| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Srdeční arytmie

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 320  [Dalších 260 >>]
Janička1 79261
14.6.2015 10:36:43
Fíbo moc děkuji za příspěvek.
Fiba71 133533
14.6.2015 10:29:59
Zalezi na mnoha okolnostech, ale pokud je v relativne dobre kondici tak operace je samozrejmne narocna, ale netreba se hroutit.

taky je otazka jaka chlopen, jestli budou delat nahradu nebo jen plastiku a pokud nahradu tak jako jestli biologickou nebo mechanickou. A kudy bude vedena rana na hrudniku.
Nicmene velice obecne...

nejnarocnejsi jsou zhruba prvni tri ctiri dny.
prvni den po operaci /pokud nebudou komplikace/ uz bude komunikovat a schopen jednoducheho pohybu, ale jen v ramci luzka. Nejvic ho bude bolet rana na hrudniku a to hlavne kdyz bude odkaslavat.

Druhy den mu dovoli se posadit eventuelne postavit. Od tretiho dne pak si bude schopen dojit na wc a postupne bude prodluzovat useky, ktere ujde v ramci oddeleni.

zhruba 5 az 6 den muze absolvovat kratkou chuzi po schodech a treba i jizdu na rotopedu.
vse pod kontrolou fyzioterapeuta.

A to uz bude blizit den kdy se rozhodne jestli bude chtit jit domu nebo do lazni.
Do lazni muze a nemusi zalezi na kazdem jak se rozhodne jezdi se bud do Podebrad nebo Teplic nad B.
Je to 4tydenni pobyt a ma slouzit k navratu do kondice.

nebo pujde domua do lazni nastoupiaz z domu a to pak muze i jinam treba Libverda atd.

v takove te dekondici jsou zhruba pul roku a pokud nejsou komplikace tak pak nevedi, zese neco delo.

Problematika je to, ale siroka a tak aspon takhle kratce.
Janička1 79261
14.6.2015 8:12:06
Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenost s nedomykavostí chlopně a následnou operací ? Jaký je průběh, rizika, rekonvalescence a následné žití s umělou chlopní ... Tatínkovi je 51 let, právě je ve fázi předběžných vyšetření a operace ho čeká během pár dnů v Praze. Cítí se dobře, ale má strach a my pochopitelně také ~s~ je tato nemoc dědičná ? Děkuji předem moc za odpovědi J. ~x~
7kraska (IP adresa: 213.210.151.198)
  • 
12.8.2014 21:53:40
zadej to jako nove tema, takhle Ti malokdo odpovi, protoze Tvuj prispevek nenajde...kdyz to bude nove tema, tak se objevi na prvni strane diskuse
Taura (IP adresa: 70.27.49.201)
  • 
12.8.2014 7:52:37
Jsem starší žena (po přechodu) a v poslední době jsem začala trpět arytmiemi.
Přes den jsem v podstatě v pořádku ale sotva večer ulehnu tak moje problémy zacnou.
Bojím se jít spát protože sotva se položím arytmiemi začnou až je mi z toho nevolno.
Když jsem měla holtr test arytmiemi žádná, sotva holter byl odstraněn problémy začali na novo.
Obvodní lékař mne chce poslat na 30 denní loop. Co to je a ma s tím někdo zkušenosti?
Znamená to ze jsem v posledním tažení ? Jak dlouho mi zbývá ?
Mám hrůzu z operace nebo kdo ví co mne čeká.
Poraďte prosím. Děkuji .
jarmila (IP adresa: 62.77.91.34)
  • 
10.1.2014 14:09:50
tohle co píšete je mému problému hodně podobné byla jsem 2 x na jip do druhého dne se tep sklidnil ale trvale užívám rytmonorm ktery to asi drží ted jsem brala 3x 150 mg a od včera 2x 300mg jes unavená ale pořád lepší stav než bušení mám pocit že tohle se asi bez chemie kterou taky nesnáším asi nedáustát.
jarmila (IP adresa: 62.77.91.34)
  • 
10.1.2014 14:09:49
tohle co píšete je mému problému hodně podobné byla jsem 2 x na jip do druhého dne se tep sklidnil ale trvale užívám rytmonorm ktery to asi drží ted jsem brala 3x 150 mg a od včera 2x 300mg jes unavená ale pořád lepší stav než bušení mám pocit že tohle se asi bez chemie kterou taky nesnáším asi nedáustát.
Petra (IP adresa: 93.91.154.6)
  • 
28.12.2013 22:08:17
přesně stejné pocity mám....beru betablokátor už léta....ted jsem byla na masáži a jsem rozhozená jak kecka....a deptá mě to dýchání momentálně...držím pěstičky ať je nám brzy lépe....mě říkají,že jsem psycho a asi jsem...jdu do sebe cpát hořčík,ten mě vždycky pomohl....
Čertův švagr 117986
30.10.2013 17:23:22
Doporučuji návštěvu lékaře - vhodné natočit EKG a odebrat základní laboratoř - mineralogram. Štítná žláza s tím může souviset.
anavel + 3 77202
30.10.2013 15:35:04
Zajít k doktorovi, pošle Vás na vyšetření, já byla na Holteru, teď beru léky a jsem v pohodě, ale je fakt, že mi to trvalo 2 roky než jsem se odhodlala a trpěla jsem hodně.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 320  [Dalších 260 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.