| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Zarděnky

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 108  [Dalších 8 >>]
kili (IP adresa: 90.183.74.174)
  • 
6.5.2009 15:25:26
jsou markery (známky), které nemoc určují, jsou jiné, které ji nekonstantně doprovázejí. Krom toho záleží i na fázi nemoci, v níž se ty které známky a příznaky projeví. A krom toho některé příznaky jsou společné vícero chorobám. Malinový jazyk není patognomický pro spálu.
kili (IP adresa: 90.183.74.174)
  • 
6.5.2009 15:22:42
samozřejmě, že očkování je účinné a skutečně dnes je hodně vzácné uvidět zarděnky.
Danulu 23974
6.5.2009 11:09:35
la estreello tam kde je preockovani 100% tak se nakazi nesiri tak rychle, ale kdyby tam byla tak se nakazi i preockovani. my mame preockovanost asi 80% a zardenky tu maji i deti ockovane. ja porad doufam, ze je taky chytneme, jinak budud muset po puberte holky ockovat, coz jako odpurce ockovani moc nechci.
Cita 24458
6.5.2009 10:56:09
Podobně to teď měla malá+nález v krku na angínu...no, vyšla z toho spála..jeden nikdy neví, protože třeba malinovej jazyk, který bývá u spály mi neměli vůbec..tepolota se dostavila až později..
bromelie 68805
6.5.2009 9:47:31
Bratr měl zarděnky, když jsem byla poprvé těhotná. Bylo mi špatně tři týdny. Ani dr. nenašla, že bych někdy byla očkovaná. Začalo mu to na krku, ale byla to jen krupce a k tomu měl trochu teplotu a teklo mu z nosu. Jinak nic. Vnutil se tehdy do nemocnice k doktorovi a tam to poznali hned a z krve mu to pak ještě potvrdili. Prý se hrozně divili, že to vůbec má. Tipla bych, že to nebudou zarděnky, navíc je očkovaná. Poslední dobou jsem se setkala s hodně dětmi co měli kopřivku i po jídle co jí normálně. Uvidíš odpoledne, jestli pro ni nepůjdeš hned :-)). Jestli to nevybledne, šla bych na pohotovost, přece jen to člověk nepozná a být to může cokoli :-(.
la estrella 48217
6.5.2009 9:27:40
Ahoj, pokud je podezření na zarděnky, pak je nutné vyhledat lékaře. Nechodit nikam, jelikož jsou vážným nebezpečím pro každou těhotnou ženu. Já to teď řešila, kamarádka měla u holčičky něco podobného, co popisuješ ty, maminka jí řekla, že to jsou jasně zarděnky, že to pozná. Já jsem těhotná a jelikož jsou tu dosti často, navíc šíříš nákazu přes týden, než se u tebe projeví přáznaky, tak jsem byla vyděšená.
Nakonec to zarděnky nebyly, a můj doktor mi řekl, že rpoti zarděnkám se očkuje, očkování je účinné (samozřejmě že vyjimka potvrzuje pravidlo) a že se sám za celou svou praxi se zarděnkami nikdy nesetkal.
Danulu 23974
6.5.2009 9:07:39
juliet budes se divit, ale ockovani proti zardenkam moc neochranis. jak jinak si vysvetslis ze se u nas nakazi i deti ktere byli ockovane ? a to ve velke mire?
Mammita 25947
6.5.2009 8:26:11
Moje dcera je měla taky - budou jí 3 roky a měla je po té první dávce očkování proti zarděnkám. Šlo o silnou reakci - říkala to dr. I jsme u ní byly. Zmizelo to samo.
Juillet 21450
6.5.2009 8:21:53
Zarděnky??? Proč zarděnky? Když už chdí malá do školky, tak je proti nim je snad očkovaná ne? Nota bene díky proočkovanosti je u nás jejich výskyt minimální...

To bude spíš nějaká viroza spojená s kožním projevem...holka teˇměla totž, rýmu a kašel a k tomu krupičku za krkem a na bříšku..po třech dnech zmizela
zerat 18305
6.5.2009 7:39:00
Takhle se mi osypala dcera(14 měsíců)od pasu dolů a trošku teda i na zádíčkách a za pár dní od výsevu jí vyletěly horečky 39,5°C a podobné hrůzy - na těch se držela 4 dny než klesla do nižších ploh a zhruba po 3 dnech horeček osypání úplně vymizelo. Celou dobu jsme byly sledovaný pediatrem. Včera dcerka dostala od MUDr. celková ATB, protože jí vyrostlo CRP na 24. Údajně prodělala virózu ke které se jí přidaly nějaké bakterie ~Rv a prý dost často se teď lidi k virózám osypávají ~Rv Já sama jsem měla následkem virózy týden alergii na chlad ~:(
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 108  [Dalších 8 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.