Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Modřinka | 37246 |
10.1.2018 16:29:31
Přesně tak- já rozlepuji všechno, co je o mně či mých dětech. Tak jsem se např. dočetla ve zprávě pro primáře, že na rehabilitaci sestra s mým synem cvičí jednou týdně 45 minut, přitom jsme tam chodili jednou za dva týdny na dvacet minut včetně oblékání a svlékání, či že manželovi přiložili do předoperační zprávy cizí výsledky z krve. Ještě nikdy si to nikdo netroufnul komentovat a co si myslí je mi srdečně fuk.
|
Modřinka | 37246 |
10.1.2018 16:22:18
Možná tu hranici zvýšili, ale před devíti lety, kdy mně vyšly špatně triple testy, mi na genetice v ČB řekli toto. Tehdy to v mém okolí vycházelo špatně každé druhé "starší" mamince. Měla jsem termím porodu na své třicáté narozeniny a doktor to komentoval, že jsme měli začít o den dřív a bylo by to ok.
|
svynka + 3 | 99495 |
10.1.2018 16:04:20
Nešla by som. Ale ja by som nešla ani na potrat.
|
Jana+3 princezny | 100218 |
10.1.2018 16:02:57
Mimochodem riziko Down mi vyšlo asi 1:10000 nebo tak nějak...ale byla jsem s toho v takovém stresu, ze jsem asi 2tydny nespala.
|
Jana+3 princezny | 100218 |
10.1.2018 15:58:52
Měla jsem na mysli právě to standartní vyšetření, které se priplaci 1500 protoze je mnohem přesnější než klasický triple test,který je zdarma.
K tomu doktorovi jsem nemusela povinně, byl mi nabídnut i klasický triple test, ale zvolila jsem si právě ten dražší,protože je mnohem přesnější. Má taky geneticky ultrazvuk. Vyšetření o kterém mluvila Buchli, bude drahé i tam. |
Tante Bante | 147015 |
10.1.2018 15:19:48
Nešla bych, pokud vím, že si dítě nechám, je to zbytečné.
Odmítla jsem amniocentézu dvakrát, ale ne v nemocnici. Na tvém místě bych hledala jiné místo pro porod, ne proto, že by ti ausgerechnet museli dělat potíže (i když i to mohou), ale kvůli přístupu. |
jentakj | 147688 |
10.1.2018 14:37:37
Tak fakt se mi nechce se dohadovat se sestrou. Kouknu, jak to pečlivě olepí, ona řekne, předejte to vašemu ošetřujícímu lékaři a je to. Nechápu ty tanečky, ale opravdu se mi nechce trávit čas dohadováním o tom, ať to nelepí, že to zas rozlepím. Když ji to baví. A vím, že jsou lidé, které ani nenapadne se do svý zprávy podívat, když to dostanou v zalepený obálce. Já nesměla řídit a mamka mě doprovázela a ta z toho měla skoro smrt - ježiši, to nesmíš, kdybys směla, tak to nelepí. To nechápu, ale je to tak.
|
ehm | 145751 |
10.1.2018 14:36:23
Odmítla jsem amniocentézu po prvním screeningu, přesné hodnoty si již nepamatuji, tuším, že se jednalo o střední riziko DS. Parametr, který výsledek hodil do rizikového pásma, nebyl ale pro DS typický. Žádný nátlak se nekonal, podepsala jsem odmítnutí a jediné, co bych mohla postupu vytknout, že paní doktorka na genetice rovnou předložila návrh na amniocentézu, aniž by se snažila výsledky testu nejdříve nějak vysvětlit a nabídnout další možnosti.
|
jentakj | 147688 |
10.1.2018 14:00:12
Tuten - tak pokud sestra tohle povykuje v čekárně a s lékařem to ani nehne, tak lékař asi bude ze stejného ranku. Takže já osobně si vybírám pracoviště i podle toho, jakým způsobem jednají se svými klienty a nebo přímo pacienty. Teda vybírám, když to jde - ono to taky občas nejde.
|
jentakj | 147688 |
10.1.2018 13:58:45
Alčo - to je normální. Mně se stalo, že mi dali zprávu pro mou obvodní lékařku a sestra ji pečlivě složila do obálky, tu zalepila a přes to lepení šoupla razítko. Asi že není pro mé oči a aby bylo vidět, kdybych tu zprávu četla. No jasně že už venku jsem to rozdělala. Já nechápu, co to mají za móresy.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.