Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Nux | 115203 |
15.3.2013 23:21:23
Agata Ch.
"do chajslu, tak to je ten průser... kvasinky, když vymírají a nemají co žrát, tak doslova nutí toho svého hostitele jít po sladkém... navíc dělají průšvih nejen ve střevě, ale i v hlavě a pak se objevujou deprese.." ------------- Jo, to je dost přesný. I když moje deprese byla poněkud z jiných důvodů, tohle jí zjevně neprospělo (resp. objevilo se to až během ní). Zjišťovala jsem si již dříve, jak vypadá taková protikvasinková dieta, no, to je tak na zavření na 3 měsíce do léčebny na samotku, než přejdou nejhorší stavy. S tím si nedokážu představit vařit rodině "normální" jídlo. A pracovat v práci v tom detoxikujícím se stavu, kór když pracuji v pomáhající profesi, to bych tam moc platná nebyla. Chá, až mě napadlo, že by mohlo existovat něco jako detox pro cukrholiky v PL. Že by to platila pojišťovna... |
Maugha | 107080 |
15.3.2013 23:21:05
To taky znám - burcování dětí o půlnoci a prohledávání pokojíčku, kde že mají schované ty čokolády.... ale to přejde.
|
Nux | 115203 |
15.3.2013 23:14:26
No, dost možná to se mnou není tak vážný, totiž. Třeba mě jen doktorka straší, abych "poslouchala".
Já z těch výsledků přesně neposoudím, co mi je. Vidím jen, že jsou mimo. Jak je to vážné, to nepoznám. Těžká anemie to asi není. To bych neměla takovou chuť k jídlu. Ale moc děkuji za tipy. Beru je všechny vážně a v pondělí jdu za dědkem bylinářem v jedné místní bylinkové lékárně... |
Agatha Ch. | 135518 |
15.3.2013 23:14:10
do chajslu, tak to je ten průser...
kvasinky, když vymírají a nemají co žrát, tak doslova nutí toho svého hostitele jít po sladkém... navíc dělají průšvih nejen ve střevě, ale i v hlavě a pak se objevujou deprese... |
Maugha | 107080 |
15.3.2013 23:10:32
Ano, plísně a kvasinky jsou další bonus, který se tím vyřeší.
Zkus to pomalu - jedno půldne bez cukru a kávy a mléka třeba každé tři dny, a pak to protahuj. |
Líza | 17721 |
15.3.2013 23:07:29
Nux, u nevysvětlitelné anémie tohle prostě není kompletní vyšetření. Na tu hematologii jdi. A jak už tu někdo psal, tím, že tě lékařka poslala na gastro, skutečně ani náhodou nevyloučila všechny možný zdroje krevní ztráty.
Pokud jde o Maltofer, vím o něm kulový, ale zde napsaný chápu tak, že je to na problém tohohle druhu čajíček, že prostě na vážnější nedostatek železa nestačí. |
Nux | 115203 |
15.3.2013 23:05:07
Jo, já tomu věřím, že to není dobře, to jak jím. Jen nevím jak to změnit. Omezit kávu, snad, ale s tím sladkým...co dělat, když se dostanu do stavu hnusné hypoglykemie, pokud si sladké odpírám? Třesu se a nejsem schopna logicky myslet, v tu chvíli. Jistě mám i zaplísněný organismus a Candida chce svou potravu. Ale jak ji nechat zdechnout a nezdechnout s ní?
|
x.sky | 92133 |
15.3.2013 23:00:04
"obecné vyšetření krve" je moc vágní pojem Určitě je na místě i vyšetření gynekologické, pokud se pátrá po ztrátách krve. Ale podle toho, co píšeš, by to chtělo komplexnější vyšetření, nejlíp u hematologa.
|
Maugha | 107080 |
15.3.2013 22:58:50
Jestli ti stojí rada od alternativního léčitele aspoň za malé zamyšlení -
já jsem měla problémy se železem a s chudokrevností od mládí, a jeden čínský léčitel mi vysvětlil, že dělám vlastně všechno pro to, aby se to železo, které beru, nemohlo vstřebávat. Přesně jako ty, jsem do sebe lila litry kafe, ládovala se cukrem a mléčnými výrobky.... všechno jsem musela omezit na minimum, a taky na to vstřebávání má vliv celá řada běžných léků, i ibuprofen (když ho bereš dlouhodobě). Nejhorší pro mě bylo omezit cukr, ale na krvi jsem definitivně viděla výsledky a únava taky vymizela. Blbá věc je, že to člověk musí dodržovat pořád, a dopřát si fakt jen výjimečně. |
Nux | 115203 |
15.3.2013 22:50:04
Tak to skutečně nevím, jak naložit s informací, které nerozumím, a která je mi podána už s dovětkem, že je úplně fuk, co si o tom pomyslím a co mi to dá...
Trochu mi to připomíná, jako když lékař řekne pacientovi- "je to maligní melanom, a je mi úplně fuk, že mi nerozumíte, poraďte si s tím jak chcete" Nerozumím, proč je info vůbec podáno, když nemá být pochopeno? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.