Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 | 65307 |
29.11.2012 10:45:03
Chtěla bych poděkovat za názory ohledně toho jak jsme tu psala o tý žloutence zda je to nebo né.
v to pondělí jsme odjeli k dr a ta okamžitě vypsala papíry k hospitalizaci žloutenka to nebyla to vyloučila i ona,ale můj manža má vrozenou anémii,nepátrala jsem po tom potože po všech vyšetření v minulosti to mají jen chlapi,má to manža,děda praděda strejda. mnža se neléčí ba dokonce je vyřazen i z kontrol. nicméně jsme v naší nemocnici(česká lípa)zbudili chaos volali všude hledali doložky o jakou anémii jde atd... manža se v dětství léčil v Motole takže volali i tam. malý se udělali veškeré vyšetření z krve včetně žloutenky,byla na sonu. Zjistilo se proč je žlutá,měla zvýšený to barvivo,bílý krvinky nějak zvýšený,a zánět v těle stím ,že to mohlo být příčinou té brochitidy a následně z průjmu. sono naprosto v pořádku. takže bohůžel to vypadá ,že jsme prolomili chlapský provaz a malá to má zřejmě také. jedem do Motola v úterý kde určitě o tom vědí víc než u nás. jsem z toho dost vysrašená,neumírá se nato manže je v pořádku ale děsí mě představa že malou nemine odběr kostní dřeně. a taky se spekulovalo o tom gilbertovim syndromu ale primář tvrdí že s hladinou 100normalní je 10-15 to není syndrom že je to moc. můj dotaz je uspávají takto malý na ten odběr kostní dřeně?manža byl taky jako malý a hcodil pravidelně každý 4roky ale dneska je to prý už jiný děkuji |
Roman | (IP adresa: 90.177.232.63) |
• |
15.11.2012 16:23:38
já byl dnes poprvé darovat a zjistil jsem, že mám AB+ a můj kamarád, který tam byl se mnou měl taky AB+ :) každopádně ta krev se nevyhodí. použijí to na vědecké účely apod. radši než aby to vyhodili
|
free | (IP adresa: 217.196.213.164) |
• |
25.8.2012 15:38:14
Daruj z AB+ plasmu ta je nejlepší ))
|
Paula | (IP adresa: 79.98.74.180) |
• |
19.6.2012 10:57:02
Zapomněla jsem dodat že pracuji skoro ob den 15 hodin.
|
Paula | (IP adresa: 79.98.74.180) |
• |
19.6.2012 10:53:53
Ahoj. Nedávno mi zjistili chudokrevnost. Dělám 15 hodin ve stresově náročném zaměstnání. Má lékařka mi doporučila odchod z práce a najít si méně náročné zaměstnání. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo nezažil podobnou situaci.
|
justynky | (IP adresa: 90.176.240.214) |
• |
16.6.2012 11:24:03
Zdravím všechny v diskuzi, chtěla bych se podělit o mojí zkušenost s borůvkovým narosanem od firmy nahrin. jedná se o multivitaminový sirup, který doplňuje organicky vázené železo, které je velmi lehce vstřebatelné a nezatěžuje žaludek. Je velice vhodný i pro diabetiky. Kryje zvýšenou potřebu železa u žen v těhotenství, menstruaci, podporuje tvorbu červených krvinek a výrazně upravuje krevní obraz. Kdo by měl zájem o více informací, pište na email :justynky@centrum.cz
|
Gora | 31983 |
10.3.2012 12:18:49
Děkuji. Paní doktorku máme dobrou, takže určitě bude syna sledovat dále.
|
.kili. | 125672 |
10.3.2012 11:11:10
to nepomohla, hvězdičky jsou celkem nanic, nadto většinou nejsou referenční intervaly vztaženy k věku ale to nevadí, určitě lékařka z fysikálního vyšetření seznala dobře co je třečba vyšetřit a to také vyšetřit nechala, průběh a kontrolní vyšetření dají poznat oč šlo
|
Gora | 31983 |
10.3.2012 10:27:40
Já ty výsledky nemám.
Paní doktorka nechala udělat odběry zaměřené na chudokrevnost, jinak zatím žádné. Já je zblízka neviděla. Bylo tam asi pět nebo šest hodnot. Nevím, jak to funguje v jiných laboratořích, ani jestli vám to něco napoví. Tady u nás mají v závorkách "hvězdičky". Syn měl u třech prostředních hodnot - hvězdičku s číslem - před závorkami. A doktorka nám na to sdělila, že jsou všechny ty hodnoty výrazně nižší. Asi jsem vám moc nepomohla. |
.kili. | 125672 |
10.3.2012 9:02:13
nemyslím si, že objektivně byste se měla proč děsit,
kdybyste měla po ruce nálezy z laboratorních vyšetření, tak je napište, nevím co bylo ¨tjištěnbo fysikálním vyšetřením a co vyšetřením laboratorním, z něhož se v přáípadě anaemie dá hodně vyčíst. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.