Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
kili | (IP adresa: 90.183.74.174) |
• |
1.5.2011 15:59:55
- salmonellová gastroenteritida ustupuje zcela po cca 5 týdnech, poté bezpříznakové vylučování(nontyphoidních) salmonell může (ale docela vzácně) trvat měsíce, zejména u dětí léčených antibiotiky a/nebo u dětí s některými dalšími onemocněními, záleží také na typu salmonelly
- znovuobjevení průjmů může být známkou nového vzplanutí nemoci, případně nové (i jiné) infekce a/nebo ještě důsledek proběhlého střevního zánětu |
MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
1.5.2011 10:40:41
Dcera měla negativní asi po 3 měsícich (ale nechodili jsme nijak často, nebyla ještě ve školce), ale neměla žádné problémy. Ani ty vaše nemusí se samonelozou souviset.
|
Petra | (IP adresa: 92.62.224.19) |
• |
1.5.2011 10:37:18
dobrý den mám 5 letou dcerou která před 2 měsíci prodělala salmonela.Na výtěry jsme chodili po 14 dnech 3 krát je měla pozitivní a ted ten poslední už mela negativní doktorka nám řekla že je už zdravá že může do školky. ale ted vždycky po ránu káká a má to trochu řidší tak mám strach jestli jí ještě nemá už nás žádný výtěry nečekají taky jí pobolívá bříško můžete mi někdo poradit.děkuji
|
Mic-halka a Nicolka | 54963 |
17.2.2011 11:58:52
Ahojky, vmísila jsem se Vám do diskuze s obdobným onemocněním. Nemáte někdo zkušenosti? Zápasím s tím totiž už 21. den, ačkoli běžná doba léčby je 10 dní. Ale je pravda, že mě to zjistili až 12. den nemoci a tehdy začali teprve léčit. Pište do mailu, nechodím sem běžne, papa
|
lenka a marúdci | (IP adresa: 90.176.194.148) |
• |
26.10.2010 9:17:14
tak i u nás se objevila salmonela
U syna to bude zítra 14 dní a dcera to chytla o dva dny pozdíc Dr.nám řekla že múže jogurty s živou kulturou , vánočku ,piškotovou roládu - promazanou jen marmeládou ,banány , jablka . a já jim teda na rohlík mažu žervé a dávám šunku, sýr - měl by být nízkotučný Děti už začínaji méít chuť k jídlu tak jdu hledat ňáký recepty aby nejedli pořád jen to samé. Jinak taky se děsim toho že se nám to povleče - jsem sice s dcerou ještě doma , ale syn si těžko zvykal ve školce a když už si zvykl tak tohle |
Veronika, 2 malý kluci | (IP adresa: 85.13.106.195) |
• |
24.10.2010 9:05:12
Četla jsem váš příspěvek, protože řešíme obdobnou situaci. Zaujalo mě, že jste měli přísný zákaz mléčných výrobků. My ho máme taky am oc si s tím nevím rady. Může se máslo nebo jen margarin, co tvaroh v buchtě, ani plátek sýra třeba 1x týdně? nevím co dětem namazat na chleba kromě margarinu, sladké také nemůžem tak ani med. obědy a večeře se vyřeší, ale ty svačiny.Jaké máte konkrétní zkušenosti s dietou? Děkuji Veronika
|
Miilu | 74767 |
23.8.2010 16:36:06
já ji měla a trvalo půl roku, než jsem se dostala na 3 negativní výtěry za sebou...ale normálně jsem chodila do školy, jen jsem nesměla na koupaliště
|
Milada. | 779 |
23.8.2010 14:56:31
no u meho syna to byly 4 mesice, prinesl si to zrejme z jednodenniho pobytu v nemocnici, kdyz mu brali nosni mandli
|
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
23.8.2010 14:51:41
My měli letos v květnu. Holce to zkomplikovala bakteriémie ( lidově otrava krve) a musela hned na antibiotika vnitrožilně.Takže byla hned po 1 měsíci negativní. Kluk ATB neměl, přestože prodělal velmi komplikovaný průběh. Po 1 měsíci měl pozitivní, s tím že chodil do školy a za další měsíc (kvůli táboru) na dalším negativní. Ale nic se nemuselo opakovat, hned jel na tábor.
|
Eika+Saša+Izinka | 48050 |
23.8.2010 14:41:39
Já jí měla asi před 7 lety.. a to museli být ty 3 výtěry za sebou (po týdnu) negativní .. jakmile byl pozitivní, tak odznovu... ale první jsem měla poz. druhý neg., tak se dr. divil a pak opět poz. a pak tři negativní.. asi bych spíš počítala s tou variantou, že do školky nepůjde..
Tak uvidíš.. držím pěsti.. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.