| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Vyprávěj

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 611  [Dalších 501 >>]
překvapená 20.9. 128518
26.5.2013 19:22:39
V seriálu zaznělo, že někdy počátkem tisíciletí začaly diskuse o přirozeném porodu, což časově sedí a také to, že většině lidí to připadá druhotný a to je pravda dodnes~;)

Já jsem LP 2004 nečekaně otěhotněla, do gůglu jsem zadala "výpočet termínu porodu" a hodilo mě to sem. A tady to frčelo ve velkým (porod doma, šátky, atd), vypadly mě voči.
Pak jsem prošla asi čtyřletým zapáleným lavírováním mezi oběma hraničními póly a dneska po odeznění hormonů, mě to zas nějak nebere. Chci tím říct, že pokud je vyprávěno z mužskýho pohledu, nepokládám celkový vyznění za zavádějící, naopak myslím, že časově a zájmově to sedí.

Já myslím, že seriál šokujícím způsobem drhne na maskérech, ale je silný v civilním a uvěřitelném výrazu. Jestliže partneři při odjezdu z porodnice žertujou o hrázi, je to daleko víc ze života, než nějaké dlouhé dojaté pohledy z očí do očí.
Manka+Cipísek 100730
26.5.2013 19:11:38
Taky mi to nesedí.
A k tomu porodu:
Podle mě je to vyobrazený věrně. Umím si představit, jak je žena šťastná, oblbnutá hormonama, začne plánovat kdeco, na porod se těší, ale jak se den D začne blížit, tak se začne bát a nakonec z toho vycouvá. Proč ne? A když si vybavím postavu Lucie, jakou povahu tam hraje, že je to typická (jak to jenom říct) holka z města, manekýna, co snila o karieře modelky, tak mi k její postavě porod doma prostě nejde. Scénáristům se toho hodně nepovedlo, ale o tomhle si myslím, že udělali dobře, že postavu Lucky rodit doma nenechali. Že se z arogantní rozmazlené dcerušky prachatého papínka stane celkem milá holka, to beru, lidi se časem mění, mění priority. Ale kdyby rozmazlenou dcerušku nechali dojít až domácímu porodu a udělali z ní "profesionální zasloužilou matku" co se úplně oddá mateřství, to by bylo dost vykonstruované a nevěrohodné.
Lei 37503
26.5.2013 19:06:39
Jo, Jarda tak dopadnout mohl a tak nějak je to takové zadostiučinění pro Karla v rámci děje, řekněme...ale prostě zase ta rychlovka, navlíknou mu tepláky se čtyřmi pruhy a najednou, slovy Lucie, vypadá "jako bezdomovec" ~a~ - vždyť vypadal úplně stejně jak předtím...to jako rozprodal svoje kalhoty, aby měl na splácení dluhů, či co?

Vůbec ta Lucie...jeden díl nemůže s Honzou bydlet, jak má obavy ze (staro)nového vztahu, ve druhém protáčí očima nad Matějem, který se, no představte si tu drzost, dovolil netvářit nadšeně nad nabídkou přestěhovat se do Lucčiny garsonky. No jo, no, to by člověk mohl kafrat donekonečna...ale stejně se na ten devatenáctý zas podívám, až vybyde čas ~:-D.

Jo a ta blesková renovace zatopeného bytu a vůbec celého činžáku...už mlčím ~:-D.
Lei 37503
26.5.2013 18:58:31
Jo, přesně, to jsem zapomněla napsat...ta její superusedlá neforemná saka...nevím, no, to nějak tvůrcům uteklo...
Okolík 129526
26.5.2013 18:55:51
jo, to taky - z rozmazlenýho a sobeckýho fracka je najednou milá mamina~d~
Jahala. 89330
26.5.2013 18:52:31
Jo je úplně jiná i jinak vysoká dost běs
Persepolis 107413
26.5.2013 18:44:27
Kdo mi ještě v seriálu nesedí je přobsazení postavy Lucie.
Oni vybrali typově tak rozdílnou herečku, že se jí změnila nejen tvář, ale i povaha a vůbec celková osobnost.
kreditka 85904
26.5.2013 18:25:35
NO tak je pravda že Hanzlík na 17 nevypadal, ale znám též několik týpků kterým je do 25 let a člověk by jim hádal pomalu 50 ~t~
adelaide k. 20327
26.5.2013 18:21:43
Mě taky :-D
adelaide k. 20327
26.5.2013 18:21:23
Já jsem si spíš klepala na hlavu, na těhoteství v roce 2004 si pamatuju dost přesně a tohle bylo mimo realitu.

O prezentaci přirozeného porodu a porodu doma jsem neměla iluze už jak tam vytáhli ten šátek ~a~ o důvodu rozhodnutí nerodit doma nemá ani smysl mluvit...

To není žádná umělecká zkratka, je to prostě od poslední série slátanian na entou ~:( A tak jsem ten seriál měla ráda.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 611  [Dalších 501 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.