| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kroužky - různé

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 7011  [Dalších 6821 >>]
Kaipa 98564
28.10.2017 20:23:51
ale sportovci snad nepijou
Dost naivní názor. To už bych spíš spoléhala na to, že nepijou 12 leté děti.
Saamajna 115449
28.10.2017 20:21:58
Ne tak jednoduchy, potrebuje violu, ne houslistu.
Tady ve meste neni alternativa, nejblizsi velky mesto je ca 30 minut autem.
A ona ma rada jeho vyuku...
77kraska 132593
28.10.2017 20:19:51
co deti pily a kde alkohol sehnaly? kdo jim ho prodal?

moje dcera (12) se dnes vratila ze sportovniho soustredeni, tak ve mne hrklo pri cteni tematu :-)...ale sportovci snad nepijou
Siobhian 140384
28.10.2017 20:18:54
Asi bych učiteli vysvětlila, že jeho povinností je dohled nad svěřenými nezletilými a vzhledem k tomu, že tuto povinnost nesplnil, dalších soustředění se dítě nezúčastní.
A dítěti bych dala celý ten týden prázdnin na vzpamatování, rozhodně bez hraní.
sylvaina 77406
28.10.2017 20:16:42
Hledat jiného učitele?
Saamajna 115449
28.10.2017 20:09:36
Situace:
Vase prave 11 let stara dcera se vrati z 6ti denniho soustredeni hudebni skoly (orchester).
Uplne fyzicky a psychicky vyrizena: dopoledne a odpoledne dlouhy zkousky, dokonce i po veceri az do 21:30. Takze usinala kolem pulnoci, budicek v 7:00.

A ted z ni vylezlo, ze se hodne deti opijelo. Na moji otazku, jestli si toho vsimli vedouci (= ucitele te hudebky) - "ne, ti byli sami zamestnani pitim".
Volam zname, jeji syn (dcerin kamarad - byl nejmladsi) ji rekl, ze pily skoro vsechny deti.
Z dcery vylezlo jeste (nechtene), ze se dokonce jedna pozvracela.

Dcera tam je 2. nejmladsi, nejstarsim je kolem 15 let.

Ucast byla pro dceru "dobrovolne povinna", jeji ucitel je dirigent a ten dal ultimatum: jestli nepojede s nim a misto toho s jinym orchestrem (celostatnim vyberovym, kam chtela jet), bude si muset od listopadu hledat jinyho ucitele.

A co ted?
Ja zurim, dobre ze ted jsou u nas jeste tyden prazdniny. Asi bych v pondeli do hudebky nabehla...
Hudebka je zarizenim mesta.

Jak byste reagovali nebo delali mrtvyho brouka?
Dalsi soustredeni budou taky podany jako "moralni povinnost", pac
"vyuka je pro tvoji dceru dotovana mestem, tak musi radne pracovat" konec citatu jejiho ucitele.
Taky ji lehce donutili k ucasti na soutezi v unoru (v sextettu). Ten jeji ucitel mi oznamil, ze k nam pristi tyden bude casto chodit a zacne to s ni nastudovavat.
Dcera dnes brecela, ze "nastroj nechce ted ani videt a na tu blbou soutez nepujde".

A?
Evelyn1968,2děti 6269
16.10.2017 17:17:08
A kdo nechytil rýmu minule, má šanci ještě tento týden~;)
Kaipa 98564
15.10.2017 22:30:17
Konvalinko, třeba tu virózu a rýmu od tvého batolete chytlo víc lidí, tak v té šatně bude prázdno...
Evelyn1968,2děti 6269
15.10.2017 11:15:52
Nikde jsem nepsala, že Konvalinka měla odejít, ani že ona je sebestředná, v té šatně jsme nikdo nebyli, tak to nevím.

Podle popisu to byl pěknej cirkus~;), kdyby mi to vadilo, odešla bych já, nikoho bych nenapomínala, to zdůrazňuju.

I se svým dítětem bych odešla já, nemám ráda, když jsem středem negativní pozornosti, t.j. třeba jedinej rušivej element, jeden čas jsem fakt nemohla skoro nikam, kdysi se nesmělo nikam s kočárkem, v řeznictví se mi moje rok a půl staré hyperaktivní batole vytrhlo a lítalo za pultem mezi prodavačkama a hákama s masem, celá fronta mě pustila dopředu, nadávali a byli rádi, že jsme vypadli, už jsem tam nevkročila, ale to je moje věc, chápu, že jiný lidi to maj jinak.
Cimbur 64764
15.10.2017 7:56:52
Jak to tu tak houstne, napadá mě, kolik z vás používá rétoriku našeho pomyleneho kardinála Duky. Menšina, tedy matka s dítětem, se má přizpůsobit naší utlacovane většině!
Ale není žádný nárok na klidné drepeni v šatně, a když už někdo potřebuje tohle pohodlí nejvíce, tak je to právě matka s batoletem nebo třeba miminem k nakojeni. A když ti někomu vadí a potřebuje dodělat práci na počítači, tak si dá špunty do uší, drepne si na chodbu nebo tak. A kdo chce jen klid, tak ať zvedne zadek a jde ten klid hledat jinam.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 7011  [Dalších 6821 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.