Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| nordica | 81215 |
|
27.4.2015 22:02:34
Len, to je teda taky zážitek, ale maličká hlavička = snadnější otřes mozku. Naštěstí máme "střední" plemeno - kokry a ti teda vydrží nepoměrně víc. Zatím nejhorší zážitky byly s tou poslední - po návratu z práce jsem našla doma kašlající a škytající pejsinu, propašovala si tajně domů do pelechu malé dřívko (u nás nejedou hračky, ale polínka a dřívka), které se jí vzpříčilo v krku. Tak rychle jsem na veterinu ještě nejela, s kašlajícím a dávícím se psem na zadním sedadle. Podle veta jsme prý nebyly ani první, ani poslední ! O tom, že ta prostřední občas vráží do nábytku a kutálí se po balkonu nebo po schodech už ani nepíšu, tam je to ale stářím. No, a ten náš "prvorozený" pes si tuhle tak usilovně stlal jeich psí gauč, že se totálně zamotal do deky, 2x kolem hlavy a ještě kolem těla a lehce propadl panice. Nakonec mi tady poskakovala kostkovaná deka
Ale bez smečky by byla doma nuda. |
| nordica | 81215 |
|
27.4.2015 21:53:44
Faidro, my se vždy potkáme v diskuzi o zvířatech
Myslela jsem si, že dvě naše kokřice jsou magorky, že jim není rovno, ale kam se hrabeme na Tvé historky s beauceronkou. To by se snad ani vymyslet nedalo. Přeji pevné nervy při dalších zážitcích s Katlou. |
| nordica | 81215 |
|
27.4.2015 21:50:09
Tylity, dobrý veterinářje je pro kočkomily i psomily nad zlato. My chodili do ordinace celý podzim v tandemu a nebýt náš vet vynikající diagnostik, tak nevím.
|
| calvin | 128401 |
|
|
27.4.2015 21:36:53
Super
![]() ![]() ![]() |
| Delete | 8214 |
|
|
27.4.2015 21:07:03
Tuto teorii potvrzuju.
Když bylo naší trpasličí pudlici asi 6 měsíců, nezvládla svou vítací radost a skočila z garáže přímo na betonový dvůr (na garáži je terasa). Zachránily ji tehdy asi štěněčí chlupy, byly jak chmýří... |
| Len | 108740 |
|
|
27.4.2015 21:00:31
Nordico, moje svagrova veterinarka rika, ze mnohem horsi nez kocky jsou mali psi, trpaslici plemena. Jako Kambala tu proslavila vetu:"Rozvadejte se, budou kabelky", tak to same muze rict svagrova o malych psech
Ted, kdyz jsem byla v CR, tam mela na hospitalizaci maleho yorkshira, ktery narazil hlavou do gauce a mel z toho otok mozku, par dni byl v komatu, leceni dlouhe. A to je porad neco. Kocky jsou zase mnohem vic citlive na otravy, nam malem kocici osazenstvo zabil Frontline. |
| Veverka. | 132739 |
|
|
27.4.2015 20:51:15
Nejúžasnější je ten náš... to je fakt poklad.
a číče hodně zdraví! ![]() |
| Faidra Lannister | 133281 |
|
|
27.4.2015 20:48:10
No, kam se na beauceroní dorostenku hrabe všech našich šest koček dohromady - minule Katla vypadla z okna (v přízemí) a parapet pro jistotu rovnou urvala
![]() |
| Tylity | 114268 |
|
|
27.4.2015 20:47:47
Nordica
Psy jsem měla jako dospělá postupně 2, první holka tu byla 13 let a druhá tu je stále, ale je teď u syna, ten má psy dva - ale mají baráček a zahrádku.. v bytovce to byl problém - možná, až jednou budu v důchodu.. kočka to přeci jen líp snáší, než dorazíme z práce.. :) Musí být zdravá, my tu nad ní seděli jak apoštolové.. když jsem dnes viděla ty snímky, jak to má sešroubované - holky, ten doktor je tedy machr.. všechna čest.. má stránky na fb.. ještě jsem je neviděla - manžel je našel.. |
| Pam-pela | 97353 |
|
27.4.2015 20:39:38
Kočky mají 9 životů, bude to dobré
, uvidíš...ony když mrouskají, snad mají zatemněný mozek nebo co ...no, jako někteří lidi, že jo?No, teď už bych asi nad koťátky nepřemýšlela, asi by to pro ni byla velká zátěž, ale hlavně, že to dobře dopadlo . |
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.