Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
KoproFka | 76193 |
15.5.2012 10:43:15
mezi ataky ...ježiš... a to je teprve úterý!
|
KoproFka | 76193 |
15.5.2012 10:29:38
Nám jo. S migrénami.
Prý si to "tahá" ode mne, říkala paní... takže se řeším já a kupodivu - synkovi se opět snížil počet záchvatů. Migrény má po týdnu, teď byla další ataka až po 17-ti dnech!!! Nevím jak je to možné, ale fakt to u nás funguje. Já jsem založením pragmatik, takže tohle beru jako zázrak. Vždy to vydrží tak 4 měsíce, pak se zase čas mezy ataky snižuje. Nicméně teď synkovi zjistili ještě i vysoký tlak, který souvisí s nemocnou ledvinou - takže to bude asi taky hrát nějakou roli. Bude muset na operaci,. Budu moc ráda, až to všechno bude za námi! |
Jana | (IP adresa: 89.102.17.195) |
• |
15.5.2012 10:07:34
Na kinezce jsem se synem byla (shodou okolností byl tehdy stejně starý jako tvůj), ale nemám pocit, že by to nějak extra pomohlo (řešili jsme žárlivost na mladšího sourozence). Daleko víc nám pomohla konstituční homeopatie, to se potom stal fakt malý zázrak.
|
Marťaska a dvě sluníčka | 110143 |
15.5.2012 9:53:38
Dobrý den,
chci se zeptat, zda kineziologie pomohla vašim dětem ? Jde mi o to zjistit, jestli je 4,5 letý syn jen rozmazlený+citlivka, nebo má nějaký psych. problém. |
L.Vala Kovaříková | (IP adresa: 90.181.113.235) |
• |
9.3.2012 0:07:27
Kineziologie 2.3.2012 10:58:59 Jaké s ní máte zkušenosti? Dobrý večer, odpovídám jakožto dlouholetá lektorka této metody - zkušenosti mám výborné, a proto se kineziologií zabývám profesně. Na počátku jsem také byla maminka, která chce to nejlepší pro své děti. Sezení u kinezioložky ve velmi krátké době kdysi uvolnilo synovu alergii a astma.A pak mnoho dalšího u mě samotné. Jaký je zásadní rozdíl mezi kineziologií a psychologem? Kineziologie na rozdíl od psychologie pracuje s biologickou zpětnou vazbou těla ( svalový test) a pracuje směrem k uvolnění stresu prací s celým tělem. Pomohla vám kineziologie v něčem? Už jsem uvedla výše, nicméně díky práci na sobě pomocí této metody se úplně změnil můj život - zmizely každodenní nejistoty, stresy, obavy, bolesti hlavy a mnoho dalšího. Chodí tam s dětmi i rodiče? Anebo samostatně? Ano, přicházejí všechny věkové kategorie. Děti v doprovodu rodičů. Dcerka je celkově pořád jakoby ve stresu,potřebuji aby se trošku uvolnila a lépe se soustředila.Je spíš vážnější povahy,a tak nevím jestli by jí dokázala kineziologie tento blok nějak odstranit. Stálo by za to nechat přes svalový test u Vaší dcerky zjistit, co jí stresuje, mohu doporučit. Případně máte tip na dobrého kineziologa v okolí Brna? Doporučuji paní Romanu Šlézarovou v Brně. Kolik stojí hodina? Cena se liší, každý kineziolog si jí určuje sám. Pokud byste měla zájem, více o metodě najdete na stránkách akvamarin tečka cz. Zdravím, L.Vala Kovaříková |
Jana | (IP adresa: 84.16.124.244) |
• |
2.3.2012 23:12:26
Jezdím za ni do Nového Bydžova.
|
*Sněhulka a sněhuláčci* | 99425 |
2.3.2012 22:31:17
Jano, a muzes sem dat tip na tu dobrou kineziolozku? Je to neco, o cem premyslim, ale mam prave strach, aby clovek natrefil na dobreho odbornika. Protoze s tim to podle me stoji a pada...
|
Jana | (IP adresa: 84.16.124.244) |
• |
2.3.2012 17:20:29
Kineziologii navštěvuji už asi 4 roky a nedám na ni dopustit-paní co ji navštěvuji mi hoooodně moc pomohla. Dlouho jsem nevědela jak to vlastně funguje. Nedávno jsem se dozvěděla,že na základě svalového napětí je kineziolog schopný poznat v jakém životním období nastal u dotyčného člověka blok a ten odblokuje a uvolní toho člověka. Děti do 7 let jsou kineziologové schopni odblokovat přes rodiče. Nedávno jsem byla na přednášce a paní tam říkala,že pokud mají problémy děti,tak je to hodně často způsobeno problémy dospělých a že často stačí odblokovat toho rodiče a to dítě se pak zlepší sama.
Důležité je najít dobrou kinezioložku. Já jsem byla u 2 a ta první mě stála jen peníze a ztrátu času..... |
KoproFka | 76193 |
2.3.2012 15:40:15
Já vím, ale my to máme bhžl. přes celou Prahu a už to není o tom, že si vezmu 2 hodiny z práce volno a skočíme za roh.
Na tohle si prostě musím vzít volno celý den, když si vezmeš, že to trvá cca 3 hoďky, 1,5 hoďky tam, 1,5 hoďky zpátky - je to prostě celý den v háji...chjo.. |
Elíláma | 101194 |
2.3.2012 13:50:34
psychologické ne
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.