Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Luc. | 57250 |
25.6.2014 12:03:37
Přestože možnost přenosu je minimální, tak bych s tím měla velký problém a trvala bych na tomj, aby pekl někdo jiný a pokud by napekly oni, tak bych to nejdela a ani mé děti, jsem na tohle dost cíťa.
Minimální se nerovná, že neexistuje, blbě si umeje ruce po stolici, sáhne na to.... |
HelenaPa | 48800 |
25.6.2014 12:02:06
Ne, krémové máme objednané z cukrárny.
|
Juillet | 21450 |
25.6.2014 11:55:33
přímá fekálně orální cesta
|
Inka. | 141843 |
25.6.2014 11:46:57
Proto píšu ať to hlavně nikomu nevykládá
|
zefýr | 58223 |
25.6.2014 11:43:34
No, já jako dítě salmonelu měla a netknu se často zákusků i jen proto, že netuším jak byly skladovány, takže já bych si je taky nedala ( bála bych se, že nebylo dodrženo to, co být dodrženo mělo ), ale na to se zakladatelka neptala
|
*Lenny* | 13944 |
25.6.2014 11:40:57
Pokud bych byla jako host, a věděla o původu, ani bych se toho netkla
|
Cimbur | 64764 |
25.6.2014 11:37:58
Juli pokakal lžíci, buďme přesní.
|
Inka. | 141843 |
25.6.2014 11:37:14
Myslím, že bát se nemusíš, akorát bych o salmonele nevykládala hostům na oslavě, byli by zbytečně nervózní.
|
Muumi ++++ | 41406 |
25.6.2014 11:36:59
Člověče, ale nevím, jestli bych si při tom pomyšlení na tom upečeném úplně pochutnala. Jako teda když to vím:)
|
Juillet | 21450 |
25.6.2014 11:31:26
salmonela se přenáší zásadně tzv. alimentární cestou tzn, vždy z jídla na člověka, nikdy z člověka na člověka....to by bylo možné ...já nevím..třeba kdyby nakažený olízl lžíci a tu vrátil do pokrmu, který se pak bude konzumovat...ale pokud to projde teplotou víc než 60 stupňů, salmonela to nepřežije
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.