Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| Myšjulie | 80177 |
|
|
22.2.2018 8:40:19
Dcera je začínající zubařka, pracuje v Olomouci a bere za to plat o dost nižší než má začínající pokladní v Lidlu. Sdílí pronajatý byt s kamarádkou, protože sama by ho nezaplatila. Podobně jsou na tom s platem i ostatní spolužáci z ročníku. Snad časem si vydělá více nebo až si otevře vlastní praxi, ale na to bude potřebovat nějaký ten milión, který potom zase celkem dlouho splácí. Tolik k těm nenažraným zubařům.
Pro srovnání - tabulkový plat pro lékaře začíná někde na 30 000 Kč, ale zubaři na tabulky nejedou. Přemlouvám ji, ať se vrátí do Ostravy, ale nechce, je tam spokojená. |
| Z+2 | 109449 |
|
|
22.2.2018 7:44:17
Jasně, že za to mohou doktoři. Oni nastavují stav zdravotnictví, oni prosazují standardy, které se budou hradit. Oni ovlivňují veřejné mínění a přesvědčují společnost o tom, že je třeba doplácet. nakonec i na těch pojišťovnách a ministerstvu zdravotnictví o tom rozhodují z velké časti doktoři. A o čem ne, tak tam mají významný poradní hlas.
A ano jsem přesvědčený, že soukromé pojišťovny ve zdravotnictví byla chyba. A jsem taky přesvědčený, že většina peněz co ve zdravotnictví jakoby chybí se v něm ukradne. O předražených zakázkách snad všech nemocnic na cokoliv se bohužel těžko dá pochybovat. O podvodech s úhradami taky. Evidentně lidem a tím myslím vlivné doktory daný stav vyhovuje. Tvářit se, že zubař si nevydělá je úlet. |
| Z+2 | 109449 |
|
|
22.2.2018 7:38:31
Lucko, to si ze mně děláš srandu mně všechny staré plomby vyměnila po dohodě zubařka za nové. Nikdy si mně neobjednala na hodinu, vždy to dělalal fotokompozitem. A někdy za půl hodiny stihla i dvě. Samozřejmě s vrtaním, zakrytím okolí. S kontrolou chemickou látkou, toho, že tam nic nezbylo. Přitom mi vše nafotila a ukazovala na obrazovce nad křeslem.... Asi něco děláš špatně.
![]() |
| Buchli | 121873 |
|
|
22.2.2018 7:35:11
Systém zdravotních pojišťoven vznikl v pošahané době, kdy měli lidi dojem, že všecko bude super fungovat, když se to zprivatizuje. Což jim nakecali ti darebáci, co to chtěli rozkrást. No a zdravotní pojištění je jedna z těchto oblastí. I ekonomové světového jména, kdybych si na toho nositele Nobelovky vzpomněla, potvrdí, že některý věci prostě nemůžou fungovat jako byznys.
|
| Buchli | 121873 |
|
|
22.2.2018 7:30:32
Zetko, to je zcela nepodložený výkřik. Jak to odůvodníš? Není to pravda. Každýmu trošku rozumně uvažujícícmu člověku je jasný, že vznik soukromých zdravotních pojišťoven byla chyba. Tyto subjekty se snaží hrabat jen pro sebe a člověk je jim ukradenej. Na rozdíl od většiny doktorů, kteří ještě pořád zůstávají lidmi a snaží se pro pacienta udělat, co můžou. Aspoň podle mé zkušenosti. Do prčic, můžou snad doktoři za to, že pojišťovny neproplácejí pacientům nejmodernější onkologickou léčbu a všude visí plakáty, kde lidi škemrají o příspěvek na léčbu? Je to tak smutný a ty z toho ještě obviníš doktory. Docela jsi mě nasral.
|
| Kukurice29+3. | 116346 |
|
|
22.2.2018 7:24:23
Mně nevadí placení, ale přístup.
|
| Zd a tři | 91080 |
|
22.2.2018 7:18:49
To ale souvisí s celkovou morálkou ve společnosti. Nejen na straně doktorů, ale i pacientů, představitelů.
Všichni si představujou, že doktor bude vysoce erudovanej, empatickej, bude pracovat za 2-3 zdravotníky, trochu jasnovidec. A když to nebude podle představ, tak podáme žalobu nebo na něj zařveme. To bude doktorů... Ach jo. |
| LucKa66 | 95515 |
|
22.2.2018 7:15:10
V Ostravě je zubařů dost, ale platí se u nich za plomby.
|
| LucKa66 | 95515 |
|
22.2.2018 7:13:47
S fotokompozitem v podstatě každou.
|
| Kukurice29+3. | 116346 |
|
|
22.2.2018 7:11:13
Nepodařilo se mi najít zubaře v celém okrese NJ. Nejblíž se nabídl ve Vsetíně a v Ostravě to byla katastrofa. Nevím. Pojišťovna mi prý dá seznam lékařů, ale zatím nic.
|
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.