| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Veterináři

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 224  [Dalších 164 >>]
Grainne 67561
28.4.2015 8:18:54
Kudlo, ja tu neumim zkopirovat ten odkaz, priznavam, ze se mi nechce k velkemu PC, protoze jsem si odtahla ranni kavu do postele a pejsci se pridali, sladce spi a neskodi.
No po pravde chrapou, jak drevorubci.
Grainne 67561
28.4.2015 8:16:40
Jitys, no to je jeden z jejich umirnenych kousku. Taky umi podmet, nastesti ma asi 6 kilo, takze to ustojime, umi vyskocit a zavesit se na snure na pradlo, precizne odparat vsechny knoflicky u cichy, nuztickama bych to lip nezvladla, spadnout ze skrine nekomu na hlavu a prinest jezka se snuskou blech.

Pak samozrejme ovlada vsechny obycejne psi kusy, jako vykuchat plysaka, statecne stekat na kocky, stahnout vsechny prehozy a deky. Manzel by ji chtel cvicit....to jsem mu zakazala a obcasne materialni skody za tu zabavu stoji.
Kudla2 58452
28.4.2015 7:58:10
Grainne,

asi takhle?

http://wanna-joke.com/before-and-after-6/
Jitys 125882
28.4.2015 7:54:19
Grainne jsem si představila toho vašeho psa ve vzduchu a poprskala jsem si monitor ~:-D
Kalamity YANKA 95278
28.4.2015 7:47:06
Je to fajn~R^
)Mým známým jednou kočka slítla z 6. patra paneláku.... přežila. dva dny se schovávala vyděšená za výtahem...hledali ji volali... nic... když už se začali smiřovat s tím, že se odtáhla a někde umřela ve křoví, šla teta vytírat suterén a koho tam neobjevila.....~s~
Měla děsnou radost. Kočka bla v šoku, asi týden nevydala ani hlásku, ale oklepala se a dodneška je fit. Jen už na balkon leze opatrněji a k zábradlí se nějak moc nepřibližuje~6~~t~
AŤ je brzo fit~;((
Grainne 67561
28.4.2015 7:46:49
Se zviraty je to stejne, jako s lidmi, nektera jsou sikovna vic, nektera min, jina jsou akcni a dalsi maji nejradeji svuj polstar na pohovce.
Nekdy se to da odhadnout diky plemennemu puvodu, ale obcas se vyskytne vymykajici se jedinec.

Nase fenka ovlada kung fu, vyskoci do vysky a kopne zadnima nohama, ovsem dolu po schodech se necha odnest.
Kocky chodi po uzke hrane palandy uplne bezpecne, ale byly schopne ve spanku spadnout ze stare televize. Na tech novych uzkych uz se nastesti neubydluji, beztoho to bylo trochu otravne sledovat napinavy film, kdy akce byla narusovana kyvajicim se kocicim ocasem.
withep 93862
28.4.2015 5:52:48
To mě napadlo, že bytová kočka může být "míň šikovná", nemá od mala tak dokonalý motorický tréning jako venkvní kočka. Jako když přeopatrná matka nepouští batole na prolézačky, že by mohlo spadnout, pořád se jí zdá dost malé... a pak jednou, kdy už konečně "je dost velké" (nebo když je mimo dozor matky) tam vyleze a spadne.

Jasně že u té kočky hrála říje dost podstatnou roli, ale řekla bych, že venkovní kočky až takhle neblbnou (ani nemusí, prostě zdrhnou).
jentak (IP adresa: 109.80.115.223)
  • 
27.4.2015 23:34:43
kamarádčina kočka spadla z balkonu ze třetího patra. Já si do té doby myslela, že kočka jen tak nespade, že to nějak umí a ví, co dělat, aby nespadla.
Jinak její kočka je kočka domácí - ven nechodí.
Tereza33 120401
27.4.2015 22:58:54
poslala bys mi maila, kde jste skončili u veta?

Jinak by mne nenapadlo, že kočka může spadnout a když jsem virtuosku (nebo vídám) naši, jak lítá po plotě - na dřevěném.. tak jen zírám. Z balkonu jsem ji vyháněla.

MMCH.. víte, že kočky mohou taky nahoře na plotu mít sex? Včera jsem si nemohla nevšimnout, dělaly randál. No, koukala jsem chvilku, pak se zastyděla... mne ale spíš zaujalo, jak se na tom plotu u toho udrží :-D

p.s. mám po práci :-D tak můžu chvilku žvanit, že?
Katka a 2 výrostci 141251
27.4.2015 22:44:29
Mimochodem skvely nick ~g~
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 224  [Dalších 164 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.