| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Citlivé děti

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 4191  [Dalších 4091 >>]
Buchli 121873
17.11.2017 9:13:34
Kat, spíš jsou lidi různí už od malička. Některý děti to fakt nevnímaly, jiný to prožívaly hodně.
Buchli 121873
17.11.2017 9:12:56
Na toho Brežněva jsme se taky museli dívat ve školní družině, myslím, že to bylo v první třídě. Matně si vybavuju, že jim snad spadl.
Kat 121378
17.11.2017 9:12:47
Holky, teda ja mela asi detstvi v jinem svete ci co. Pohrby vubec nepamatuju, branna cviceni jsme milovali, byla to zabava a sranda. Nejaka ta VRSR kolem sla, ale tak nejak letmo. Pohoda.
Kat 121378
17.11.2017 9:10:07
Sedmi, a jak to jako chces zaridit? Kdyz mama pada na drzku, ma kolem sebe mnoho nejblizsich, kteri potrebuji pomoc a ona ma nahodit usmev c.1 a hrat doma divadlo? To by musela byt psychopat! Fuj. Doma je doma. A rodice jsou normalni lidi s emocema. Nemaji je kydat na deti, ale deti nejsou debilove, aby pred nima mama hrala divadli. Ani to nejde.
Kat 121378
17.11.2017 9:04:36
Kulicko, osobne bych necekala na "az". A hledala a objednala. Ono to muze trvat x mesicu. A jinak takova osemetna vec: psala jsi, ze se snazis deti hodne chranit atd. To je jasny. Jen treba vim, ze u nekterych deti v urcite fazi smutna uz to prohlubuje to machani se v te bolesti. Ze nekdy je lepsi dat stopku. A neboj, zvladnete to.
77kraska 132593
17.11.2017 8:54:11
Val, rikalo se, ze nejoblibenejsi serial je "Pohrby v Kremlu"

jen jsem chtela napsat, ze nejen v dnesni dobe ma clovek spatnou naladu z toho, co se deje ve svete...driv to bylo totez - a jeste ta bezvychodnost
Lassiesevrací 134328
17.11.2017 8:50:18
Ano, tyhle druhy "terapií" pomáhají. Muzikoterapii, arteterapie.
Syn chodí moc rád do ZUŠ a učí se sám na klavír.
U psychoterapeutky jsme byli jednou, syn ani pořádně neví, že to byla psychoterapeutka.... Malovali a povídali si. Ptá se, kdy tam půjde zas, tak jsem jí napsala, jestli můžeme ještě zajít, protože to je velká vyjímka, že s někým dospělým takhle mluvil. On ani se svým lékařem, kterého zná tři roky a který toho s ním prožil hodně, neprohodí víc, než pár slov.
Valkýra 10956
17.11.2017 8:45:53
My jsme se na ty pohřby museli dívat ve škole povinně, nahnali nás jak ovce místností, kde byla televize, učitelka na občanku opravdu upřímně plakala (u Brežněva) a my z toho měli srandu. Ale jak psala Libik, měli jsme pocit, že se nemůžeme veřejně smát ničemu, že by byl průšvih.
Pak přece koloval ten vtip - nejoblíbenější TV pořad roku - pohřby sovětských prezidentů :-)
77kraska 132593
17.11.2017 8:37:51
libik, ty pohrby byly sileny, v zivote na to nezapomenu....v radiu a TV nic veseleho, porad jen smutna hudba, ty pohrby davali snad v primem prenosu v celem soc. tabore

a kdyz prijel Gorbacov do Prahy, nekdy na jare 1987, pokud si dobre pamatuju, tak jsem sla na Prikopy, ze ho chci taky vitat...no, k nemu se nedalo vubec dostat, kolem nej byl kordon goril, ale v nekolika vrstvach, ani jsem ho nezahledla, byl nekde uprostred, proste kolem nej kruh chlapu v kabatech, ale treba 50 chlapu celkem a kazdeho divaka odtlacili....ten kruh prosel kolem mne a ja byla zklamana, ze jsem ho vubec nevidela
margotka78 alias shit-roller 108560
17.11.2017 8:33:45
Když umřel Brežněv, tak mi byly 4 roky. Dívali jsme se s učitelkou na televizi. Vůbec jsem nechápala proč se na to díváme a co se děje. Nebo to byl někdo jinej a byla jsem starší? To už nevím, ale byl to fakt divnej výjev...~d~
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 4191  [Dalších 4091 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.