| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Kineziologie

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 453  [Dalších 373 >>]
Mamisek a tři koťata 92670
2.3.2012 12:38:00
Nevím, jak je dcera stará, ale do určitého věku chdí matka bez dítěte, odblokovává se přes matku. Později už nevím, asi oba. Nám pomohla.
Roya 111257
2.3.2012 12:29:09
Psycholog pracuje "vědecky", dobrý může pomoci hodně, špatný nemusí vůbec. Kineziolog (a mluvím o skutečném, ne o takovém, který si na něj jen hraje a tahá z lidí peníze - to je nejlepší zjistit přes doporučení někoho, kdo s ním má zkušenost) využívá zákonitosti, ve které mnoho lidí nevěří, ale které fungují. Dobrý kineziolog pomůže do té míry, na jakou je člověk připraven; pokud si potřebuje něco zpracovávat delší dobu, posune se jen trošku a musí si v životě leccos ještě prožít a pochopit, aby mohl zase dál. Osobně věřím v pomoc kinezilogie jako součást "terapie", a pro děti leckdy jedinou možnost.
Hadice a hadi 94577
2.3.2012 12:22:41
určitě dr. Vodrážka, specializuje se na děti, prý je dobrý. je z Brna.
Bořibabka 78840
2.3.2012 12:15:55
Byla jsem nedávno na 1. dílů kurzů, nečekala jsem moc, dostala spoustu. Ale.
Ale musíte si s terapeutem "sednout". A přistupovat k tomu otevřeně.
Vygůgli si Lada Říhová.
Ceny jsou celkem stejné, co jsem koukala po různých webech.
Držím pěsti~;((

Jitka (IP adresa: 85.70.158.196)
  • 
2.3.2012 11:49:46
No to je dálka - asi 5 km z Prahy :-)
Valkýra 10956
2.3.2012 11:43:41
Já jsem tedy, popravdě řečeno, trošku skeptik, ale když už jsme tam šly a nestálo to málo, tak jsem spolupracovala a sezení bylo příjemné.
Přál si to manžel, že to vyřeší dceřiny problémy a asi by tam i on sám šel, ale pán chtěl radši matku a pak na to šel hodně přes porod a to u nás bylo celkem i čeho se chytit. Zčásti to asi dceři pomohlo, že s ní o tom promluvil nezávislý cizí člověk, zčásti se nevyřešilo nic, jen nám to asi dcera neříká, protože kolem toho, že s ní někdo nekamarádí, udělal MM takový rozruch a muselo se to okamžitě řešit, protože on kamarádí s každým, že to spíš dcera už doma neříká, aby měla klid. Objektivně nemá žádnou bližší kamarádku, jednu měla, s tou se vídala téměř každý víkend a teď k ní jde tak jednou za 2 měsíce, ostatní odpadly.
memphis 118983
2.3.2012 11:34:29
Zlatovlásko,to přesně teprve zjišťuji,ale zaujalo mě to
10.3zlatoVLKáska12 36968
2.3.2012 11:29:20
můžu se zeptat co to je? nějaké psychologické sezení?
memphis 118983
2.3.2012 11:26:10
Valkýro dík,mě jde hlavně o to,pomoci dcerce.A myslím si,že bych radu potřebovala i já
Valkýra 10956
2.3.2012 11:24:11
Nejsem z okolí Brna, ale sezení u kineziologa mě stálo 900,- za cca 1.5 hodiny.
Napřed jsem tam byla s dcerou, tam to asi částečně pomohlo, ale spíš tím, že to bylo takové příjemné popovídání, musela jsem tam jít s ní, i když už je celkem velká, že to bude "přes matku" a vytáhl ze mě napřed vztahy doma, průběh porodu a pak s tím pracoval. Dcera se od té doby na ty problémy, kvůli kterým tam šla (měla pocit, že najednou nevychází s vrstevníky a že ji "nemá nikdo rád", asi dívá trochu jinýma očima, ale stav je stejný, dost se u ní začala projevovat má introvertní a přitom zabejčilá povaha to vše dohromady s pubertou, z čehož radost nemám, ale je asi o něco spokojenější a netouží už vyjít s každým.
Já jsem tam šla pak sama a pán pracoval s tím, co si pamatoval od minulého sezení s dcerou a mě osobně už to neposunulo nikam.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 453  [Dalších 373 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.