Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Suza + dvě princezny | 91095 |
26.5.2013 17:43:32
U závěrečného vtípku v autě se mi jen chtělo říct, že kdyby masírovali, třeba by si do auta sedla bez problémů.
High Five, napadlo mě to samé |
Marsela+2 | 5307 |
26.5.2013 17:36:15
Já to tento týden viděla poprvé a vůbec jsem se neorientovala, kdo je dítě-rodič-prarodič. Naštěstí jsem měla vedle sebe věrného sledovače Vyprávěj, který mi to objasňoval
|
Okolík | 129526 |
26.5.2013 16:59:02
mě nejvíce fascinovalo, že v tom módním butiku Eva sama chodila oblečená jako strašidlo, snad ani jendou jsem ji neviděla v pěkném oblečení. To nosila pouze dokud žila s Francem u Scarletky
|
Lei | 37503 |
26.5.2013 16:57:34
To mají naši taky, obojí, co píšeš .
Mě irituje rodina Dvořáků mladších, koukám taky spíš z takové hloupé zvědavosti, kam to ještě zajde...Eva, která nejdřív instaluje záchodky a strašně ráda šije, pak má butik, kde se kromě otevíračky, kde je vše úžasné a zajímavé, neobjeví nic z její tvorby, že bychom ji viděli doma do nocí sehnutou nad strojem taky nehrozilo, zboží je najednou nudné a drahé...tak butik končí...pak se strašně zamiluje do účetnictví a najde se v něm...načež tedy zakotví u Karla... Pak jsou úžasné ty dvouvětné hádky představitelů. Jak scénář potřebuje, tak se pohádají k naprostému nepochopení, aniž by si cokoliv vysvětlili, odchází z místností s nasupeným výrazem...takhle bych se doma nedohodla ani na osolení polívky . |
Okolík | 129526 |
26.5.2013 16:51:12
- vstup do kSČ v 80.letech, kdy mu šlo jen o kariéru, v té době se za nečlenství k lopatě opravdu neposílalo - možná v případě, že někdo naopak z KSČ ostentativně vystoupil, jinak spíše ne....
- ze strany France neustále přijímané milodary (bydlení, apod...) - nevěra manželce, dlouhodobý vztah s Kamilou a zároveň Evě v té době škodil a bránil jí v jejím vztahu k nenáviděnému Francovi - nulová podpora milence Kamile v době jejího těhotenství a potratu, její následné opuštění bez vysvětlení - nesmyslná hádka na život a na smrt s nejlepším kamarádem a švagrem Tondou - podpora mladšího syna v záškoláctví a sprejerství - (ne)podpora Evy v době její nemoci - to jak říkal jejím přátelům ať za ní nechodí,.... na druhou stranu zavolal její mamince, tady spíš nevěděl co má dělat, než že by se choval úplně blbě. - facka Francovi na svatbě syna za prohřešky dávno promlčené a dokonce potrestané I když mám pro vše výše uvedené pochopení, tak tohle podle mě nedělá člověk, který má neustále opakované "dvořákovské zásady", jehož otcem je Josef (pravda, také s mimomanželským vztahem) a babičkou antikomustka "babi Běta". Z tohoto hlediska ho považuju za bezcharakterního. |
High Five | 120540 |
26.5.2013 16:34:20
No vidíš, to mě nějak minulo
Mně to ale stejně přišlo hrozně přitažené za vlasy. Myslím, že domácí porod sebou nese spoustu věcí, které musí žena rodící doma narozdíl od té porodnicové zařídit, připravit... a přišlo strašně směšné, že si ho rozmyslela jen kvůli tomu, aby jí manžel nesahal na pipku Takže tahle postava se stejně na porod doma nehodila, případně tomu scénáristi vůbec nerozumněli. Ale celkově to bylo vedené v duchu, že každá žena, která se snaží přemýšlet o průběhu porodu je fanatička a že správná žena přeci nechá všechno na lékařích. U závěrečného vtípku v autě se mi jen chtělo říct, že kdyby masírovali, třeba by si do auta sedla bez problémů |
Karkulína | 99978 |
26.5.2013 15:55:18
Já ten seriál i přes některé jeho mouchy prostě miluju. je to můj páteční rituál. Až dojede poslední díl, začnu si ho pouštět zase od začátku . Ale v minulém díle mi přišlo těhotenství Lucky fakt urychlené. Během jednoho dílu otěhotněla i porodila, kdyby se neřešila ta dula, tak vlastně jen tak mimochodem, větší prostor byl věnovám babi Janě a té její kreditce - to jsem moc nepochopila...
|
Jahala. | 89330 |
26.5.2013 15:20:28
No není, ale bavíme se snad o tom seriálu a tam by Honza spíš ocenil tu lopatu než vstup do KSČ
|
...j.a.s... | 81911 |
26.5.2013 15:15:41
Což neznamená, že by ti za to tvé dítě bylo automaticky vděčné, že ho posíláš nevstupem do KSČ k lopatě.
|
Jahala. | 89330 |
26.5.2013 15:14:47
Pomáhám průměrně, ale taky o sobě netvrdím, že jsem extra charakter
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.