Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
ppájjaa | 68451 |
4.5.2011 14:06:28
Chápu,že to někomu přijde drsné.Ale toto bylo jediné co pomohlo.Zkoušeli jsme různé finty,domlouvání,ale nic nepomohlo.Dudlík vyhodíte,ale palec ne.Já se pomalu začala smiřovat s tím,že si bude cucat palec už pořád.Kamarádky dcera si ho v noci cucá,je jí 25 A jinak nemám pocit,že by to v dceři zanechalo nějaké trauma.
|
Žluťásek. | 59938 |
4.5.2011 13:51:07
Teda, ta hláška se mi zdá natolik drsná, že bych se proti ni okamžitě ohradila.
S kinezioložkou neporadím, mě návštěva u ni (i když asi u jiné) nějak nic nedala. |
Nika89 | 91671 |
4.5.2011 13:12:00
Podle mě má ale nějaký psych. problém. K dudlíku se uchyluje hlavně po něčem psych. vyčerpávajícím. A říct takhle malému dítěti, že mu uříznou oba palce, to teda je drsný a nikdy bych nedovolila, aby to mému dítěti někdo řekl.
|
ppájjaa | 68451 |
4.5.2011 13:01:22
Nevím co tě tam čeká.Jen Ti chci říct,že mám dceru 11/07,do plínek kakala ještě v zimě,měla z toho nějaký blok,najednou to přešlo samo od sebe.Peřinku taky všude tahala,teď myslím,tedy jen po bytě,ale pořád jí chtěla mít u sebe.Paleček si cucala ještě před třmi nedělemi.V tom mi pomohla zastupující lékřka naší dr.,když jsem si jí stěžovala,že si malá pořád cucá palec,vzala si jí k sobě a velice přísně jí řekla,že jestli si ho bude cucat,tak jí pošle na chirurgii a tam jí oba uříznou.Musím říct,že na malou to zapůsobilo a od té doby si necucá.Možná se to někomu může zdát drsné,ale prostě to zafungovalo.Já bych to na tvém místě úplně nehrotila,každé dítě to má jinak,každé chce svůj čas.To je můj názor.Mám tři děti a každé je jiné.
|
Nika89 | 91671 |
4.5.2011 12:29:09
Ahoj, dneska jdu za kinezioložkou. Jdu tam kvůli synovi (07/08), pořád nosí dudlík, vždycky má u sebe peřinku, kadí zásadně do plínky, mluví sice dost, ale rozumí mu jen ti, kdo jsou s ním denně, připadá mi, že není psychicky v pohodě, něco ho zřejmě trápí. Jdu tam jenom já, jak to bude probíhat? Doufám, že to pomůže.
|
jitka | (IP adresa: 91.187.40.132) |
• |
1.3.2011 17:16:58
Prosím nezná někdo kineziologa z okolí Uh.Hradiště nebo Zlína?Děkuji jitkanadova@seznam.cz
|
Pam-pela | 97353 |
21.2.2011 23:04:55
písla jsem mail...
|
Lenka M. | (IP adresa: 83.240.52.34) |
• |
21.2.2011 21:48:47
S dcerkou chodíme k panu Vodrážkovi, a jsme maximálně spokojeni. kontakt a bližší info tady http://psychologicka-poradna.xf.cz/kineziologie.html#zac
|
Teraza Horáková | 54297 |
21.2.2011 21:12:48
sojko, zajímavé.
Ne, že bych nyní potřebovala, ale odkaz jsem si dala do oblíbených, kdyby se to vrátilo, víš něco bližšího, jak tahle terapie probíhá? Totiž, přesně to, co popisuješ, dost mi vadilo babrání se ve věcech dávno minulých, ano, třeba nezpracovaných, jenomže dneska už zpracovávám i tu minulost jinak. Děkuju |
Lucy | 112193 |
21.2.2011 21:03:43
Díky Jsem ráda za každou radu a pomoc. můj mejl: lucypospisilova@email.cz
Jinak se snažím zjištovat informace aspon takhle na netu, už chápu že všechno souvisí se vším. Zdraví, psychika, stres atd. Snažím se ted aspon před spaním relaxovat, tak 20 minut při relax.hudbě...uvolnit se, vypnout. Jinak to nejde, mam 2 děti, 8 let a 20 měsíců, takže je to někdy náročnější..a já musím přiznat jsem takovej ten nervní typ, mam ráda svůj klid a když něco není jak má být dokáže mě to dost vytočit. Chce to asi i změnit pohled na život, jsou věci důležité a pak ty prkotiny...takhle mi to jde, ale když TO příjde je to tatam..můžu se přesvědčovat jak chci. Vím, že je to jen v mojí hlavě a já to zní potřebuju dostat. Každej den, řeším to samí A CO KDYŽ TO TED NA ME PŘÍJDE? , venku, v obchodě, v čekárně, na procházce, dřív jsem se aspon doma cítila dobře, ted už ani to né...a ty myšlenky, ty jsou nejhorší. Někdy si sama odpovím A PROČ BY MĚLO? Někdy to zabere a je to pryč, jindy musím odejít, někdy zabere až xanax. Je to takovej začarovanej kruh...ale věřím že i tohle, s pomocí půjde zvládnout.. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.