| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Vyprávěj

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 611  [Dalších 321 >>]
Katka+Jáchymek 9/08 92127
23.3.2013 7:19:35
Neviděla jsem ani jednu epizodu a nevím, co by mě mohlo donutit zkouknout jakejkoliv českej seriál.. Ani u žehlení ( viz Vratné lahve ) :-))
a je to? 72327
23.3.2013 6:45:06
Mělo to skončit revolucí, takhle se to zbytečně prodlužuje.
Tereza33 120401
22.3.2013 23:28:19
kreditko, jinak - já na to nekoukám v TV, pouštím si seriály k práci na pozadí, takže mohu sloužit, mám zmáklý pomalu všechno, co v televizích jede, - zvuk. Poslouchám to jako vyprávění na pokračování.

Zjistila jsem, že mne to baví víc než rádio :-)

ale je fakt, že mi utečou detaily.
Tereza33 120401
22.3.2013 23:25:41
Mně to někdy děsně baví...

Já si pamatuju mobilní telefon za šílený peníze, co se nosilo sluchátko a taková krabice jako příruční zavazadlo :-))
ale rok asi dohromady nedám.

Kdo si vzpomene?
Persepolis 107413
22.3.2013 23:21:05
Mě ta poslední řada už taky tolik nebaví. Přijde mi to hrozně zrychlený. Jako kdyby to chtěli mít co nejrychleji za sebou. Ale dívám se na to pořád.
Lída + 4 129927
22.3.2013 23:11:38
Ale houby, za 45 litrů jsme kupovali komp o šest let dřív (tehdy dost dobrej)... pak to už vcelku šlo dolů.
Sam+3 kousky 13497
22.3.2013 23:09:40
Viděla jsem pár dílů, když to bylo ještě za komoušů a pak jeden z éry po revoluci a ten mě tak odradil, že jsem se už dál nedívala. Je to podobné, jako se Zdivočelou zemí - úžasnej seriál (od prvního dílu, až po ten díl, kde se zabil Cassidy),ale nejnovější řada propadák (pro mě)~Rv
Daniela už registrovaná 91266
22.3.2013 23:08:18
Jasně, v mnoha ohledech to pro začínající podnikatele bylo o mnoho snažší než dnes, s tím jedině souhlasím. Ten můj začal někdy v r. 1998 a říká, že už v té době už byly karty dávno rozdané a kdo si co neurval hned v prvních pěti letech PO, pozici už neměl tak silnou a vlastně ani moc příležitostí k tomu ji opravdu pevně ukotvit. Každopádně, pokud se vrátím k tématu - z té "zlaté" doby znám nejen lidi, kterým se TO povedlo, ale taky dost těch, kterých fakt skončili na dlažbě a v dalších potížích díky "tunelům" atp., to je právě to, co mě konkrétně na tomto seriálu docela mrzí, že neukazují vše, co ta doba opravdu přinesla a "vypichují" si z mého pohledu jen to příjemnější.
Petrajda 56186
22.3.2013 23:01:11
No, já nevím, ale má dojem, že v těch porevolučních letech fakt nebylo těžký najít práci a začít podnikat s ničím, z nuly - mám víc kamarádů, kteří to zvládli. Jako utopie mi to připadá teď, kdy o místa na úřadech se lidi perou a jsou jen pro známé, a je fakt těžký začít podnikat, protože konkurence je velká a proti zavedeným podnikům, popř. zahraniční konkurenci to jde fakt ztuha. Myslím, že v tomhle se situace prostě změnila. Taky si pamatuju, že třeba spolužádi hlásili hrdě "podnikatel", dneska to skoro zní jako nadávka. A třeba to budou časem ilustrovat, vývoj té CK tomu napovídá.

Jinak mi ale ten seriál nesedí delší dobu, ani ne tak proti těm reáliím, spíš že je to čím dál víc telenovela, ty zápletky, každý s každým. ale k žehlení furt OK. Hlavně že už tam není ta minulá unylá herečka Lucka - nafouklý puchejř, to jsem odcházela i od žehlení:-)

PJana 86863
22.3.2013 23:00:52
Učitelka matematiky je ale přece spolužačka ředitelky z gymplu. Takže jí není 20, ale cca 40.
Povodně v roce 1997 byly i v Orlických horách, resp. podhůří. Další blesková povodeň tam pak byla i v roce 1998.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 611  [Dalších 321 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.