Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
jentak | (IP adresa: 109.81.196.161) |
• |
6.8.2014 9:23:22
Já bych ani za nic nešla už do paneláku - to je pro mne noční můra. A do baráku bych šla znovu - klidně.
|
jentak | (IP adresa: 109.81.196.161) |
• |
6.8.2014 9:22:21
Nechce. Jinak u nás doma je to tak, že já nastuduje teorii, manžel se zeptá těch, co to už dělali, pak se sedneme, každý si řekneme to svoje a na ty zkušenosti jiných se přidá ta odborná teorie. Probereme postup a pak se jede.
Jinak manžel dělá ty hrubší věci a já tomu dám duši - doplňujeme se. Mladší syn je zatím na tu duši a starší syn teď pracuje s manželem. Dcera je taktéž spíš na ty technický věci, to ona zvládá a baví jí to - její přítel je nanic /v tomto ohledu/, je ničemný a ještě lempl - je tak naučený, důležitý je, aby to bylo, jak to je, důležitý není. Když jsme s manželem viděli, jak vymaloval, tak o manžela se pokoušely mrákoty. On nemá smysl pro detail - dceřin přítel. Já bych ho donutila to předělat, dcera pro klid nechce, ale její věci, denně se kouká na tu výmalbu a "užívá" si to. |
radka | (IP adresa: 195.113.110.99) |
• |
6.8.2014 6:36:45
haha, jak u nás
proto vím, že pro nás stavět je nereálné, přišla bych o nervy nebo bych se rozvedla ideální byt v cihláku, sem tam nějaká polička, maluju si sama (to mě baví), elektriku zvládne muž |
Kudla2 | 58452 |
5.8.2014 23:02:18
Arsi,
Chapu spravne, ze bys do baráku uz podruhy nesla? |
arsiela, | 59672 |
5.8.2014 19:28:36
Chápu,já mám obavu,že mě ta barabizna sežere zaživa. tak postavit barák,jak to zvládnul můj drahej dědeček,to chce fakt fištrona.To by malej blbec nedokázal.A to můžu bejt ráda,že tu nemáme zemětřesení,to by nám to slítlo na halvu sakumprásk.a narozdíl od tebe mám manžela co tu maká jak šílenej.
|
arsiela, | 59672 |
5.8.2014 19:20:17
Tut strašně moc díky za to co si te´d napsala, mám uplně stejné pocity.Momentálně barák proklínám,brečím vzteky.Akorát že prodat to nemůžu.Ach jo jedno debilní životní rozhodnutí.
|
withep | 93862 |
5.8.2014 18:24:25
Jistěže. On dělal sám (s tátou) cca 90% prací, pár věcí si necháváme udělat z odborných a/nebo časových důvodů. Když potřebuje poradit, tak se asi zeptá někoho známého nebo si najde nějakou diskusi, třeba si něco i nafotí a zeptá se na to. Ale že by u nás někdy byl nějaký řemeslník něco okouknout kvůli konzultaci, to ne (ne že by to nebylo k ničemu dobré, ale tak nějak jsme se bez toho zatím dokázali obejít).
|
TiNiWiNi | 109646 |
5.8.2014 17:57:22
A to bylo také naše poslední malování...
|
zerat | 18305 |
5.8.2014 17:39:24
Whitep ale jsou opravdu věci, které na netu nepobereš a "potřebuješ" radu profíka, který ty schody dělá a ví, proč se má udělat předsazení... jo tak ono by to třeba fungovalo i bez přesazení, ale opadával by časem obklad... proto si myslím, že není nad to, poptat se má-li člověk koho
|
zerat | 18305 |
5.8.2014 17:35:38
Alraune, znám dost chlapů, kteří neumějí právě zapojit ani ten lustr, vyměnit vypínač... a jinak jasně, že život na RD nemusí být základ, ale když je dítě vnímavé a má tátu či dědu, který to umí, tak toho spoustu odkouká ... a nebo když ho to baví, tak se to naučí tak, že se poptá - manžel v osmnácti třeba podřezával stěnu u sebe v pokojíčku kvůli vlhkosti... jeho otčím neudělá doma nic, tak jednal on... zkrátka když se chce a člověk nemá úplně levé ruce, tak to jde.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.