| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Problémy s nehty

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 680  [Dalších 640 >>]
Pedrosaa 72553
22.10.2015 22:14:22
Zažila jsem a ta bolest kdy se umrtvuje je strašná:( řezání jsem necítila, domů jsem jela s palcem zafáčovaným, že jsem se nemohla obout do kozaček:( Když to přišlo k sobě, bolelo to jako prase:(

Evžíček 52045
22.10.2015 21:34:49
Moje pedikérka dělá i rovnátka na nehty, drbaly jsme o tom, ukazovala mi i fotky svých klientů ( nehtů) před a po a nádhera....má 3 druhyrovnátek, fakt zajímavé
wandaa 19129
22.10.2015 21:20:16
Pavlo díky. Obávám se, že syn to má ve stádiu, kdy už je na rovnátka pozdě.
Paulis 44845
22.10.2015 21:03:00
Nevím jak to vypadá u tvého synka, ale na zarostlé nehty dávám rovnátka. Nosí se to půl roku až rok. Takže si najdi ve svém okolí pedikérku která se tímto zabývá. Stržení nehtu bývá mnohdy zbytečné. Už jsem takhle zachránila hodně lidem nehty, 2 z toho už byli objednáni na chirurgický zákrok.
maargitt & dráčátka 67638
22.10.2015 20:56:43
já tedqa za sebe musím říct, že to už pak bolelo tak děsně, že jsem chirurgické řešení brala jako spásu. I když to pak nebylo růžový, než se to zahojilo, bylo to stále lepší než předtím, pak jsem to koupala v hypermanganu apod, celkem se to hojilo dobře.
wandaa 19129
22.10.2015 20:52:26
Koliesko: pod růžek nehtu jsme dávali kousek gázy namočený do Betadinu.
Jinak díky všem za reakce, jsem trochu zděšená. Jsme objednaní až na příští týden, tak mám ještě o čem přemýšlet ~:(
Chloé 102783
22.10.2015 20:46:16
Mame to v rodine, strzenej mel od dr bratr a roste mu zdeformovany. Ja si to striham sama, nuzkama tu zarustajici stranu. Nastesti jsem to nikdy nenechala zarust tak moc, bych to samodomo nezvladla. Jak uz ty nehty znasilnuju x let, tak si asi evolucne rekly, ze to nema cenu, a uz to tolik nezarusta.
maargitt & dráčátka 67638
22.10.2015 20:41:18
wando, ano, mě odtřihli jen okraj. Nijak extra jsem to tehdy neřešila, dělali mi to ve vinohradksé nemocnici, kde bych si chirurgii rozhodně nevybrala.
Citronove koliesko 7937
22.10.2015 20:40:06
A ako ste podkladali? Mne totiz lepenie nepomohlo ale podlozenie pruzkom gazy namocenym do alkoholu ano. Treba ho len posuvanim zo strany na stranu vsunut medzi spic nechtu a kozu. Pravidelne 2x denne menit a podkladat poriadne hlboko. Na internete najdes aj podrobne navody. Nie je to prijemne ale pomohlo. Pekne to za tyzden prerastlo a uz stacilo len spravne strihat.
marimanta 50259
22.10.2015 20:40:00
Tohle jsem řešila jako -náctiletá asi před dvanácti (možná i více) lety, na obou nohou. Na jedné chirurgii mi to taky stále podkládali a všelijak obstřihovali...a vždy to pomohlo na chvilku a pak jsem tam byla znova. Nakonec jsem šla jinam, kde mi vyřízli celý pásek nehtu (jako shora až do lůžka) tam, kde dělal potíže. Bolelo to jako blázen, u jedné nohy mi i špatně píchli umrtvení, takže jsem cítila všechno. Na druhou stranu jsem s tím do té doby měla takové trable, že mi to snad ani nevadilo. Už si ale nepamatuju, kam to píchali. Nicméně přežít to rozhodně šlo. Bylo to v zimě nebo na podzim, nějakou dobu jsem nosila na jedné noze sandál, protože jsem měla palec jak bambuli. Ale od té doby o ničem nevím, na boku už mi ani jedné noze ten nehet neroste - je prostě o několik milimetrů užší, ale je to vidět jen při pohledu opravdu zblízka. Takže u mě to bylo rozhodně nejlepší řešení.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 680  [Dalších 640 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.