| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní problémy srdce a cév

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 1337  [Dalších 1297 >>]
Ivka3 115865
24.2.2017 10:32:41
a zkoušeli ti testy na perniciózní anémii?
Ivka3 115865
24.2.2017 10:30:42
8let + 20 kg~q~
jentakj 147688
24.2.2017 10:20:43
Ivko - u mně se tipovalo taky na cholesterol a štítnou žlázu - máma má taktéž problémy v tomto ohledu. Naštěstí se nic z toho nepotvrdilo, ale jak řekla doktorka - přijít to může kdykoli. Ale zase se ví o tom železe. Takže já chodím na komplet odběry co čtvrt roku, kde se zatím naštěstí zjistilo vždy jen to jediný - nedostatek železa, tu a tam ve svý podstatě by se dalo říct, že jeho absence. Stravu hlídám vždy, už mám pocit, že jestli uberu další množství, tak zemřu vysílením. Pohyb musím opatrně, ale tím myslím - pohyb rozhodně, ale žádný sportovní výkony, to mě ničí. A jinak se neví.
margotka78 alias shit-roller 108560
24.2.2017 10:19:10
Kolik jsi přibrala a za jak dlouho?
Fren 117315
24.2.2017 10:19:08
výsledky preventivky,ke které jsem se dostavila taky po mnoha x letech mám ty samé jako ty,taky mám vyšší zlý cholesterol.Doktorka mi řekla,že prozatím zůstaneme jen u upozornění,že léky mi zatím nedá;dala mi k tomu letáček co je ok a co už ne z hlediska stravy. Tak uvidíme zase příště,taky mám dost kg navíc.

Jinak teda bolesti zatím žádné,ani vypadávání vlasů;občas se mi nově ozývá bederní páteř~7~,musím se dost dokopávat k alespon procházkám se psem-kvůli pohybu a když jdem do wellnes,tak se snažím udělat alespon těch 15 bazenů.
margotka78 alias shit-roller 108560
24.2.2017 10:17:54
Chce to opravdu více pohybu. On ten pohyb ( hlavně v přírodě) i nabíjí energií.
Cholesterolem to asi nebude.
Mně loni dost pomohla chlorella a spirulina. ( dohromady). Očištění, imunita, nabytí energie, možná někdo napíše, že placebo - možná jo, ale já se opravdu cítila dobře.
Supermanka 151752
24.2.2017 10:17:13
Ne, s cholesterolem to spojitost nemá. Že ho máš zvýšený podle popisu souvisí s nedostatkem pohybu.
Únava bude podle mě z toho vražedného tempa, ve kterém se všechny nacházíme ~:(
Držím palce, ať se změna životního stylu podaří! ~;((
Ivka3 115865
24.2.2017 10:13:41
Když já si nechci zvyknout, nemyslím si, že 40tka je už na smířením se s věčnou únavou, bolestí atd. Chci s tím něco dělat.
Dr.mi jen potvrdila to, o čem jsme mluvili před odběrem, jsem si vědoma chyb. Takže mi jen potvrdila, at si začnu více hlídat stravu, přidám pohyb a v létě kontrolní odběry.
jentakj 147688
24.2.2017 10:03:55
To by mě moc zajímalo, co ti k tomu lékař řekl. Mám obdobné problémy. Ale dneska je mi o 10 víc a teda hlavní příčina mých problémů je prý chronický nedostatek železa. Rozjela se mi navíc revmatoidní artritida - že prý je to dědičné, máma tím taktéž trpí, babi nic, ta má ruce jak holčička. Já už mám velký problémy.
Nárůst váhy po čtyřicítce byl, nepomohlo nic a měla jsem pocit, že jak dýchám, tak nabírám. Pak jsem shodila, něco zase nabrala /ale ne tolik, co předtím/ a teď se zaplaťbůh držím. Únava je neskutečná - no ale že to tím železem.
Jinak jsem naštěstí zdravá, akorát teda stará - nejspíš. Ale už si zvykám, co jinýho taky.
Ivka3 115865
24.2.2017 9:31:58
Zdravím.Tak jsem se asi po půl roce odhodlávání dokopala na preventivní prohlídku k dr. Hlavním důvodem byla celková nekonečná únava,bolest svalů, kloubů, šílené vypadávání vlasů,prostě jsem si místo na 40 připadala na 70 :-( Za posledních pár let jsem rapidně přibrala, strava asi nebude tak úplně špatná, jako spíš minimum pohybu. Jsem si toho vědoma, neskutečně na sebe naštvaná a rozhodnuta začít to měnit. Chtěla jsem mít nejdříve nějaké utvrzení, že je to opravdu "jen" tím pohybem a asi i stresem, že v tom není nějaký zánět (bolest kloubů, svalů atd) apod.
Výsledek krevního rozboru je ten, že mám vše ok (CRP, štítná žláza, ledviny, jaterní testy..), až na cholesterol ( LDL) . Myslíte, že výše popisované problémy mohou být MMJ. spojené s výší cholesterolu?
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 1337  [Dalších 1297 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.