| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Klub starých paní a pánů

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 15517  [Dalších 15447 >>]
Sam1 125469
5.3.2012 21:25:50
Evelyn,
v době mobilních telefonů není problém operativně zavolat rodičům o dovolení,takže,když ho syn potkal,tak předpokládám volal rodičům.
Sam1 125469
5.3.2012 21:22:27
Ali,
téměř vždy ověřuji,že rodiče opravdu vědí,že jejich dítě spí u nás. Tentokrát to měli kluci domluvené předem a u toho posledního jsem automaticky předpokládala,že to má taky dovolené,když volal syn.
Zcela upřímně já tu nejsem od toho,abych někomu hlídala jeho syna. To by snad rodiče měli mít přehled co dělá jejich dítě. Znovu opakuji můj syn přišel načas a přesně,jak měl. On nic neprovedl. Jenom holt potkal ještě jednoho spolužáka a vzal ho k nám. Otázkou je nakolik on mohl posoudit co ten spolužák pil,když nebyl s níma a opilého člověka snad ani neviděl.
ali 1 110089
5.3.2012 19:56:22
Nezlob se ,ale mi to neladí.Pokud moje dítě má domluveno s kamarádem, že u nás přespí, musí to mít ten druhý doma povoleno a né,že někoho večer, po kině náhodně potká, tem je nalitej, tak ho vezme k sobě domů.Neptala ses co rodiče kamaráda,jestli ví kde kluk je. Nelíbí se mi držet basu s pubertálníma dětma a zamlčovat důležité věci rodičům.
Evelyn1968,2děti 6269
5.3.2012 17:54:03
A potkali spolužáka samotnýho, opilýho? Večer? Rodiče ho nesháněli?
Evelyn1968,2děti 6269
5.3.2012 17:51:20
Taky si myslím, že by rodiče měli vědět, že jejich čtrnáctiletý dítě pije alkohol. Ještě tak moc, že zvrací. Přemýšlela jsem o tom, nějak si neumím představit, jak by k tomu mohlo jednorázově dojít, asi to nebyla náhoda a nebylo to poprvé.
Sam1 125469
5.3.2012 17:27:08
Ježiši Álo, to je historka.~t~~t~~t~

Kdo by to do tebe řek,že jsi v mládí takhle hýřila.~t~~t~~t~

Ještěže máš tak hodnou sestru a švagra,že tě nenechali napospast osudu.~t~
AlaKs 15990
5.3.2012 17:25:10
Ach jo na internetu se nic neutaji, ani hříchy mladi ~f~. No bylo to takhle: bylo mi 14 a byla jsem s rodiči na svatbě moji kamarádky resp. Na svatbe dcery nasich velice dobrých rodinných známých. Seděla jsem vedle táty a občas si usrkla jeho džusu ( byla v něm Staličnaja). Ale moc mě to tam nebavilo, tak jsem po chvíli odešla ke kamaradce. No a tam me to definitivne zkolilo. Byla to fakt hrůza, žádná roztomila Opička. Chudák maminka té kamarádky mi vařila kafe a nosila lavor. Pak uz nevěděla co se mnou, tak šla k nám, ať si mne někdo odvede. Tak mě vedla (teda spis vleklá) sestra s mým budoucím švagrem. Ale vedli me dost špatně, znicila jsem si nové střevíčky... Měly celé špičky odřené ~j~. Dodnes nemůžu vodku ani cítit. ale byla to pro mne životní zkušenost - alkohol je zradný...
Myslím, ze jsi udělal dobře, taky bych rodiče taky nevolala, myslím, ze chlapec si tu ostudu bude pamatovat.
Jahala. 89330
5.3.2012 17:22:10
Jeho rodiče to, ale mají vědět, možná ne hned, ale dnes bych jim to řekla, kdybych se zpětně dozvěděla o rodičích kamarádky mé dcery, že mi něco takového o dceři zamlčeli, tak bych byla na ty DOSPĚLÉ rodiče naštvaná a velmi. Na dceru taky, ale na ty dospělý víc~:(
Jahala. 89330
5.3.2012 17:19:21
Hortenzie, i tak si myslím, že rodiče to vědět mají. Příště ho zcela jistě dovedou jinam a pak zase jinam a hoch může mýt celkem problém a rodiče se nic nedozví, protože pokaždé se ho ujmou jinde a zareagují jako Sam? Navíc jsou to 14-ti letí kluci, kdyby to byli 17 ti letí tak asi reaguji shovívavěji, ale u 14 ~a~
Jinak neuklízela bych nic v žádném případě uklízela by to holka já ne
Sam1 125469
5.3.2012 17:14:31
Ali,
můj syn nepil a ani zbývající dva kamarádi. Jeden z nich je soused. Toho posledního spolužáka potkali někde cestou.
Kdyby pil i můj syn a ti další kluci,tak bych to asi taky trochu víc řešila,ale oni byli ok a ten poslední s nimi v kině nebyl.
To víš,že mi není příjemné,když mi doma skončí cizí nalitej kluk,ale,když už tam byl,tak mi přišlo nejrozumnější se o něj postarat,než ho šíbovat nějakých cca 12 km daleko od nás.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 15517  [Dalších 15447 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.