| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ječné zrno

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 149  [Dalších 89 >>]
Bin bez čárky:( 125795
26.2.2012 13:28:37
~:-D tak to je fajn:) já se bála že budu muset k očnímu a on mi s tím bude šachovat..tak pokud to teda není ,,život ohrožující" a praskne samo tak v pohodě
Michalka, Ma 42776
26.2.2012 13:23:37
Obklady s teplým Jarishovým roztokem. Taky se říká, že je na to dobrý, když vám někdo něčekaně plivne do oka~l~
Cirilinka 121321
26.2.2012 13:19:06
uvař si heřmánek, dej si ho do termosky, ať zůstane teplej, a máčej si do toho gázový čtverce nebo čistý kapesníky..to si dávej na oko a jak to vystydne, vyměň to....počítám, že do večera to samo rupne;-)
Len 108740
26.2.2012 13:09:28
Pravdepodobne ti praskne samo, kdyz uz takhle boli. Moje dcera na to hodne trpela, mela na ocich obr boule, ktere se vzdy samy vstrebaly. Pote, co ji jedna praskla, uz se ji ta zrna nikdy neobjevila. A doufam, ze uz neobjevi.
Bin bez čárky:( 125795
26.2.2012 13:03:00
Už asi rok mám malou bulku ve spodním víčku..nikdy mě nebolela, tak jsem to neřešila..bulka se začala po čase ,,sesouvat" až jakoby ke ,,kruhům pod očima" a dnes 3.den bolí jako čert. oko je napuchlé, spodní víčkou rudé a bolí to jako když se dotknete modřiny.. někdo radí heřmánek a třezalku-vyplachovat

oční mě asi nemine..co mám očekávat? rozhodně si do toho nenechám píchnout~l~
Zuzka (IP adresa: 46.13.22.68)
  • 
13.2.2012 15:55:24
Na spodním víčku se mi udělalo před měsícem zrno a doktorka mi předepsala 3 různé druhy kapek a mastí ale nic nepomohlo. Dnes jsem byla v nemocnici na odstranění: Lehla jsem si a do očí mi nakapali desinfekci a umrtvovaci kapky. To jen jemně štípalo. Pak mi píchli vedle toho zrna u oka injekci (to už trošku bolelo, takový tlak a jakoby jemné řezání) ale dalo se to vydržet! Pak už jsem nic necítila a teď mám na hlavě obvaz který si za 3 hodiny sundám a zítra jdu na sundání přelepeného oka. Nebojte se, řeči, že to je horší porod jsou nesmysl, pokud ovšem není myšlen porod císařský! Tyhle řeči mě fakt vyděsily. Teď už to mám za sebou a je to určitě lepší než chodit s bouličkou :) Držím všem palce
Markéta a 5 lumpíků 6320
9.12.2011 12:49:10
Odpovídám se zpožděním, byla jsem teď mimo, ale v tomhle moc neporadím.. ~d~ Snad jen to zkusit omýt vatičkou s borovou vodou, tím se určitě nic nezkazí, ale jestli se to dá zarazit, to fakt nevím..
Jen ještě k tomu co psala Mirka níže - dcera napuchlé víčko neměla, jen prostě tam byla boulička. Nevypadalo to moc vzhledně, ale jinak to nevadilo (nebolelo), spíš jí to pak už rozčilovalo a ďoubala si to :-)
KoproFka 76193
9.12.2011 12:45:48
jo a když jsem se ptala na ORL lékařky, co jako s tím mám dělat, řekla, že nic - že tomu mám nechat volný průběh...
KoproFka 76193
9.12.2011 12:45:08
párkrát za rok se stane, že se mi udělá - tedy oteče mi víčko, ale pak se zase, za pár dní, samo ztratí. Naposledy letos o prázdninách - to jsem s tím jela i na oční pohotovost, protože manžel se mnou odmítl takto jet na chatu. Na očním mi s tím nic neudělali, řekli, že to mám nechat být a napsali mi tuším, atb. kapky Garasone. Za 2 dny se opět ztratilo.
Nic mi nikdy nehnisalo.
Za to jsem jako dítě (bez předchozího zánětu) měla bulku pod víčkem, diagonostikovanou jako ječné zrno v chronickém stadiu - vyřezávali mi ji. (mmch. to byl jeden z nejhorších zážitků s doktory v mém životě - bylo mi 10 let a bylo to ještě za totáče~n~...)
Karkulína 99978
9.12.2011 10:15:02
Díky Markét, a můžu třeba něco dělat už teď? Když se to ještě nerozjelo?
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 149  [Dalších 89 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.