Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Kat | 121378 |
26.3.2018 7:27:51
Cairo, kokesh psala, ze dort a spol normalne probehly. A babi sama naopak zdrzovala a rozbalovala "jeji" darky uz pri gratulaci.
|
Kat | 121378 |
26.3.2018 7:25:08
Gir, jo. 100x nic..... Nemuzu nemyslet na Konvalinku, ktera tohle ma asi taky.
|
caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
26.3.2018 7:20:51
A přesně z těchto důvodů rodiné oslavy nedělám. Dělala jsem cca během předškolních let, pak jsme zcela přestali. Nehodlám si kazit jediný volný den o víkendu hádkami s matkou. (bývám den v práci a jeden den volno)
Měla si rázně zakročit: Oslava byla u vás doma? Ty jsi tam doma! Ty jsi paní domu. Syn je tam doma, je to jeho oslava a nechápu, proč by si nemohl postavit hračku u sebe doma. Pokud byl program takový, že po přdání dářků krájíte dor, měla si syna korigovat, že až po dortu.... Co se týče fialky: jen jednou bych řekla, že fialka se nevejde! Tvůj byt, Ty určuješ, co kde bude. Vůbec bych se nedohadovala, fialku vzala a dala ji "prozatím" klidne na chodbu a skříň. Další návštěvu bych ukázala, kde fiala sídlí a jak se jí daří. |
Senedra | 14756 |
26.3.2018 6:40:34
No jo, Fren by musela někoho pozvat domů a pohostit ho... že jo...
|
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
26.3.2018 6:18:18
No asi jo.
třeba v mojí rodině se 77 let nikdo nikdá nedožil. |
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
26.3.2018 6:17:33
My taky děláme někdy u babiček - obou. Ale já nevím jaký cirkus - prostě popřejeme, rozbalí se dárky, dáme si kafe a cukroví, normálka.
|
Girili | 117849 |
26.3.2018 0:07:09
Pry asi ten konflikt taky potrebujes... Tohle me tedy nazdvihlo! Hrabeci rada od nekoho, kdo takovou matku nema. Ja takovou bohuzel mam taky a opravdu se da jen tezko a vzdy s klidem vydychavat neco, co nikdy nekonci, at k ni pristupujes, jak pristupujes. Ceho je moc, toho je prilis.
|
jentakj | 147688 |
25.3.2018 23:54:31
No - horší - kolikrát. Já třeba pořád řeším tchýni - ale po té diskuzi jsem se rozhodla, že nebudu dělat ústupky, buď to bude určitým způsobem nebo třeba i jiným, to přijde podle dohody, ale ne že já budu něco a ostatní to budou bojkotovat - i třeba manžel. Už jsme o tom mluvili zcela vážně, že nechápu jeho jednání, že jí chci pomoci, ale takhle to nejde. A co mi teda řekl, z toho jsem padala na záda - jak se k němu chová. A tchýně to pěkně koulí - sešla jsem se s její vnučkou a to jsem taky žasla.
Chci říct - 77 let není žádná mladice a jestli už předtím do všeho žvanila, tak věkem se to prostě horší. |
Girili | 117849 |
25.3.2018 23:53:34
Pohlavek byt nemel, ale uplne ten ulet chapu. Kdyz do tebe na jedne strane vandruje matka s dobrymi umysly, ze vnoucek dela vsechno blbe a naschval a ty se snazis udrzet klid, tak to pod tim natlakem obcas rychle nevyhodnotis dobre. Moje mama je totez v bledemodrym a taky kdyz do me v kuse vandruje, tak pak uz nejednam uplne standardne.
Ale ony to deti zacnou celkem brzy chapat. U nas uz sestiletak babicku chape jako osobu s neprilis standardnim chovanim a lpenim na nepodstatnych banalitach. Jeste to neumi dobre popsat, ale uz ho to stve a k teto babicce jezdi mene rad. Bohuzel je to ale prave ta z nasich babicek, ktera je ochotna hlidat. Druha babicka, ktera neni vuci detem tak natlakova, ma zase bohuzel problem se mnou a na truc nam hlidat nebudou. Clovek aby se s tech babicek... |
Markéta | 121171 |
25.3.2018 23:50:08
Proc by se nekdo mel brat s rezervou kvuli veku? V 77 jako male dite?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.