Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
kreditka | 85904 |
17.6.2013 16:04:04
|
Girili | 117849 |
17.6.2013 14:52:48
Ja nechapu, ze Stepanek je uz nekolik let porad nekolikamesicni mimino... Bezprostredne po dokoukani jsem k tomu mela mnohem vic vytek, ale vypustila jsem to.
|
Kreaty | 128225 |
17.6.2013 8:50:28
Persepolis, ano to mně vadilo ta změna charakteru Lucky, tam se jednoznačně dramaturg sekl, ty byly dvě typově úplně odlišné osoby.
|
Persepolis | 107413 |
17.6.2013 8:42:50
Jo, s tím jsem taky měla problém. Kde vlastně byla ta cestovka?
Mně teda nejvíc vadilo, když vyměnili herce pro role Honzíka a Lucie. Honza ještě šel, ale Lucie se nepovedla. Do výměny to byla drzá holka, co si jde za svým a po výměně vcelku submisivní osoba, co se snaží každému vyhovět. |
Persepolis | 107413 |
17.6.2013 8:38:05
Ten poslední díl nebyl o nic horší, než ty předešlé. Celou poseldní sérii tvůrci poněkud odflákli.
|
Jahala. | 89330 |
17.6.2013 8:23:27
Milado, podle mě bylo v nějakém díle, že Eva do cestovky jezdí vlakem, Přišlo mi to dost divné, ale co už. Babička Honzy o dojíždění nemluvila,takže jsem usoudila, že jsou to stále ty Pardubice. Majda to mohla zařídit mimo cesty domů, ale zmínit to tam měli. Není to dokument, ale těmi zprávami si na to trochu hrají, takže prostě mají být přesnější. Doprčic když jsou takové blbosti ve věcech které si většina pamatujem tak jak věřit věcem z dob kde pamětníci nejsou? Trochu se to autoři snažili urovnat v to rozhovoru, kdy říká, že vždy záleží na tom vkdo je vypravěč a v jakém je zrovna rozpoložení. Což je sice pravda, ale některá fakta by to změnit nemělo
|
Kreaty | 128225 |
17.6.2013 8:14:02
Milado, reagovala jsem na větu: že "takhle umírání neprobíhá", já si totiž myslím, že takhle umírání může klidně probíhat, a že jsou blízcí kolem umírajícího je klidně možné, nepopsala jsi co konkrétně ti na tom nesedělo s realitou...
|
Milada. | 779 |
17.6.2013 7:59:29
Vitaminy,
pisu snad nekde o hlucnosti? Jahalo, Pardubice! Podle mne z posledni rady nebylo vubec patrne, kde mela cestovka kancelar - pokud tam ze satelitu za Prahou jezdila Eva, Honza z prazskeho bytu, ale ovsem i Yveta nebo Iveta? , k tomu babicka Honzy z Pardubic? - z toho musel byt divak zmateny, ale to je sumak. Dulezite je, ze Cesta domu mimo Prahu sve sluzby neposkytovala, samo je ovsem mozne, ze jim to Majda mimo Prahu zaridila. Podle mne tim matou, ale jak je videt z cele teto diskuze, zrejme tu o jasna fakta uz davno nejde Bozi, psala jsi, ze posledni dil jsi nevidela. Umrti Radka bylo v predposlednim, ten jsi zrejme tez nevidela. Pokud ano, tak bys videla nevídané a verim, ze se to Tve zkusenosti nepodobalo ani nahodou a ze navstevy k Vám rozhodne nechodily tak, jak ve Vypravej Na libika radeji nebudu reagovat, tam je jasne, ze se chce jen hadat, protoze s libikem jsme se sesly na diskuzi, kde se primo nazev Cesta domu vyskytoval jiz v roce 2008, staci si dat na Rodine vyhledavani, ze. Presto mi Libik zijici temer ve dvestetisicovem meste v roce 2013 bude psat, ze k nim vesnici umirani bez lekare dosud nedoslo. Technicka: Lekar k umirajicim, prave i do domaciho doprovazeni, zcela bezne dochazi. Jeste nekdo neco? Mozna by bylo dobre, aby se k celemu tematu vyjadrila treba nejaka sestra, ktera o nemocne v domacnostech pecuje, nekdo, kdo to dela kazdy den. Vim, ze takove osoby tu jsou, jen mozna zrovna nesledovaly tento nablbly kus serialu. |
Jahala. | 89330 |
17.6.2013 7:20:12
Řekla bych spíš Pardubice, ale i to je dost jinde než Praha
|
Kreaty | 128225 |
17.6.2013 7:08:00
Milado, ale lidé umírají různě, někdo hlasitě a někdo naprosto tiše. Někdy vedle tebe umře v místnosti člověk a ani o tom nevíš.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.