Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Sam1 | 125469 |
23.4.2012 11:02:51
Hezký den všem.
Ajko, držím palce,ať se Vám u přijímaček zadaří.N dělá letos taky,tak uvidíme jestli se dostane. Ona je děsný trémista a,jak o něco jde,většinou zvrzne i to,co jinak mrská levou zadní. No,ale přála bych jí to,protože se připravovala bez reptání a poctivě. Jinak, holky,co je ,kde nového? U nás ty přijímačky a moje plánovaná operace,takže pěkně prosím 2.5 mi věnujte nějakou pozitivní myšlenku. |
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
19.4.2012 15:46:16
teda já dva měsíce nenakouknu, v domnění, že nikdo nepíše a tady taková spoušť příspěvků....
Maki občas spí u dvou kamarádek, jedna bydlí ve stejné vesnici, jako máme koupený domeček a mojí rodiče chatu, ale vždy volám její mamince, jestli tam Maki může přespát...ona kamarádka spí na výměnu občas u nás, ale její maminka nikdy nevolá, má to dovolené a domluvené....Tinas, já bych toho kluka zavezla domů a předala rodičům, stejně bych to chtěla, kdyby se něco takového přihodilo Maki, že by zůstala někde opilá, chtěla bych jí mít v noci pod dohledem.. Jinak už jsme začali s přestavbou domečku, více jak dva měsíce pracuji, Adélka chodí do školky, s Maki jedeme v pondělí i v úterý na přijímačky, končí letos devítku a o Kubovi nebudu psát veřejně.... |
Kapradina | 34186 |
30.3.2012 22:31:32
Natálce k narozeninám a mamince k porozeninám všechno nejlepší!!!!!!!
|
Sam1 | 125469 |
30.3.2012 16:27:19
Zdravím všechny.
Tak si představte,že už mám dnes doma 11-ti letou slečnu. Nějak mi to uteklo. |
Sam1 | 125469 |
6.3.2012 16:15:52
Evelyn,
toho kluka/spolužáka jsem viděla poprvé. Bývá u nás dost kluků,ale tohohle jsem nikdy neviděla a možná ani neuvidím. Jeho výchovu a starosti o něj přenechávám jeho rodičům. Já se starám o svoje děti a u těch vím,kde a ským jsou a,kdy přijdou. Syn to opravdu dodržuje přesně a pokud mu ujel třeba vlak nebo bus,tak ihned volá,kde je a dcera zatím sama nikam nechodí. Mimochodem holky z jiného ranku. Našla jsem na webu ze,kterého jsem už dřív objednávala prádlo sekci hezkých šatů,overalů,tunik a halen. Mrkněte třeba vás to zaujme. Já si asi něco objednám. http://www.9perel.cz/damske/ada-amaya/?parametryfiltr=1&searchkat=150&fparam_7=L&vyrobce=0&stavproduktu=0 |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
6.3.2012 15:48:15
Sam, to nebylo na Tebe, že jsi měla cokoliv zjišťovat. Jen ta situace byla celá podivná, čtrnáctiletej nalitej kluk, sám, 12 km od domova (večer?). S tím bych nechtěla nic mít. Ať se postaraj rodiče, nebo ten kdo mu nalil, do 18-ti je to zakázaný, ne? A jako jeho rodič bych to chtěla vědět, ve čtrnácti je na popíjení fakt brzo.
|
Xantipa. | 34439 |
6.3.2012 9:02:57
Na kamarádky se připrav brzy. Nicméně mě kdysi pobavilo, když mi dcera zavolala v noci, že je tam a tam, že nemá odvoz zpět, ale že bude spát u nějakého kamaráda a že jeho rodiče to vědí - dceři bylo něco mezi 15ti a 16ti lety. A druhý den mi volala maminka toho kluka, jestli vím, že u nich spala má dcera. Řekla jsem, že vím /protože jsem to skutečně věděla/. A ona byla velmi pohoršená a prý proč jsem to dovolila a co jsem to za matku. Odpověděla jsem, že jsem úplně běžná matka a stejná jako ona. A zeptala jsem se, proč povolila u svého syna dívčí přespání, když s tím nesouhlasí. No přece - přece mu to nebudu zakazovat a dělat si u syna zle, ona počítala s tím, že to nedovolím já
Bezva přístup. |
Xantipa. | 34439 |
6.3.2012 8:57:28
No jasně, že se příběh opakuje Snad si nemyslíš, že prožíváš něco vyjímečného
|
Sam1 | 125469 |
6.3.2012 8:05:26
Janino,
tak já doufám,že "kamarádky" u nás ještě dlouho přespávat nebudou. Na to ještě nějak nejsem připravená. Stačí,že jsem prala cizí trenky. Hele holky, je zajímavé,jak se mi tu teď vybavuje to co jste psávaly vy,když jste měli kluky v tomhle věku. Je to už pár let zpět.Nějak se to pořád opakuje zdá se mi. |
JaninaH | 12107 |
5.3.2012 21:55:19
Když u nás přespávali synovi kamarádi ( či kamarádky, Sam, to tě taky čeká ), tak jsem vždycky předpokládala, že to mají se svými rodiči domluvené, nenapadlo by mě je zpovídat nebo obvolávat jejich rodiče.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.