Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
77kraska | 132593 |
31.5.2017 10:01:26
vymyslela bych nahradni program, neco, co jindy nedelate....brala bych ji na vylety (pokud to jde) nekam, kam bezne nejezdite...nakoupila/pujcila bych tunu knih, domluvila bych prespani kamaradek, navstevu pribuznych u Vas doma...proste neco, co ji privede na jine myslenky
|
Cimbur | 64764 |
![]() |
31.5.2017 9:59:51
Mě je toho tvého koťátka tak líto. 😢
|
77kraska | 132593 |
31.5.2017 9:59:34
vypravej ji o Kvitove, jak vyhrala prvni zapas po lecbe
vypravej ji o mem diteti, ktere melo jet vloni na dva tabory, jeden s milovanym sportem a zlomila si v cervnu nesikovne koncetinu, nikam nejela cele leto, operace, sadra, draty, ale precetla asi 20 knih |
arsiela, | 59672 |
![]() |
31.5.2017 9:56:02
Jestli je to od včera tak bych tomu dala čas,ujišťovala,že to všechno zvládne,protože je šikovná,že ji pomůžete.Vymyslela bych ji na dobu co bude mít sádru a rekonvalescenci jiný program,který zvládne a třeba na něj neměla kuli klavíru atd čas.Držím palce ať se brzo zahojí a je všechno v pořádku.
|
Vítr z hor | 100046 |
![]() |
31.5.2017 9:40:04
Tohle mi opakuje dcera od včerejška a já prosím o tipy, jak jí pomoci smířit se se situací.
Ve škole jí spolužák nešťastnou náhodou způsobil bolestivé zranění na ruce s dlouhodobou léčbou. Hraje na klavír, jde jí to a baví, uměla hodně skladeb, v klavíru byla asi nejlepší ve škole a byla na to pyšná (ve všem ostatním je sestra-dvojče před ní, v klavíru ji jako v jediné oblasti předehnala). Příští týden měla mít postupové zkoušky v ZUŠ. Den před zraněním byla poprvé v čerstvě zprovozněném bazénu, teď 6 týdnů nemůže (ráda plave, bazén máme kvůli její kožní nemoci - se slanou vodou, přidáváme i sůl z Mrtvého moře). Nemůže ani jezdit na kole, což se naučila teprve nedávno a strašně ji to baví. Po sádře ji čeká rehabilitace, bude se znovu učit hrát na piano, v září jí čekají náhradní zkoušky v ZUŠ. Takže teď je bezmocná, musí čekat a zároveň ví, že ji čeká spousta práce (nechce to vzdát, je bojovnice a už klavíru věnovala hodně úsilí). V souvislosti se zraněním navíc její otec opět projevil svůj charakter (agresivita vůči mě), což bohužel schytala ona a je z toho hodně utrápená. Člověk by řekl, že dotyčné zranění je v podstatě brnkačka, ale pro ni je to hodně významné a velmi těžce to prožívá. Ač je zcela jasné, že spousta dětí a Meresjev na tom jsou/byli hůř a taky to zvládli, jen tenhle problém je JEJÍ vlastní a musí ho zvládnout ona. Moje snaha o vysvětlování zatím nikam nevede. |
nekázanka | 7331 |
![]() |
26.5.2017 15:01:58
Ona je ta bursa v podkoží, záleží, kde ji kdo má
![]() |
Bouřka | 7675 |
![]() |
26.5.2017 14:25:53
Čéšku jsem netrefila, břinkla jsem se tak 5 cm pod kolenem. Už to po tom chlazení trochu splaskává.
|
Bouřka | 7675 |
![]() |
26.5.2017 14:24:55
Zelí super, jdu ho odrbat. Díky
|
Bouřka | 7675 |
![]() |
26.5.2017 14:24:26
Tvaroh bohužel nemám.
|
ctvrtka | 123886 |
26.5.2017 14:10:21
Studenej tvarohovej zabal. Na kolena pomaha zazracne.
Na koleno naplacat tvaroh, obalit rucnikem, pod sebe igelit (pac to kape) a nechat pul hodiny. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.