| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Srdeční arytmie

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 320  [Dalších 240 >>]
Pam-pela 97353
6.10.2013 20:13:42
Díky moc, zajdu za fyzioterapetkou hned zítra....
Já už se taky vyhla kdečemu, vždycky jsem se snažila i jinak, jenže tady to komplikují ty léky.
Pam-pela 97353
6.10.2013 20:12:33
děkuju moc ~x~
Fiba71 133533
6.10.2013 19:41:14
Jsem ted byla mimo tak se zpozdenim.
Tady bych asi zacala ja ac jsem z oboru jsem pred x lety malem skoncila na gastroskopii nez jsem si uvedomila, ze tu bolest nemam az tak lokalizovanou v oblasti zaludku, ale ze mam blokadu v oblasti hrudni patere,ze bolest vystreluje, kdyz jsem se nechala osetrit razem se mi ulevilo a gastroskopie se nekonala.
Abigail* 76789
6.10.2013 19:28:46
Každýmu sedne něco jinýho. Držím palce, ať se zjistí příčina a taky jestli na to budeš něco brát, tak ať to má co nejmíň vedlejších účinků.
Pam-pela 97353
6.10.2013 19:20:25
No, a to mi ho dr. vychválila, že má nejmíň vedlejších účinků ~7~, že skoro žádný.
Abigail* 76789
6.10.2013 19:02:34
Jj já jsem začala být šíleně plačtivá, to jsem nebyla ani při hormonální smršti v těhotenství a šestinedělí. Hodně rychle po vysazení to zmizelo, však je to tam psáno ve vedlejších účincích.
Pam-pela 97353
6.10.2013 18:59:23
~7~ no...právě...byla jsem předtím naprosto Ok...a taky beru Nebilet - vyloženě ty léky "podezírám" ~;), to bych radši občas arytmii než tohle ~d~.
Díky
Abigail* 76789
6.10.2013 18:44:22
Mně se objevil problém s arytmií loni. Jednou jsem skončila na pohotovosti, potom jsem šla ke své dr. a ta mi udělala testy a objednala na Holtera a sono srdce (cca za 3 týdny). Pak se mi ale opakovaně udělalo špatně (testy byly ok), tak mě zajistila Holtera hned na další den. Ten nic extra nezachytil. Obtíže jsem neměla nijak často - objevily se tak 1x za 14 dní až měsíc. Pak se mi párkrát objevily častěji, tak jsem začala brát Nebilet. Po něm se mi ale dost snížil tlak a lék mi působil blbě i na psychiku, začala jsem být psychicky labilní. Nakonec jsem léky vysadila a s dr. se domluvila, že si je vezmu jen v případě obtíží. Od té doby (cca od dubna) se to neustále zlepšuje a už asi třetí měsíc se mi pocit bušení srdce neobjevil.

Každopádně si myslím, že vyšetření Holterem by mělo následovat hodně rychle po objevení problémů. Mně to psychicky hodně rozhodilo a když vyšetření bylo ok, tak jsem se zklidnila.
Pam-pela 97353
6.10.2013 18:21:37
...a tohle, co píšeš, je právě ono, co mě stresuje - "když podle jednotlivých odborných lékařů je to hloupost a s "jejich" problémy to spojitost nemá". Fakt jsem se bohužel poslední dobou setkávala právě s lékaři, kteří úzce plnili svoji specializaci a odlišovali jeden orgán od druhého bez souvislostí s fungováním celku nebo jiného orgánu ~7~.
Ale přece je organismus celek a nelze léčit jedno bez druhého ~d~.
Pam-pela 97353
6.10.2013 18:08:48
Ces, já pak písnu, jestli najdu příčinu.
Už jsem tu párkrát psala, že mi celkem slušně funguje pro moje tělo (nemusí každýmu, někomu léky prostě sednou a fungují bezproblémově) alternativa a jsem pitomá, že jsem s tím svým nešla dřív, než jsem dostala ty léky. Pak už celkem nikdo moc neodliší, co je vedlejší účinek těch prášků a co původní "nemoc".

Tobě určitě velký problémy dělá ta ŠŽ, hormony mají návaznost na další věci v těle, to jsem si právě vyzkoušela na vlastní kůži.
Já bych do toho šla komplexně...pokud se ti to nepříčí a pokud už nemáš nějaké důležité léky.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 320  [Dalších 240 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.