| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní problémy srdce a cév

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 1337  [Dalších 1307 >>]
Ivka3 115865
25.2.2017 14:03:02
Tak ta nemoc má určité příznaky, má jí moje mami, zjistili nedávno z krve, odběr z kosti odložen, protože se potvrdilo, že po injekcích B12 jí příznaky vymizeli. Příznaky přesně seděly dle netu. S bledostí apod to asi nemá žádnou suvislost. To vypadá jen čistě na železo.
Gábi_Smolíková 48713
24.2.2017 14:12:23
a železo máš v pořádku? Já jsem se konečně dokopala k doktorce, kdy mi při kontrolním odběru před darováním krve zjistili málo železa. Což mě vlastně až tak nepřekvapilo, zívala jsem od probuzení, usínala ve stoje, bušení srdce a tak... takže teď ho beru v nějakých tabletách, zatím zlepšení nic moc, ale prý to chce čas. měla jsem toho už plné zuby
januska.1 87418
24.2.2017 13:19:37
Toto zakladni krevni vysetreni Ti nic nerekne.Pokud mas takove potize,chce to imunologicke a revmatologicke vysetreni.Pak teprve muzes rict,ze jsi zdrava.
jentakj 147688
24.2.2017 13:08:34
To jsem si musela vygooglit, protože jsem netušila. Musím teda říct, že ten název jsem nikdy neslyšela, ale ano - byla tady taková možnost, resp. nabídka. Odběr vzorků z hrudní kosti a bylo mi řečeno, že by to mohlo být nějaké onemocnění. Ale já se ptala, že kdyby se to potvrdilo, tak co bude následovat a jaká bude léčba. Řekli mi, že to je nevyléčitelná nemoc, já tento test odmítla a taky teda mi masivně doplňují železo. Ještě se zeptám na ty B12. Z toho, co jsem četla, určité projevy mám - s žaludkem jsem měla problém vždy a jsem velmi opatrná a jinak jsem neustále bílá, fakt bílá - manžel mi říkal, že když jsem měl tmavý vlasy, tak jsem vypadala jak upírka.
Ivka3 115865
24.2.2017 11:01:51
Spánek - to je asi tak jediné, čeho mám dost, 7-8 hodin denně, ale po 2 hod vzhůru už bych šla spát znovu~Rv
margotka78 alias shit-roller 108560
24.2.2017 10:57:18
Stárnutím se přibírá průměrně půl kila ročně. Takže by to v normě mohlo být cca 4 kila. A taky se mění rozložení svalů a tuků, svaly ochabují.
Já mám za 3 roky cca 3 kila, štve mě to. Více jezdím autem ( s dětmi jsem chodila víceméně pěšky). Pohyb mám spíš nárazový - procházka 5 km, mírný běh jednou týdně, procházka když čekám na děti v hudebce, v zimě lyže a tak.
Na chatě v létě chodím na procházky více a taky plavu v přehradě. Jíst se snažím zdravě a střídmě.
Supermanka 151752
24.2.2017 10:52:05
Ivko, to vražedné tempo jsem myslela hlavně psychicky, ale vlastně i fyzicky, člověk pořád kmitá kolem rodiny, pořád někde něco shání a někde někoho vyzvedá...no nic :)
Jen jestli můžu poradit, na vitamíny se vykašli, ty tě nespasí, ty peníze radši investuj jinde ~:-D
Jinak teď je krásná akce od OZP - chození :) Mně to docela nastartovalo ~:-D
https://www.ozp.cz/kazdykrokpomaha/index.php?uvod
Cimbur 64764
24.2.2017 10:48:59
Velmi pravděpodobně ne. S cholesterolem jako takovým to nesouvisí, ale s celkovým životním stylem, který se na hladině LDL cholesterolu podílí, to souviset může. Více ovoce a zeleniny, více pohybu, režim, dostatek pohybu a dostatek spánku!, doplňovat vitamin D. Za chvilku je tady jaro. ~;((
Ivka3 115865
24.2.2017 10:39:46
něco jsem si ted načetla z netu, jak klady tak zápory podpůrných vitamínů. Tak zkusím něco koupit. Nikdy jsem moc vitamíny aj.nekupovala, nevěřila v jejich účinky, ale společně s pohybem, více přemýšlením nad stravováním to snad může trochu pomoct.
Ivka3 115865
24.2.2017 10:37:20
Když já mám pocit, že ani tak to vražedné tempo nemám. Sice dělám 12ctky, ale opět - převážně v sedě. Ve volných dnech, kdy jsou děti ve škole, tak mám doma veget, trochu úklidu apod. Možná spíš stres,už věřím, že psychika je půl zdraví. Nemáme s manželem žádný koníčky, vše se točí jen kolem práce, rodiny, práce, rodiny...na dovolený jsme nebyli už léta, občas večeře 1x za rok kino,děs. Ale jak říkám, chci to vše změnit, nechci "umírat" tak dlouho ~:-D , když dejme tomu tu můžeme být do cca 80ti...~b~
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 1337  [Dalších 1307 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.