| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Turnovsko

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 227  [Dalších 117 >>]
Monika+Anetka 20.10.2004
  • 
14.6.2005 21:27:55
Ahojky všem, naše malá Anet už se asi týden sama postaví, nejlépe samozřejmě, když se může opírat o maminu, ale opře se i o věci na které z kleku dosáhne. Je to docela hrůza. Když už pracně vyleze nahoru a chvíli stojí bud se nejprve jednou rukou a pak i druhou pustí začne padat dozadu, ale ne aby si kecla na zadek ale padá jak prkno samozřejmě na celá záda. A nebo stojí a najednou neví jak si sednout nebo prostě cokoliv udělat. Když jenom lezla tak jsem ji mohla nechat na chvíli osamotě, ale takhle ji musím neustále hlídat aby se o něco neopřela a pak jak prkno nespadla. Hrozně se jí líbí, když ji chytnu za obě ruce a chodíme. Takže už mi to začíná!!!
marti + alice 8/3/05 30298
5.6.2005 22:08:01
diky moc, uz si to poznamenavam a obvolam si to! diky!
ZUZKA, Máťa & Adámek 23621
2.6.2005 12:34:31
Moni,
i když jsem první zub našla já, nebyly to taky šaty, ale koupila jsem si 3 podprsenky. Právě proto, že stále nejsem spokojená se svou postavou. Sice jsem shodila, ale ideál to stále není. Mám sice už méně než před otěhotněním, ale....

Zoubky rostou různě, ale většinou vylezou dolní jedničky, pak horní, pak dolní dvojky a horní dvojky, pak lezou stoličky a nakonec špičáky.

Když si tak vzpomínám, tak Martinka nejprve stála na nožičkách, samozřejmě seděla, ale teprve pak začala lézt po čtyřech. Už to ani nevypapdalo, že poleze.

Dnes jsme byly na meningokokovi, trochu plakala, ale už o tom ani neví. Bylo to poprvé do ručičky pod ramínko.
Monika+Anetka 20.10.2004
  • 
31.5.2005 20:15:02
Marti, dej pak vědět jak jsi dopadla s tím turnovských plaváním.
Monika+Anetka 20.10.2004
  • 
31.5.2005 20:13:43
Zub našel první táta a ikdyby já, žádné šaty by asi nebyly. Ikdyž je pravdou, že ještě nejsem spokojená se svou postavou a stále doufám, že zhubnu a tak se mi ani nechce nic kupovat. Jenže jde o to jestli vůbec někdy zhubnu!
4 zuby tak to už je dost, má je i nahoře? Já totiž nevím v jakém pořadí ty zuby rostou.
Anetka se naučila lézt po břiše, pak jsme byli u známých kde mají koberec, tam přišla na to, že se může postavit na kolínka, tak jsme se těšili jak začne lézt po kolenou, jenže ona se místo lezení začíná stavět na celé nohy a když už chceme aby lezla, tak jen za něčím opravdu zajímavým - ovladač na TV, mobil apod. jinak je lenoch a raději se rozeřve než aby lezla, ale jakmile ji vezmeš na klín, hned se staví na nohy potvůrka.
Vůbec mi nepříjde že je vám už 15M, já si pořád myslím, že jste nedávno slavili 1.narozeniny :o))
31.5.2005 13:30:37
Gratulujeme vám, docela jste si s tím zoubkem pospíšili. Kdo ho našel? Dostaneš, Moni, na šaty?
Martince je skoro 15 měsíců a klube se nám už 4!!!! zub.
Monika+Anet 20.10.04
  • 
30.5.2005 10:56:24
Ha nějaký šotek mi to odeslal aniž bych dopsala.

Takže máme 1.ZUB!!!
Monika+Anet 20.10.04
  • 
30.5.2005 10:55:10
Díky krásnému počasí jsme víkend strávili u bazénu. Nejdřív v sobotu ráno plavání v Turnově, odpoledne šup s ní do bazénu (voda má 28 stupnů!!!) a v neděli přijela babi a děda k nám a pohlídali Anet a my dva s manžou jsme se jeli dopoledne projet na kole. Jsem zmordovaná (pěkně mě bolí prdelka od sedla), protože to pro mě bylo letos poprvé. Manža jezdí každé ráno do práce na kole, takže je trénovaný, ale já nic. Tak si to dokážeš představit. Spálila jsem si ramena, ale není to nic hrozného, a to jsem se namazala 15. Odpoledne přijela švagrová a všichni jsme lezli do bazénu. Anetka pak byla pěkně utahaná a navíc ji tahle vedra dělají docela problémy, protože je jí hlavně v noci děsné vedro. Dnes spala jen v bodýčku a stejně byla pěkně rozehřátá a tím pádem i trochu nevrlá.

Ani jsem ti to nepsala: máme
30.5.2005 8:59:55
Moni,
každá lékárna je povinná brát od pacientů i jiných příchozích prošlé nebo nevypotřebované léky, takže závisí jenom na tobě, kam je poneseš.

Jak se jinak máte? Včera jsme strávili celý den ve vodě nebo u vody a bylo nám fajn. Dopoledne jsme byli plavat v Jičíně, teď budeme plavat do prázdnin v neděli, a po obědě jsme jeli ke tchánovcům do Hnanic. Tam má Martinka bazén, takže byla celé odpoledne jen v kloboučku a pod UV flitrem 20. I my jsme se zaskočili smočit a zaplavat pár temp do Rokytnického rybníka a vůbec to nebylo špatné!

Jsem ovšem zvědavá na den dnešní ve městě a v paneláku. SOS.
Monika+Anetka 20.10.2004
  • 
29.5.2005 21:47:50
Ahoj Zuzi, chtěla bych se tě zeptat, jestli můžu do vaší lékárny odnést nevypotřebované léky nebo na to musí být nějaká spec. lékárna?
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 227  [Dalších 117 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.