| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Vyprávěj

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 611  [Dalších 311 >>]
stormer 99373
22.3.2013 22:54:37
Jasně, počítače v "té době" stály jenom 50.000 ~t~~t~~t~
Daniela už registrovaná 91266
22.3.2013 22:52:40
A...koukám, že uvažuješ podobně...diskuzi čtu až teď~t~ Vnímám to obdobně.
Daniela už registrovaná 91266
22.3.2013 22:51:19
Neba. Už vaří jen z vody a začíná to mít úroveň "Růžovek" a podobných instatních nesmyslů. Navíc mě fakt "baví", jak po revoluci všichni strašně úspěsně podnikají...třeba situace, kdy Eva ztrácí zaměstnání a okamžitě nachází "neuspokojivé" místo na úřadě, přičemž jej rázem mění za vlastní úspěšné podnikání v oblasti módy je fakt sci-fi. Tedy - nemusí být, ale tím, že některé aspekty a situace, ke kterým v tomto ohledu v té době též docházelo, scénáristé snad záměrně ignorují, ten seriál hodně zabíjí. Doba "předrevoluční" mi přišla více objektivní ve všech ohledech.
vokounek 83377
22.3.2013 22:48:27
Mne dnes odrovnala učitelka matematiky, který je cca 20 a její účes.
MÍŠA&FÍK 38466
22.3.2013 22:47:47
Neviděla jsem jediný díl Vyprávěj.......taky můžu plevelit ??? ~t~
leon-týna + 4 125736
22.3.2013 22:42:42
Koukám na to jen proto, že to baví naše nejstarší dítě (11 let)a občas mu tam můžu objasnit nějaký souvislosti v dějinách. I já si občas něco připomenu.
Nejvíc mi tam vadí asi ti herci, Kerestéšová - ta je strašně unylá, skoro neumí zahrát žádný emoce a spousta dalších.
Naopak líbí se mi Wagnerová (na to jak je mladá, tak zvládá i starší věk), Freimannová (naší babi je 85 let a má taky plno energie, takže tam mi to nepřijde divný) i Nosek se mi tam docela líbí.
A je fakt, že ta Veronika vypadá teď hodně mladě. A po změně účesu Kerestéšový mi připadalo, že ta má půjčenou paruku od Bočanový...
Zklamala mě i ta výměna herců Honzy a Lucky. Lucka byla předtím sebevědomá modelína a teď působí dojmem usedlé puťky.
No a scénář ten mi přijde ulítlej dost často, stejně tak jako rekvizity...
Ale to vše se dá ještě vydejchat a při nějaké té činnosti sledovat, narozdíl od seriálů komerčních TV, ty už bych nevydržela ani minutu snad~a~.
Lída + 4 129927
22.3.2013 22:31:39
No, já bych neřekla, že v tý době byly počítače nějak zvlášť drahý - to už ani náhodou ~t~ Pořídíš si to, co ti vydělává, ne? Prát můžeš klidně jinde, pokud pereš jen pro jednoho člověka.
kreditka 85904
22.3.2013 22:25:23
Mě na tom otravuje i ten americký sen - Eva si založí butik stylem na kamarádko tady máš volný prostory - zboží nakoupila nevím z čeho, po úřadech jako by nelítala, ale už kní chodí televizní hvězdy nakupovat. Karel si v minulém díle stěžuje že firma na tom není nejlépe - a buch najednou chtějí stavět dům a mezitím si jen tak zaletí na výlet do USA zatímco jejich Honzík si pomalu ve 35 letech pere doma, bydlí někde s nějakým kamarádem -na pračku asi nemá zatímco na pěkně drahým počítači dělá babičce webovky pro cestovku ~8~
minka (IP adresa: 89.176.242.148)
  • 
22.3.2013 22:20:02
No uz se to zacina tahnout jako nekonecny serial a to vzdy ovlivni kvalitu smerem dolu. Skoda.

Ja stejne nedam dopustit na Cetnicke humoresky.
kreditka 85904
22.3.2013 22:16:31
Mě přijde že poslední dobou ho už sleduji spíš ze setrvačnosti...Přijde mi že smrtí babi Běty a sametovou revolucí můj oblíbený seriál tak nějak skončil. Od té doby mi přijde že autorům došla fantazie, dělají jednu botu za druhou, o hereckém obsazení škoda mluvit - těžko rozpoznávám zda otce hraje Vojtek nebo Hádek, Hádek vypadá daleko starší, to samé Veronika vs Lucie. Veronika Freimanová má v 70 letech energii jak kdejaká padesátiletá, o Josefovi a Scarlettce ani nemluvím...to má ČT tak špatné maskéry???

Dnešní díl mě dodělal - Lucie jede za Pepinou k Martince kde jsou povodně - no to je sice pěkné jenže v první řadě tohoto seriálu Martinka říká Karlovi že její rodiče bydlí v zapadlé vesnici v Orlických horách, tak by mě zajímalo kdy se Orlické hory přestěhovaly do Ústí nad Orlicí. Povodeň v Orlických horách byla o rok později než na Moravě když už se autoři rozhodly že Martinku vyplaví...

Dřív jsem se těšila na každý díl jako malá holka no a teď pustím tv a čekám kdy to už konečně ukončí, protože zjišťuju že mě to už přestává bavit jako by se smrtí abi Běty zmizel veškerý humor, nadsázka apod.

Jak to vnímáte vy?
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 611  [Dalších 311 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.