| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Uplakané miminko

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 1507  [Dalších 1477 >>]
mandelinka 32633
27.6.2017 14:54:27
Zkus jinou polohu, jinej dudel. Ale jinak bych byla v klidu, dělají to i kojený děti:-) zkouší tě, co myslíš. Přece nebude furt hodná, že?
Jitys 125882
27.6.2017 14:51:51
kambalo, hele, tohle dělají i kojená mimina. Že mají období, kdy chytají hysterák u bradavky. Myslím, že ji to zase přejde :-)
kambala nakopávačka štěňátek 118391
27.6.2017 14:50:09
vyzkoušeno. následuje hysterák, že má hlad, nesní nic, zvedne jazyk a odmítne flašku
mandelinka 32633
27.6.2017 14:49:21
Prodluž jí interval, řekla bych že nemá hlad prostě.
kambala nakopávačka štěňátek 118391
27.6.2017 14:47:13
Help, ženy. Nemáte někdo zkušenost?

Áčko nám stále nejí, ale žere jak protržené. Béčko jedlo až do čtvrtka méně, ale normálně, prospívají obě. Ve čtvrtek novinka - jakmile jsem zkusila nakrmit a vytáhla flašku, hysterák, odmítání dudlíka, topení se v mlíce, dušení, šílenej řev. Od té doby se to opakuje u 4 jídel z šesti. Když se mi ji podaří uklidnit, šoupnout jí normální dudlík a po chvíli vyměnit za flašku, milostivě vypije půlku lahve a usne. Někdy ji v polospánku dokrmím zbytkem, někdy to nejde. Pak jednou za den žádnej hysterák a sní všechno.

Čůrá stále, kaká normálně (obě po čtyřech dnech, pravidelně), nesvíjí se, večer nekřičí, že by měla koliky, v pusince boláky nemá.

Tak co s ní? Krmim hodinu, áčko to dá za osm minut, zbytek to rvu do béčka....

Jestli se nezlepší, ve čtvrtek s ní dojdu k dotorovi,ale nevim, co na ní uvidí, vypadá normálně a dokonce se i směje...
x.sky 92133
11.4.2016 11:47:28
Proč dokrmujete UM? Nemohou být ty rozdíly způsobené tím, že si většinu dávky vypije z prsa a pak už tolik toho UM nepotřebuje? Mám 3-měsíční dceru, je plně kojená a vůbec teda netuším, kolik toho vypije, ale na prsou poznám, že vypila víc/míň. Ale neřeším to, prostě už víc nechce, nikde není psáno, že mimino musí vypít tolik a tolik a přes to nejede vlak. Být tebou kojila, bych jak si řekne a pokud není důvod, tak bych nedokrmovala UM.
Yuki 00,03,07 49504
10.4.2016 21:58:48
je možné, že jsme ji už po měsíci života rozmazlili tak, že nevydrží v postýlce spát a brečí?

JÁ TI NEVÍM, MĚSÍC JE KRÁTKÁ DOBA, TO ONA JE SPÍŠ ROZMAZLENÁ Z DOBY PŘED NAROZENÍM - 9 MĚSÍCŮ NEUSTÁLÝHO NOŠENÍ, TO BY SE MĚLO ZRUŠIT

eh, pardon za caps

nosit, chovat, rozmazlovat, kdy jindy?
a krmit kdykoliv, je jí měsíc, potřebuje po troškách a pořád
Žžena 83005
10.4.2016 11:16:39
Já myslím, že je důležitý si uvědomit, že jednak není každej den posvícení (i mimino může mít blbej den jako my velcí) a druhak u mimin se věci mění. Nezůstávají stejné pořád, ale vyvíjejí se, přechází různá období (víc spánku, pak míň, změny v apetitu...), přichází různé problémky (tu zuby, tu zaraženej prd, tu nevyspání), dochází k vývoji v denním režimu atd. Čili změna stavu je spíš něco, s čím musíš počítat, než čím se pokaždé znepokojovat.
Anezka2016 150375
10.4.2016 11:10:16
No my se divili spíše tomu, že malá nechce pít vice, než cca třetinu dřívější dávky a že se brzo probere.

Teď to vypadá na "vše při starém", v noci malá vypila 120ml, za hodinu 60ml a v 9h zase 120ml. Už je to zase náš hltavec.

Takže jsme z toho paf, z takových rozdílů.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 1507  [Dalších 1477 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.