Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Nux | 115203 |
20.9.2013 6:59:06
Terez, serotonin taky není to co se o něm zjednodušeně povídá mezi pacienty a z pohodlnosti i doktory.
To víš, že o něm cosi vím, taky to, že není "viníkem" všeho co se týče psychiky, a že tak jak ovlivňuje tělo psyché, platí to i naopak. vřdyť možná víš, mám za sebou jakési zkušenosti. Jen nechci vše shazovat na psychiku, když je mi O.K., přece nebudu za každou cenu hledat příčiny tam. Vadí ti mé nazírání na sebe jako na blázna? Pouze jsem tu přijala roli, jaká mi byla naznačena. venku tuhle roli nehraji, dovolím si tvrdit, že tam hraji roli spíše opačnou. Což mi vyhovuje mnohem víc. Nikdo není 100%ně v pořádku ani na těle ani na duši, každej máme své 13. komnaty. Jen já už jsem si prošla takovýma sračkama, že jsem se vyrochnila dost. Takže řeším co je teď a tady, a co mě omezuje v rozletu, páč se posouvám dál, a moje minulost , zkušenost s duševním onemocněním, je prostě za mnou. nechci si ji vázat na nohu když nemusím. jen občas někdo to takhle přede mě postaví (i moje doktorka to dělala), a pak nezbude, než připustit, že na tom něco může být, protože může. U mě jako u každého jiného. |
Nux | 115203 |
20.9.2013 6:49:47
...vždyť si ho nechávám dělat často, jen teď jsem měla asi půl roku pauzu, protože vázla komunikace mezi mnou a lékařkou + běhala jsem po gastru a čekala na výsledky, pak je neposílali, což jsem zjistila náhodou.
Dnes jsem se objednala na další odběry ať vím, ale zas k tomu potřebuji žádanku od doktorky, tak zas na ni musím čekat do příštího týdne...prostě si to nevyběhám sama, bez spolupráce doktorů. |
Cimbur | 64764 |
20.9.2013 5:55:59
Vzdyt nechat si udelat krevni obraz je tak jednoduche,
|
Tereza33 | 120401 |
20.9.2013 0:43:55
NUX A co opravdu psychosomatie?
Chvílema to popisuješ, jakože v tom máš jasno, že jsi blázen (velmi mi vadí tohle tvoje nazírání, protože to je taková kravina.. jak jsi informovaná o lecčems, tak o serotoninu mi připadá, že nevíš nic) a pak hledáš dědičné zatížení.. |
x.sky | 92133 |
20.9.2013 0:24:52
A na hematologii jsi byla? Anémií je celá řada, jen vyšetření na gastru nestačí. Pokud nezabírá železo v tabletách, je možné ho dát i v kapačce, ale tohle musí řešit hematolog. Takže hypochondr být nemusíš, tvoje potíže mohou být způsobeny anémií, ale je potřeba ji vyšetřit, aby se zahájila adekvátní léčba.
|
*Aida* | 5732 |
20.9.2013 0:12:02
Dotaz byl v souvislosti s jidlem, protoze s hypermobilitou je spojena porucha prijimani soli a jsou tam podobne priznaky jako u kolisani cukru. Mam dite s timto problemem a zvyseny prijem soli nam vyrazne zlepsil zivot.
|
Tereza33 | 120401 |
19.9.2013 23:41:15
jj i já, mám ráda sluníčko a vybarvený podzim.
|
Nux | 115203 |
19.9.2013 23:33:37
Jo, takhle. Tak to jsou ale jen hypermobilní klouby, ne celkově. To znám, ne u sebe, neteř má hypermobilní klouby. Já mám klouby šlachy a svaly přiměřeně pevné a zatuhlé.
Proč ten dotaz vlastně? |
Nux | 115203 |
19.9.2013 23:31:09
No, u dětí to musí být obzvlášť těžké sledovat jejich stav, když mají takové problémy. Chuděrky.
Snad to má ale lepší prognózu, a budou v pořádku...Co? Co ti řekli? Moje mamka když dostala krevní konzervu, někdy byla jak opilá. To bylo zvláštní, popisovala, že se cítí v rauši, až jsme podezřívali, že tam byl darovat krev asi nějakej feťáček. Le stejně to bylo u ní jako lít vodu do cedníku. Pomohlo to na chvilku. |
*Aida* | 5732 |
19.9.2013 23:28:50
Hypermobilni znamena, ze mas vetsi hybnost kloubu. Ze se treba dotknes palcem u ruky te ruky zepredu nebo das na ruce prsty dozadu o vice nez devadesat stupnu. Nebo se dotknes bez problemu rukama zeme a nemusis krcit kolena.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.