší dítě je o 2 měsíce mladší než tvůj kluk, a stará si teda nepřipadám...
Dali + 3 berušky 15122
12.11.2011 18:01:45
Tinas,neblázni...to je světa běh.Každá máma by si ty svoje "miminka" nejraději nechala co nejdéle a oni se už těší na dospělost. Někdy dost draze vykoupenou o tom bych mohla napsat román, ale ne sem, klidně do deníčku, pokud mi někdo poradí jak se tam dostat:-)) Tinas mám se dobře, jsem spokojená, šťastná. Adélka chodí do školky, je trochu uplakaná,ale ona si zvykne.Luciánek je už ve školce mazák a Kristiánek už je ve třetí třídě. Mají trochu starosti s paní učitelkou, ale to se snad srovná.Poslala jsem Ajce fotky, aby je dala do deníčku,ale psala mi, že nemá moc času, zařizují domeček. No vidíš, teď máš čas, tak jestli chceš,tak ti něco pošlu na mail a můžeš je vložit. Píšeš o synovi a co slečna dcera?Dali
Tinas (IP adresa: 90.179.229.184)
  • 
12.11.2011 15:14:12
PS. Janino sedim stranou a vubec se nesnazim tvarit mlade a vtipne.:-) tak minejak pripada ze me dobehla minulost .:-)
Tinas (IP adresa: 90.179.229.184)
  • 
12.11.2011 15:10:46
Ahoj. Sedim na narozeninovem mejdanu sveho syna a pripadam si desne stara. Uz opravdu definitivne patrim do KSP.:-D. Predstavte si ze je mu prave dnes 14 let. Za 4 roky je z nej dospelak. Tezko uverit nedavno byl malej a roztomilej a ted je hustej! :-) jak tak koukam na jeho kamarady s kalhotama proklate nizko tak jsou husty vsichni. Rikam si kdy se asi z tehle typku stanou normalni chlapi, ktere si bereme . Skoro se mi nechce verit ze i oni budou jednou tatove od rodin. Dneska si pripadam opravdu velmi stara a pritom jsě pred 14 ti lety zazila ten nejkrasnejsi pocit kdyz mi ho prinesli na sale. Kde je ten muj malej roztomilej koblizek? Mam z toho depku.:-)
tinas (IP adresa: 80.188.73.109)
  • 
11.11.2011 14:45:04
Ještě jednou zdravím všechny. :-D

Jano,
jak se máte,dlouho jsem tě neviděla.

Dali,
jak se ti daří coby vdané paní?

Ajko,
co domeček a děti?

Janiny a Ály se na děti neptám,protože už jsou za vodou. :-D
Dali + 3 berušky 15122
11.11.2011 14:36:49
Jano, mail přišel napodruhé, máš odpověď. Máš krásné dětičky.
Dali + 3 berušky 15122
11.11.2011 14:35:25
Ahoj, to je dost, že se ukážete:-)
Jana Z. 4110
11.11.2011 13:29:56
Model Yetti :))))

Kvuli zanetu slach jsem kdysi davno taky mela sadru a od te doby, tuk, tuk... RIkal mi tehdy doktor, ze si mam vybrat, bud sadra na 3tydny a pak bude klid a nebo ze se mi to bude porad vracet, pri kazde vetsi namaze nebo spatnem pocasi..

J.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 15517  [Dalších 15377 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.