Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Epepe | 89236 |
23.3.2013 12:18:15
Vadí mi ta změna protagonistů Lucky a Honzy.
|
Jája | (IP adresa: 89.177.4.106) |
• |
23.3.2013 12:10:04
Ano, baví.
Je to jediný seriál za posledních cca 15 let co sleduji. |
Nana | (IP adresa: 217.195.174.11) |
• |
23.3.2013 11:59:07
Přesně, třeba mě zaujalo jak málo se zmínili o negativním dopadu obrovské Havlovy amnestie. Já jsem si všimla jedné věty formou komentáře ve smyslu, že byla zmatená doba, že se těžko zjišťovalo, kdo byl a nebyl politický vězeň. Taky jsem tam neviděla nikoho koho by nějak ovlivnilo mnohanásobné zdražení potravin v devadesátých letech a že takových lidí v reálu bylo... prostě jsou všichni šťastní a schopní podnikatelé... myslím, že je to podobná demagogie jako všichni šťastní a uvědomělí svazáci/komunisté v angažovaných filmech. Tedy s vyjímkou Ivety, abych nebyla nespravedlivá.
|
Nella+2 | 28691 |
23.3.2013 11:43:06
Taky čekám kdy se vezmou.Honza to jednou jako dítě říkal, že ještě tehdy nevěděl že se drží za ruku se s vou budoucí ženou. Jenže možná už na to scenaristi zapoměli Výměna tech 2 mě přímo se.., jsou hrozní, hlavně Lucie je uplně jinej typ než předtím. je to už dost o ničem.
|
neznámá | 91073 |
23.3.2013 9:42:00
Nedá se říct, že by mě bavil, ale těším se na něj. Beru ho jako ukončení pracovního týdne. Nalijeme si víno a lehneme k televizi, probereme co dělat o víkendu a nebo nějaké události v seriálu, které si vybavujem. Beru ho jako mezerník mezi pracovní a nepracovní částí týdne.
|
neznámá | 91073 |
23.3.2013 9:37:03
Koukám asi jako ty ze setrvačnosti. Vyprávěj a Malou farmu sleduji už ze zvyku pravidelně.
Já zase pořád čekala až Tonda se Zuzkou emigrujou, protože mám pocit, že v prvním díle mluvili o jejich emigraci a návratu na svatbu Lucky a Honzíka. Ale třeba ještě emigrujou. |
Jana+3 princezny | 100218 |
23.3.2013 9:21:46
Mam uplne stejny pocit.
Je to jediny serial, na ktery se divam a zacina to dost neprijemne pripominat Ordinaci, ke ktere mam uprimny odpor. Vymena hercu je mi proti srsti a navic mam pocit, ze jim dochazeji penize, tak toci z 90% v interieru. |
Dee Dee+2 kluci | 91465 |
23.3.2013 9:04:12
Ono ani tý herečce není dvacet, jen ten její baby-face klame.
Ale jinak náš gympl nemohl sehnat učitele matiky a učil nás student druhého ročníku Mat-fyzu, bylo mu asi 21 až 22 let, nám 17 let. (Byl to záskok za mateřskou). Pamatuju ten první týden, když přišel, cca 180, černý džíny, flanelová kostkovaná košile, přišel do jídelny, předběhl všechny ve frotně a šel si pro jídlo. Spolužák-dvoumetrovej baskeťák-mu řekl: "Hele vole, nepředbíhej." On odpověděl: "hele vole, já můžu, jsem tvůj učitel matematiky" Byl skvělej a matika ho bavila. Ale byl to jen záskok |
Čertův švagr | 117986 |
23.3.2013 8:21:50
Jo, ještě mi je čím dál tím víc sympatická postava Ivety. Ze začátku jedna z nejprotivnějších, ted mi je sympatické její podnikání.
|
Čertův švagr | 117986 |
23.3.2013 7:55:44
leontýno, mám vemi podobný názor. Je to jeden z mála seriálů na který koukám. Víc se mi líbila předrevoluční doba, ale myslím, že je dobré si připomenout i pozdější dobu a umět se z toho poučit. Své mouchy v detailech samozřejmě má.
Z herců se mi líbí Vagnerová (ta mě zaujala už v expozituře), Freimanová, shodnem se na hrozné Kerestešové a změnou herců za Lucku a Honzu. na moc seriálnů nekoukám - koukala jsem na Zdivočelou zemi (je mi líto jak krítkou pamět mají lidi...) a dost nás bavila expozitura. Samozřejmě Četnické humoresky. Možná jsem na něco zapoměla. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.