| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Vyprávěj

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 611  [Dalších 491 >>]
Suza + dvě princezny 91095
26.5.2013 17:43:32
U závěrečného vtípku v autě se mi jen chtělo říct, že kdyby masírovali, třeba by si do auta sedla bez problémů.

High Five,
napadlo mě to samé :-)
Marsela+2 5307
26.5.2013 17:36:15
Já to tento týden viděla poprvé a vůbec jsem se neorientovala, kdo je dítě-rodič-prarodič. Naštěstí jsem měla vedle sebe věrného sledovače Vyprávěj, který mi to objasňoval ~;)
Okolík 129526
26.5.2013 16:59:02
mě nejvíce fascinovalo, že v tom módním butiku Eva sama chodila oblečená jako strašidlo, snad ani jendou jsem ji neviděla v pěkném oblečení. To nosila pouze dokud žila s Francem u Scarletky~d~
Lei 37503
26.5.2013 16:57:34
To mají naši taky, obojí, co píšeš ~:-D.

Mě irituje rodina Dvořáků mladších, koukám taky spíš z takové hloupé zvědavosti, kam to ještě zajde...Eva, která nejdřív instaluje záchodky a strašně ráda šije, pak má butik, kde se kromě otevíračky, kde je vše úžasné a zajímavé, neobjeví nic z její tvorby, že bychom ji viděli doma do nocí sehnutou nad strojem taky nehrozilo, zboží je najednou nudné a drahé...tak butik končí...pak se strašně zamiluje do účetnictví a najde se v něm...načež tedy zakotví u Karla...

Pak jsou úžasné ty dvouvětné hádky představitelů. Jak scénář potřebuje, tak se pohádají k naprostému nepochopení, aniž by si cokoliv vysvětlili, odchází z místností s nasupeným výrazem...takhle bych se doma nedohodla ani na osolení polívky ~d~.
Okolík 129526
26.5.2013 16:51:12
- vstup do kSČ v 80.letech, kdy mu šlo jen o kariéru, v té době se za nečlenství k lopatě opravdu neposílalo - možná v případě, že někdo naopak z KSČ ostentativně vystoupil, jinak spíše ne....
- ze strany France neustále přijímané milodary (bydlení, apod...)
- nevěra manželce, dlouhodobý vztah s Kamilou a zároveň Evě v té době škodil a bránil jí v jejím vztahu k nenáviděnému Francovi
- nulová podpora milence Kamile v době jejího těhotenství a potratu, její následné opuštění bez vysvětlení
- nesmyslná hádka na život a na smrt s nejlepším kamarádem a švagrem Tondou
- podpora mladšího syna v záškoláctví a sprejerství
- (ne)podpora Evy v době její nemoci - to jak říkal jejím přátelům ať za ní nechodí,.... na druhou stranu zavolal její mamince, tady spíš nevěděl co má dělat, než že by se choval úplně blbě.
- facka Francovi na svatbě syna za prohřešky dávno promlčené a dokonce potrestané~d~

I když mám pro vše výše uvedené pochopení, tak tohle podle mě nedělá člověk, který má neustále opakované "dvořákovské zásady", jehož otcem je Josef (pravda, také s mimomanželským vztahem) a babičkou antikomustka "babi Běta". Z tohoto hlediska ho považuju za bezcharakterního. ~d~
High Five 120540
26.5.2013 16:34:20
No vidíš, to mě nějak minulo :-)

Mně to ale stejně přišlo hrozně přitažené za vlasy. Myslím, že domácí porod sebou nese spoustu věcí, které musí žena rodící doma narozdíl od té porodnicové zařídit, připravit... a přišlo strašně směšné, že si ho rozmyslela jen kvůli tomu, aby jí manžel nesahal na pipku ~t~ Takže tahle postava se stejně na porod doma nehodila, případně tomu scénáristi vůbec nerozumněli.

Ale celkově to bylo vedené v duchu, že každá žena, která se snaží přemýšlet o průběhu porodu je fanatička a že správná žena přeci nechá všechno na lékařích. U závěrečného vtípku v autě se mi jen chtělo říct, že kdyby masírovali, třeba by si do auta sedla bez problémů ~j~
Karkulína 99978
26.5.2013 15:55:18
Já ten seriál i přes některé jeho mouchy prostě miluju. je to můj páteční rituál. Až dojede poslední díl, začnu si ho pouštět zase od začátku :-). Ale v minulém díle mi přišlo těhotenství Lucky fakt urychlené. Během jednoho dílu otěhotněla i porodila, kdyby se neřešila ta dula, tak vlastně jen tak mimochodem, větší prostor byl věnovám babi Janě a té její kreditce - to jsem moc nepochopila...
Jahala. 89330
26.5.2013 15:20:28
No není, ale bavíme se snad o tom seriálu a tam by Honza spíš ocenil tu lopatu než vstup do KSČ
...j.a.s... 81911
26.5.2013 15:15:41
Což neznamená, že by ti za to tvé dítě bylo automaticky vděčné, že ho posíláš nevstupem do KSČ k lopatě.
Jahala. 89330
26.5.2013 15:14:47
Pomáhám průměrně, ale taky o sobě netvrdím, že jsem extra charakter
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 611  [Dalších 491 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.