Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Gábule | 78590 |
26.12.2008 18:07:31
Přeji hezký večer, pročítala jsem si, jak nazýváte tyto věcičky, taky jsem pro , aby se jak se říká "věci nazývaly pravými jmény", ale tady bych byla trochu jemnější, Kubík má pytlíčka s camprdlíkem a holky mají kačenku, je to asi týden, mě docela překvapil, protože ráno vstal, a nemohl se vyčůrat, protože mu pindík stál, tak na něj kouknul, a povídá mamo nejde to, Bíba erekci... dostal mně, protože nevím kde to poprvé slyšel, tak od té doby má erekci, ale dál camprdlíka a pytlíček, budou mu 2 roky v lednu.
|
Dagmi | 54321 |
17.12.2008 15:54:41
Líbilo se nám, jak už tady někdo dříve psal, pojmenovat penis penýsek. No ale náš malej(2,4roku)se s tímto názvem nějak nestotožnil a říká mu~:-zadeček no ono mu to časem dojde a snad si to nebude plést
|
Aneka_ | 43113 |
15.12.2008 7:30:02
Maino - ruku rukou nazýváš u dítěte odmala? Pokud ano, penis je rovněž údem, jen mimo uchopování předmětů slouží k vylučování moči. Mi na tom nic divného ani vulgárního nepříjde?! Dítě může být dítětem a ať jím je dlouho, ale dětství nemá moc dočinění s tím, že dokáže pojmenovat správně své tělo - mé tělo - tatínkovo tělo. Nehledě na fakt, že když ví, co "to" je, jak se "to" jmenuje a co se s "tím" dělá, víceméně ji to nechává chladnou. Já jako dítě tohle nevěděla a nejvíce jsem se zajímala, co má tatínek v plavkách.Když chodí s tatínkem na bazém, v mužských šatnách se chová jako v ženských.
|
10.5Libik12 | 31046 |
14.12.2008 0:51:21
Lulánek je fakticky penis?
Hezké uchopení čj |
mainaZ.C. | 90486 |
13.12.2008 13:38:41
hm a nemely by byt deti detmi a toto jim rikat az kdyz jsou o trochu starsi
|
mainaZ.C. | 90486 |
13.12.2008 13:35:22
ne neni jen pred detma je to tak trochu vulgarni a copak kdyz to reknou na verejnosti je to takove trochu divne a tvrde ne
|
mainaZ.C. | 90486 |
13.12.2008 13:33:01
|
Jana | (IP adresa: 90.177.30.191) |
• |
13.12.2008 12:05:56
Kdybych měla kluka, tak by TO byl šulinek a pindík.
|
Aneka_ | 43113 |
12.12.2008 11:37:18
Sonko - ráda si hraji se slovíčky v básničkách, v povídáních,což ale nemá co dočinění s komolením slov.Tak nějak jsem se vždy snažila nazývat věci v denním "užívání" pravými jmény(názvy) Takže nikdy jsme nelulali, ale čůrali, nikdy jsem nedávala hamat papat- ale jíst, dcera pije a pila -nebumbá, chodíme spát či spinkat né hajinkat. Ono je to asi divné, ale mi přišlo nějak zvlášní mluvit na dítě jakýmisy patvary. Zdrobněliny užívám-pochopitelně, jen komoleniny ne. Jsem ráda, že dcera ví, že maminky mají vagínu, kterou většinou přichází dítě na svět, že tatínek má penis atd. Spíše mne mrzí, kydž příjde ze školky s patvarem a doma mi trvá dlouho, než jí vysvětlím, že ten patvar sice možná zní líp, ale jaksi není v běžné mluvě užitečný. Často se dostane do sporu se spolužákem kvůli "lulánkovi". Pak paní učitelka musí dát za pravdu dceři, je to sice může nazývat lulánkem, ale fakticky je to penis. No a chlapeček má z toho hlavu v pejru a jeho maminka též. Jako kdyby to bylo něco vulgárního.
|
SonkaN | 90444 |
11.12.2008 21:13:31
Já nevím Aneko, vždyť u dětí je hezké právě to, že si můžete doma se slovíčky hrát!
My říkáme "žížalka", ať si tomu pak říká jak chce. A pro pobavení posílám link na něco, čemu jsem se dnes fakt od srdce zasmála! http://www.prostemulluju.cz/cz/prispevky/co-mulluju/ |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.