Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| WHITE | 24391 |
|
|
3.4.2018 14:10:25
íííTvoje reakce je taktéž poněkud hysterická.
|
| Kat | 121378 |
|
3.4.2018 13:51:05
White, to, ze mas NEKDE ty pribuzne, neznamena, ze JINDE ty lidi nemohou byt nestastni. To je jako rikat, ze neexistuji "no go" zony, a potom se doctes, ze v ruznych lojalitach tam odmitaji jezdit uz i policajti, nebo naopak tak budou delat razie. Ale ificialni proudy budou mlzit. Proste ty problemy v Evrope jsou.
|
| Z+2 | 109449 |
|
|
3.4.2018 13:36:36
Dano, souhlasím. ČT naprosto selhává jako veřejnoprávní medium.
|
| Dana | 143148 |
|
|
3.4.2018 13:00:25
Tizi, mám naprosto stejný názor na ČT. Ta manipulace a podsouvání vlastních názorů je odstrašující.
|
| Z+2 | 109449 |
|
|
3.4.2018 12:34:36
Parlamentní list, jsou otevřený zdroj informací. Dávají prostor skoro komukoliv. Takže je otázka jestli je brát jako seriozní. Ale přinášejí spoustu pohledů mimo většinovou ideologii a tím jsou cenné.
|
| iiiiiiiiii | 69750 |
|
3.4.2018 12:32:07
WHITE:
"No,ženě ten pán hysterický magor,za tím stojím😀Taky námvnêmecku příbuzné v pokročilém věku,naštěstí normální takźe Můžu srovnávat" Jsem ráda, že Vaši příbuzní jsou normální. To, že oni nemají problém s uprchlickým centrem za barákem, neznamená to, že v jiných městech je také klidná situace. Ti lidé se najednou obrazně ocitli v úplně jiném světě, než na jaký byli doteď zvyklí. Není to hysterie, jen je to obava z toho, co bude dál. Chcete sem hodit nějaký odkaz? 26.3.2018 https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/467294-potrebujeme-prestavku-neprijimejte-dalsi-bezence-zadaji-nemecka-mesta-vladu.html 25.3.2018 https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/467256-nezletily-syran-pobodal-v-nemecke-bochumi-15leteho-skolaka.html 22.3.2018 https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/466961-uprchlika-odsoudili-v-nemecku-za-znasilneni-a-vrazdu-studentky-na-dozivoti.html 21.3.2018 https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/466877-tisicum-divek-v-nemecku-hrozi-obrizka-varuje-svycarska-organizace.html Dále to pokračuje sexuchtivými Eritrejci, rozčileným Syřanem, který pobodal svoji manželku (Takhle skončíte, pokud budete rozčilovat svého manžela. Tímto výrokem uvedl na svém Facebooku zakrvácený Syřan video) |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
3.4.2018 12:02:45
Tizi,
já si myslím, že na oficiální masmédia už dávno nejsme odkázáni, a třeba Parlamentní listy vůbec nepokládám za seriózní zdroj informací. Tím chci říct, že bych asi jako protiklad jednoho neseriózního média nevolila jiný neseriózní médium, ale snažila bych se najít něco objektivnějšího. |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
3.4.2018 12:00:24
White,
vidíš, a mně už to prohlášení o hysterických magorech přijde moc silné, nakonec jeho obavy tak úplně neopodstatněné nejsou (viz ta zabitá stará paní ve Francii, protože byla Židovka). |
| WHITE | 24391 |
|
|
3.4.2018 11:56:06
No,ženě ten pán hysterický magor,za tím stojím😀Taky námvnêmecku příbuzné v pokročilém věku,naštěstí normální takźe
Můžu srovnávat |
| Tizi | 106716 |
|
|
3.4.2018 11:48:17
Já myslím, že vytváření různých virtuálních bublin je z velké části důsledek selhání oficiálních masmédií. Protože dnešní ČT a další hlavní zpravodajské servery mají bohužel stejně ideologické zaměření jako kdysi Rudé právo. Stejné myslím samozřejmě z podstaty, i když fandí někomu jinému - dává se prostor nikoliv zprávám, ale množstvím subjektivně zabarvených komentářů a analýz a účelových polopravd. Stejně jako kdysi si rodiče pouštěli Svobodnou Evropu nebo Hlas Ameriky, tak já si potřebuji občas přečíst Parlamentní listy a jiné další marginální weby a noviny, abych se dopátrala alespoň trochu objektivního hodnocení nějaké situace. Lidé pokročili dnes alespoň v tom, že spousta si jich uvědomuje, jak moc tendenční je zpravodajství a že nepřijímají vše nekriticky. U nás je to myslím lepší než v západní Evropě, protože lidé tady mají s ideologií větší zkušenosti.
|
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.