| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Turnovsko

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 227  [Dalších 97 >>]
marti + alice 8/3/05
  • 
13.5.2005 14:28:33
Ahoj Turnovačky, jak je to s tím plaváním u vás v Turnově? Přemýšlím, kam se přihlásit - už teď protože do LBC se musí s velkým předstihem, aby mohlo mimčo začít plavat na 6-ti měsících.
Jak je to u vás? Taky je takový nával, že se musí přihlásit pár měsíců dopředu? A probíhá plavání pouze dopoledne?
Monika+Anetka 20.10.2004
  • 
8.5.2005 21:59:39
Ted v sobotu jsme stále polévali kelímkem, ale už větším množstvím. Dokonce už jsem se naučila skoro všechny básničky, takže už jen Anetce neříkám: mamka neví jak dál a to je jedno, a podobně. :o)). Taky jsem si tam všimla, že každou středu od 16hod. je bazén pro roditě a děti a kdo má VZP tak to má zadarmo. Ptala jsem se jak staré děti tam chodí a řekli mi, že když tam budeme chtít chodit s malou že klidně, protože se tam nic neučí nic nedělá jen jako v normálním bazéně. Což je taky dobrý, sice ted na léto máme bazén náš, ale v zimě to je dobrá věc. Sice je jen 90cm hluboký, ale zatím to vůbec nevadí - asi bych ani s Anou do hlubokého bazénu nešla. Zatim pa pa
ZUZKA, Máťa & Adámek 23621
6.5.2005 12:49:06
Ahoj holčiny, tak jsem vám poslala 3 body, třeba pomohou. Je pravda, že to je docela složité určit asi tu fotku nejhezčí, protože mimískové jsou vždy roztomilí a když jsou ještě ke všemu spokojení, tak to má porota dost těžké.

Na plavčo už políváte kelímkem, tak to půjdete za chvíli už pod vodu!
Monika+Anetka 20.10.2004
  • 
4.5.2005 19:34:56
Koukni na foto měsíce a pod 36 jsme my. Pokud budeš chtít můžeš pro nás hlasovat, za každý hlásek budu ráda.
Já už jsem si taky koupila kaši na noc, ale jelikož poslední dvě noci spala i bez kaše docela dobře, tak zatím počkám. Dnes byla velmi šikovná - když jsem jí dávala lžičku s jídlem vrazila mi do ni a ohodila nejen sebe, ale i mě a psa.

K tomu plavání, tak na to se docela taky těším, ale když to tak popisuješ tak mě trochu běhá mráz po zádech - shodit dítě do vody! Ale je to asi stejné jako když mi kámoška řekla, že by tedy měla strach s mimčem ve vodě - je dobré když se to naučí, člověk pak bude o malinko klidnější třeba doma u bazénu.
My zatím poléváme kelímkem.
3.5.2005 14:44:37
a proto se mi docela dobře osvedčil na jídlo bryndák s rukávy. Měla jsem totiž pocit, že budu muset kupovat stále nové a nové oblečení. S tím bryndákem se Martinka naučila hezky jíst a te´D už ho ani nepotřebuje. Dávám jí ho ale nekompromisně k večeři, protože teď mi trochu sabotuje kaši, tak aby nebyla všude!!!
Na místečku jsem registrovaná, ale krátce, takže se tam mnoho neorientuju. Kde vás najdu?
Dnes jsme byly na plavču. Opět super. Už jsme přešly do fáze, kdy zkoušíme děti lovit po pádu do vody. Je to docela dobrá průprava na léto, ale chce to pořádné nervy. Děcko jsme si shhodily z desky do vody a čekaly jsme až začne plavat k hladině. Oni skutečně kopaly nožičkama a vyplavaly. Šikuličky!!!
Monika+Anetka 20.10.2004
  • 
2.5.2005 17:58:40
Gratulujiiii !! Tak ted to pro tebe bude ještě větší makačka běhat za ní, ale je to určitě super. Co zuby?
Anetka ještě žádný nemá, pokouší se lézt, ale spíš je to přísun pomocí rukou a jen tak 2x - 3x pak už to nebaví a brečí. Začala jsem s příkrmy, hned se sápe po lžičce a dokonce mi jde hlavičkou vstříc lžičce, jenže jediné co tím dokáže je, že mi do toho drcne (nebo rukama) a milé jídlo je na brindáku. Zatím toho moc nesní tak 15 lžiček, ale i to je myslím úspěch. Zkoušela jsem ji dávat dnes vodu (teploty 28 stupnů), tak si lokne ale jen do chvíle než si uvědomí, že je to voda a ne mlíčko.
Jsi zaregistrovaná na stránkách mistecko.net? Já jen, že jsem tam poslala fotku do soutěže.
29.4.2005 12:39:09
Martinka se v úterý 26.4. definitivně rozešla. Určitě si není ještě 100% jistá, ale baví ji to a kam může, tam si dojde. Ale, na povel ani náhodou. Takže, když jí řeknu: "Martinko, udělej ťap, ťap.", tak si naopak sedne a nic. V tom horším případě začne ještě plakat.
Ale jinak super. Je s ní legrace, už toho spoustu dokáže, spoustě věcí rozumí.
Monika+Anetka 20.10.2004
  • 
17.4.2005 22:00:56
Tak píšu dojmy z plavání. Bylo to prostě super. Použila jsem ty jednorázové plavky, ale asi 2x je měla zajeté mezi půlkami, tak jsem se zeptala jestli můžu používat menší klasické plavečky a řekli mi že jo. Na první hodině jsme se "jen" seznamovali s vodou a já zjistila, kolik básniček vlastně neumím. Byl tam se mnou manža a tak se učil i on. Anetka to zvládala dobře, nebrečela, občas se i smála, ale hlavně jí zajímalo všechno okolo, takže když jsme si měli brát hračku vůbec jí to nezajímalo a sledovala okolní mimi. Po koupání usnula (v 9h ráno) a budila jen na jídlo a spala až do odpoledne. Samozřejmě se jí pak v noci spát nechtělo, proč taky že? Já jsem byla taky dost utahaná, ale lehnout jsem si nemohla -práce na zahradě, dělníci u nás a tak.
13.4.2005 20:17:09
což jsem neřekla, že když jsem přišla domů a stihla ještě vidět a nakrmit Martinku, tak mě oslovila "mamam", jak to dělá a natahovala na mě ruce. Tak snad na mě nezapomněla.
Přeji vám hezké plavčo: My jsme koupili Martince speciální plavky na plavání s gumičkami a skutečně bobek udrží. Vlastní Zkušennost!!!!
Monika+Anetka 20.10.2004
  • 
13.4.2005 19:51:08
Na jednu stranu je dobře, že víš, že se o sebe umějí postarat, ale na druhou trošku zamrzí, že tě až zase tak nutně nepotřebují :o))))
My jdeme konečně v sobotu poprvé na plavání, už se děsně těším. jen máme menší problém s plavkami, jsou nám v pase malinko větší, ale doufám, že s tím nebude problém. Koupila jsem si totiž celé balení jednorázových, dokonce mám i ty normální, ale to mi švagrová říkala, že neradi vidí, tak uvidíme, já se jich zeptám. Oni ty normální mají výhodu, že je můžu v pase trochu stáhnout.
Pak poreferuji tak to všechno dopadlo.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 227  [Dalších 97 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.