Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Sam01 | 129844 |
7.5.2012 18:28:28
Hortenzie,
až najde sám sebe,tak se ještě rád ozve uvidíš. V tomhle věku ještě nemá dané místo v životě a jasno v tom,co má být jeho cílem. To jestli se na čas "odřízl" nevypovídá nic o tom,jak to bude dál. Pevně věřím tomu,že jsi mu se svojí moudrostí a vtipem předala to co jsi mu předat měla. Jednou se na nějaké cestě zastaví a dojde mu,kde má jistotu a zázemí. A i ta škola pak bude a nebo nebude a zjistí,že na tom jestli má VŠ a titul život nestojí. Takových borců,co mysleli,že jim patří svět a co je doma je nezajímalo pár znám a po pár letech ještě rádi doma klepali na dveře. Věřím,že i ty se dočkáš. |
Hortensie | 56767 |
7.5.2012 11:09:34
Ajko,
ano, maturoval loni, skvěle, byla jsem hrdá matka! Dostal se na VŠ, kam chtěl, nastoupil, no a pak se to nějak všechno zašmodrchalo. A světlejší zítřky nejsem schopna vidět. Detaily ovšem neznám, protože je daleko a komunikace z jeho strany prakticky neexistuje, i když já se občas snažím aspoň po e-mailu (vcelku bez valného úspěchu). Je to takové smutné, ale co naděláš? |
Sam01 | 129844 |
7.5.2012 10:02:35
Tak vás zdravím. Už jsem po operaci doma a poctivě se léčím.Jsem moc ráda,že už to mám za sebou a,že snad už bude líp.
Ajko, Maki moc gratuluju. Ani mi nedošlo,že ona už letos vybírá. Nějak jsem zapomněla,že je o ročník výš,než můj synek. U toho jsem ráda,že už je upíchnutej a žádné zkoušky ho nečekají. Je to puberťák. :-D Obligátní dotaz před létem. Kam se chystáte na dovolenou a,kde se vám líbilo? Jedou s námi naši,takže žádnou velkou exotiku neplánuji spíš kvůli mámě nějakou bližší lokalitu. Ona by třeba chtěla Egypt,ale to fakt kvůli srdci nemůže do toho vedra,tak hledám něco mírnějšího,kde bude mít pohodlí a příznivější klima. Álo, hlídáš jahůdky? Letos musím na pole vniknout co nejdříve,protože zásoba marmelád došla a děti mi spílají,co jsem to za matku,že nemají domácí marmošku. :-D |
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
3.5.2012 10:59:44
Tinas, Natálce to vyšlo, což je fajn...šikulka
Hortenzie, tvůj mlaďoch už maturoval?? mám to nějaké poletené, myslela jsem, že má před maturitou Kapradi, nahlédni také na únorčátka....Adélka dnes už podruhé ve školce spí, chtěla sama od sebe, prosila mě celý minulý týden, je pohodářka, včera mi řekla, že jsem přišla brzy, že si chtěla ještě hrát.... |
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
3.5.2012 10:57:45
Maki se dostala na obě školy, cestovní ruch a zemědělská...jde za hlaem svého srdce - zemědělská - agropodnikání - chov koní a zvířat, je nám jedno, kde udělá maturitu, hlavně, ať jí má, uplatnění s takovou školou asi moc nebude, ale chce jít na novinařinu - na výšku...uvidíme za 4 roky, kam jí vítr zavane...ale na té zemědělské hodně berou účto, tak snad by se někde chytla, byť by měla jen střední
|
Hortensie | 56767 |
25.4.2012 21:52:25
Kapradino,
to určitě vyjde - něco z toho. Spíš (skoro určitě) všechno. Loni (vlastně předloni) v prosinci jsme si s jednou kamarádkou taky tady odtud povyprávěly, jak za těch pár měsíců naše děti určitě na nějaké VŠ budou, jde jen o to na které. Inu, situace se někdy změní tak, že se člověk nestačí divit. U ní vcelku pohodově (jen chuť zkusit něco jiného), u nás poněkud dost dramaticky nedobře. Ale takový už je život, platí stará rabínská moudrost "všechno je jinak". Tak držím moc palce, aby u vás to "jinak" znamenalo jen větší a větší uspokojení z vybraného a samé úspěchy.! N. od Tinas přeju vše nej a úspěchy. Ostatním taky všechno nejlepší. |
Sam2 | 129633 |
25.4.2012 17:02:09
Tak pořešeno. Ani jsem dodnes netušila,že téma ZOO je tak kontraverzní.No jo provokovat se holt nevyplatí.
|
tinas | (IP adresa: 90.177.33.66) |
• |
25.4.2012 16:12:40
Kapradinko,
taky gratuluji k přijetí holek do školky a držím palce tvému moc hezkému synovi. Píšu, zase pod tinas,protože jsem právě dostala ban. Předpokládám za to,že jsem si dovolila opětovně založit diskusi o zoo a napsat do nadpisu konkrétní údaje,které původně Roni požadovala. :-D Fakt začíná být rodina pakárnou. :-D |
Kapradina | 34186 |
25.4.2012 14:53:10
Sam,
moc gratuluju!!!! Máš moc šikové děti!!!! Snad budu i já za pár let slavit ... teď nám držte palce u synátora - má podáno 5 přihlášek na VŠ, tak kdyby jedna vyšla ... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.