Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Vítr z hor | 100046 |
28.6.2011 19:37:40
No to jsou radosti. Tak já se jdu najíst, dokud ještě můžu
|
Ivuljenka | 98698 |
28.6.2011 19:27:11
může to být i něco jiného,právě to má brácha,prý je to něco jako salmonela,bere ATB.
Salmonelu jsem měla jako dítě - a docela brutální - dostala jsem ji poslední víkend v prázdniny,takže jsem pak zameškala 1 měsíc ve škole. Každý týden se chodilo na kontrolu na výtěr dokud to nebylo v pořádku a to bylo až za měsíc. Ale šílený průjem a bolesti jsem měla jen asi první 4 dny,pak už mi v podstatě nic nebylo,ale ven jsem nesměla,takže to bylo neskutečná otrava. Nikdo další to nechytil. Nijak se to neprokazovalo,měla jsem zmrzlinu takže asi prý z toho. |
Snapeová | 81388 |
28.6.2011 18:44:55
Veru taky při salmonele nezvracela. Neměla ani teplotu. Ale měla nějakou neinfekční formu. Bacila měla snad ještě měsíc po makažení.
|
Vítr z hor | 100046 |
28.6.2011 18:39:02
Na dietní chybu to je moc brutální... a na salmonelu prý zvracet nemusí. Na chvíli jsem se zaradovala, že nezvrací, ale prý to není nutný...
|
Insula | 28056 |
28.6.2011 18:30:52
Tak samozřejmě to může být i něco jiného. Jinak moje děti měly salmonelu. Nikdo jiný v rodině ne. Pravděpodobně z Lipánka. Musím podotknout, že nikdo z rodiny nebyl poslán na výtěr. Prý když nejsou potíže, není nutné dělat výtěr. Bylo doporučeno dodržovat základní hygienu. Prý to není tak snadno přenosné z jednoho na druhého.
Děti nesměly do školky. Až po třech negativních výtěrech. Průjem byl zelený a podivně páchl. Syn měl průjem i docela dlouho po posledním negativním výtěru. Jediná léčba je dieta (v lehčích případech). Dávala jsem i probiotika. |
Snapeová | 81388 |
28.6.2011 18:30:02
Než budeš mít výsledky, tak to klidně může být dietní chyba nebo nějaká střevní chřipka. Jestli nezvrací tak bych ještě jednoznačně na salmonelu neukazovala.
Ať je malé brzo dobře |
Vítr z hor | 100046 |
28.6.2011 18:28:55
Jestli si můžu vybrat, beru rotavira...
|
Ivi + M + P | 41651 |
28.6.2011 18:17:40
připrav se hlavně na dietu !
Může to být klidně campylobakterie či jiná potvora, u nás ve škole byl aktuální rotavir |
Vítr z hor | 100046 |
28.6.2011 18:14:15
Je mi jasné, že se to brzy dozvím, ale nervy jsou nervy, tak s dovolením zakládám diskuzi.
Jedna z mých dcer má možná salmonelu, první výsledky budou zítra, ale spíš jen v tom smyslu, jestli tam něco "žije", asi nebudou ještě vědět konkrétního původce. Zpočátku měla horečky a průjem (struktury a hustoty kravince, ale s kadencí jednou za 0,5–1 hodinu), teď mizí horečka, ale průjem je tekutější. (Díky, že snášíte tyto detaily.) Tak se ptám: Jaká je šance, že je to něco jiného? Jak dlouho u vás, zkušenějších, trvalo, než se potvrdila salmonela, a jak to pak probíhalo dál? Nakazil se někdo z rodiny? Jak probíhal průzkum a případné udávání zdroje a možných nakažených? Já jen, na co se mám připravit... díky. |
Vítr z hor | 100046 |
28.6.2011 18:13:19
Je mi jasné, že se to brzy dozvím, ale nervy jsou nervy, tak s dovolením zakládám diskuzi.
Jedna z mých dcer má možná salmonelu, první výsledky budou zítra, ale spíš jen v tom smyslu, jestli tam něco "žije", asi nebudou ještě vědět konkrétního původce. Zpočátku měla horečky a průjem (struktury a hustoty kravince, ale s kadencí jednou za 0,5–1 hodinu), teď mizí horečka, ale průjem je tekutější. (Díky, že snášíte tyto detaily.) Tak se ptám: Jaká je šance, že je to něco jiného? Jak dlouho u vás, zkušenějších, trvalo, než se potvrdila salmonela, a jak to pak probíhalo dál? Nakazil se někdo z rodiny? Jak probíhal průzkum a případné udávání zdroje a možných nakažených? Já jen, na co se mám připravit... díky. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.