| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Klub starých paní a pánů

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 15517  [Dalších 15457 >>]
Sam1 125469
23.4.2012 11:02:51
Hezký den všem.
Ajko,
držím palce,ať se Vám u přijímaček zadaří.N dělá letos taky,tak uvidíme jestli se dostane. Ona je děsný trémista a,jak o něco jde,většinou zvrzne i to,co jinak mrská levou zadní. No,ale přála bych jí to,protože se připravovala bez reptání a poctivě.

Jinak, holky,co je ,kde nového?

U nás ty přijímačky a moje plánovaná operace,takže pěkně prosím 2.5 mi věnujte nějakou pozitivní myšlenku.~;)
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094
19.4.2012 15:46:16
teda já dva měsíce nenakouknu, v domnění, že nikdo nepíše a tady taková spoušť příspěvků....

Maki občas spí u dvou kamarádek, jedna bydlí ve stejné vesnici, jako máme koupený domeček a mojí rodiče chatu, ale vždy volám její mamince, jestli tam Maki může přespát...ona kamarádka spí na výměnu občas u nás, ale její maminka nikdy nevolá, má to dovolené a domluvené....Tinas, já bych toho kluka zavezla domů a předala rodičům, stejně bych to chtěla, kdyby se něco takového přihodilo Maki, že by zůstala někde opilá, chtěla bych jí mít v noci pod dohledem..

Jinak už jsme začali s přestavbou domečku, více jak dva měsíce pracuji, Adélka chodí do školky, s Maki jedeme v pondělí i v úterý na přijímačky, končí letos devítku a o Kubovi nebudu psát veřejně....
Kapradina 34186
30.3.2012 22:31:32
Natálce k narozeninám a mamince k porozeninám všechno nejlepší!!!!!!! ~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
Sam1 125469
30.3.2012 16:27:19
Zdravím všechny.~x~
Tak si představte,že už mám dnes doma 11-ti letou slečnu. Nějak mi to uteklo.:-)
Sam1 125469
6.3.2012 16:15:52
Evelyn,
toho kluka/spolužáka jsem viděla poprvé. Bývá u nás dost kluků,ale tohohle jsem nikdy neviděla a možná ani neuvidím. Jeho výchovu a starosti o něj přenechávám jeho rodičům. Já se starám o svoje děti a u těch vím,kde a ským jsou a,kdy přijdou. Syn to opravdu dodržuje přesně a pokud mu ujel třeba vlak nebo bus,tak ihned volá,kde je a dcera zatím sama nikam nechodí.

Mimochodem holky z jiného ranku.
Našla jsem na webu ze,kterého jsem už dřív objednávala prádlo sekci hezkých šatů,overalů,tunik a halen.
Mrkněte třeba vás to zaujme.
Já si asi něco objednám.

http://www.9perel.cz/damske/ada-amaya/?parametryfiltr=1&searchkat=150&fparam_7=L&vyrobce=0&stavproduktu=0
Evelyn1968,2děti 6269
6.3.2012 15:48:15
Sam, to nebylo na Tebe, že jsi měla cokoliv zjišťovat. Jen ta situace byla celá podivná, čtrnáctiletej nalitej kluk, sám, 12 km od domova (večer?). S tím bych nechtěla nic mít. Ať se postaraj rodiče, nebo ten kdo mu nalil, do 18-ti je to zakázaný, ne? A jako jeho rodič bych to chtěla vědět, ve čtrnácti je na popíjení fakt brzo.
Xantipa. 34439
6.3.2012 9:02:57
Na kamarádky se připrav brzy. Nicméně mě kdysi pobavilo, když mi dcera zavolala v noci, že je tam a tam, že nemá odvoz zpět, ale že bude spát u nějakého kamaráda a že jeho rodiče to vědí - dceři bylo něco mezi 15ti a 16ti lety. A druhý den mi volala maminka toho kluka, jestli vím, že u nich spala má dcera. Řekla jsem, že vím /protože jsem to skutečně věděla/. A ona byla velmi pohoršená a prý proč jsem to dovolila a co jsem to za matku. Odpověděla jsem, že jsem úplně běžná matka a stejná jako ona. A zeptala jsem se, proč povolila u svého syna dívčí přespání, když s tím nesouhlasí. No přece - přece mu to nebudu zakazovat a dělat si u syna zle, ona počítala s tím, že to nedovolím já~t~
Bezva přístup.~t~
Xantipa. 34439
6.3.2012 8:57:28
No jasně, že se příběh opakuje~t~ Snad si nemyslíš, že prožíváš něco vyjímečného~t~
Sam1 125469
6.3.2012 8:05:26
Janino,
tak já doufám,že "kamarádky" u nás ještě dlouho přespávat nebudou. Na to ještě nějak nejsem připravená.~t~
Stačí,že jsem prala cizí trenky. ~t~

Hele holky,
je zajímavé,jak se mi tu teď vybavuje to co jste psávaly vy,když jste měli kluky v tomhle věku. Je to už pár let zpět.Nějak se to pořád opakuje zdá se mi.~t~
JaninaH 12107
5.3.2012 21:55:19
Když u nás přespávali synovi kamarádi ( či kamarádky, Sam, to tě taky čeká ~;)), tak jsem vždycky předpokládala, že to mají se svými rodiči domluvené, nenapadlo by mě je zpovídat nebo obvolávat jejich rodiče.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 15517  [Dalších 15457 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.